Siri Ebook Aplikasi ILMU NLP

APA ITU NLP ?

NLP adalah singkatan kepada Neuro Linguistic Programming , yang merupakan kajian mengenai bagaimana pencapaian hebat berjaya dicapai oleh individu cemerlang. Ia berkait dengan cara manusia berfikir , beremosi , bertindak dan berkomunikasi. Kini anda boleh pelajari NLP dengan memiliki buku digital disini.

 

Ebook : AYAT JUALAN POWER DENGAN NLP

Kemahiran membuat ayat jualan Sudah menjadi syarat penting dalam perniagaan kerana dunia pergi kelainan yang semakin mencabar ini. Kemahiran ini menjadi sungguh penting sehingga ia mampu menggandakan jualan dan ke untungan dalam masa yang singkat, lebih pantas daripada apa yang anda sangkakan .Ketahui rahsia ayat jualan dalam Iklan yang menarik perhatian dan menggoda prospek untuk bertindak dan membeli apa yang anda iklan kan.

Harga : RM90  

Promosi : RM40


Ebook : TEKNIK NLP MENCIPTA KEYAKINAN DIRI

Keyakinan diri yang tinggi akan menentukan sejauh mana prestasi yang mampu kita capai dalam hidup. Buku ini akan memberikan anda cara-cara untuk mencipta keyakinan diri, beberapa teknik asas yang berkesan untuk merungkai potensi diri serta bagaimana untuk menyuburkan emosi positif di dalam diri kita semua ini akan dirangkumkan dengan menggunakan aplikasi mudah NLP

Harga : RM90  

Promosi : RM40

 

Ebook : TEKNIK DIET SERONOK DENGAN NLP

Kesihatan itu adalah mahkota bagi setiap manusia. Sudah tentu anda juga mahukan kesihatan yang baik untuk diri anda. Diet merupakan kaidah terbaik untuk mendapatkan tubuh badan yang sihat dan idea. Buku ini yang dikuasakan oleh aliman NLP akan memberikan anda technique technique bagaimana untuk memprogramkan minda anda untuk melakukan diet. Ia merupakan teknik yang muda dan seronok untuk di amalkan.

Harga : RM90  

Promosi : RM40

Ebook : TEKNIK NLP MERANGSANG KEPINTARAN EMOSI

 

Emosi yang positif Akan membentuk aksi yang aktif, ia tidak akan muncul dengan sendiri tanpa ada rangsangan yang rapi kita ketahui bagaimanakah cara untuk membuka suis emosi anda dan bagaimana untuk merangsang ya ke tahap yang maxima kita dapatkan juga technique bagaimana untuk mengekalkan emosi tersebut agar diri anda terus berada dalam keadaan yang bersemangat dan mencipta tindakan yang hebat. Semuanya ada dalam ebook ini.

Harga : RM90  

Promosi : RM40

Ebook : RANGSANG POTENSI ANAK DENGAN TEKNIK NLP

Anak adalah harta yang paling penting bagi manusia, sama ada di dunia, mahupun untuk kejayaan di akhirat kita anak soleh yang mendoakan ibu bapa akan menjadi saham pelaburan yang sungguh luar biasa sekali. Bermacam ragam dan kerana terpaksa dihadapi oleh ibu bapa hari ini. Beribu cabaran dan dugaan yang semakin mengancam dan tidak pernah wujud sebelum ini. Bagaimana? Mungkin teknik teknik pantas NLP boleh membantu para ibu bapa meningkatkan keupayaan membimbing dan membentuk anak di rumah.

Harga : RM90  

Promosi : RM40

Ebook : URUS STRESS DENGAN NLP DAN TERUS SUKSES

Masa itu emas. Emas yang hilang, sudah tentu boleh ditukar ganti. Jika masa yang hilang, bagaimana? Dalam ibu ini, anda akan mempelajari bagaimana menjadikan setiap detik masa yang anda lalui semakin berkualiti kenapa kau didedahkan dengan teknik guna bagaimana menyesuaikan senarai tugasan anda dengan tempoh masa yang anda miliki dan ini juga diperhebatkan dengan Eleman Eleman NLP yang praktikal

Harga : RM90  

Promosi : RM40

Ebook : TEKNIK NLP JUALAN MEMUKAU

Kuasa pemasaran adalah sangat penting untuk menggoda emosi pada pelanggan membeli produk anda. Technique technique yang sesuai dan sistematik perlu dilakukan agar sasaran pasaran dan sasaran jualan anda tercapai. Bagaimana untuk melakukannya? Dapatkan teknik serta seni pemasaran yang menentang emosi pada pelanggan anda melalui buku ini dan anda pasti teruja untuk Mengaplikasikannya. Percaya lah anda bakal menerima hasil jualan yang semakin meningkat.

Harga : RM90  

Promosi : RM40

Ebook : SENAMAN BANGKITKAN TENAGA DALAM

Senaman khusus untuk membangkitkan tenaga dalam dikongsikan melalui siri buku ini dan juga link untuk mendapatkan video. Senaman yang diperturunkan oleh orang-orang lama bagaimana mereka hidup sihat melalui latihan pernafasan mudah untuk bangkit kan tenaga dalam kita melalui latihan yang di ajarkan dalam buku ini seseorang Mempelajari dan mendapat kebaikan dalam ilmu penyembuhan, bela diri dan kayakinan diri.

Harga : RM90  

Promosi : RM40

Ebook : KAEDAH NLP TEKNIK  UCAPAN BERPENGARUH

Mahu kah anda memiliki seni berucap yang mampu mempengaruhi orang yang berada di sekeliling anda? Buku ini akan membantu anda mempelajari bagaimana mengeluarkan sebutan perkataan yang betul, menyampaikan ucapan dengan nada yang betul suka bagaimana untuk memberi jersi kan emosi anda dengan betul ketika menyampaikan ucapan. Dapatkan sekarang !

Harga : RM90  

Promosi : RM40

Ebook : COMBO PAKEJ 9 EBOOK ( JIMAT RM100 )

Harga : RM360  

Promosi : RM260

Comments are closed.