28
Aug

Belajar Dan Buat Mobile Apps Tambah Pendapatan RM30,000 Sebulan

Assalamualaikum WBT

Zaman sekarang ni zaman teknologi. Semuanya perlukan kepantasan. Dan semuanya kalau boleh dihujung jari. Zaman Website dan Blog sudah ketinggalan. Website Hadzrin dot com masih utuh selama 10 tahun dan masih lagi menjadi rujukan para pembaca yang ingin mencari peluang dan ruang untuk perbaiki diri.

Saya ingin kongsikan kepada anda pentingnya ILMU dan kemahiran zaman sekarang ini. Kerjaya sebagai seorang Developer sekarang ini menjadi teratas contohnya anda lihat banyak produk digital yang memenuhi permintaan orang ramai.

Kalau anda lihat syarikat syarikat besar semuanya sibuk mengejar untuk mempunyai Mobile Apps mereka. Sekarang ini bisnes yang berada dihujung jari pelanggan adalah bisnes yang kencang.

Zaman sekarang orang dah tak search atau google. Orang hanya buka apps sahaja. Walaupun saya mempunyai website, saya juga mempunyai Mobile apps yang anda boleh download di Google Play. Anda search HADZRIN.

Jadi saya ingin bertanya kepada anda, jika anda mempunyai satu kemahiran membuat mobile apps, adakah anda perlu sibuk untuk mencari pekerjaan lain ? Sibuk nak menyusahkan diri mmbawa grab atau uber ? Sibuk untuk buat kerja part time di kedai fast food ?

Bayangkan anda boleh belajar buat mobile apps sendiri yang tak perlukan kemahiran membaca code. Apa yang anda boleh lakukan ialah publish apps anda dengan 4 langkah sahaja dan anda boleh siapkan sepantas 30 minit.

Bila anda dah boleh buat mobile apps sendiri, anda boleh kembangkan perniagaan anda sendiri, bantu orang lain kembangkan bisnes mereka, dan mengajar orang lain pula.

Zaman sekarang ini adalah zaman service. Zaman memberi khidmat pada orang jika nak kaya dan buat duit. Cuba anda lihat sendiri orang yang kaya raya sekarang adalah orang yang menjadi consultant.

Yang buatkan kita tak kaya kaya ialah kita menunggu dan tunggu dan tunggu duit datang sendiri. Tetapi kita tidak tambah ilmu dan tambah kemahiran untuk kita boleh bantu orang lain.

Jika anda berminat untuk dapatkan satu Skill baru membina Mobile Apps sendiri, anda boleh klik link ini : www.EmpayarBranding.com

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

*

rezeki selatan

July 28, 2019 at 1:52 am

bagaimana untuk dapatkan cara membuat app tersebut