27
Jan

Program Recharge Dan Pengijazahan Tendai Master Januari

Alhamdulillah, dah selesai program untuk bulan Januari ini. Inshaa Allah pada bulan Februari akan dianjurkan lagi. Untuk yang dah datang dan tak ingat boleh datang lagi untuk recharge.

Kalau minat boleh tengok laman web www.KursusTendai.com untuk jadual dan lokasi. Kursus ini bukan hanya untuk bidang perawatan tetapi untuk kesihatan diri, perlindungan diri, kekayaan, kewibawaan dan penampilan dan banyak lagi.

Apa yang dikongsikan dalam kursus semuanya adalah praktikal untuk terus buat kalau ada sebarang permasalahan. 70% praktikal, 30% teori ilmiah.

Hari ini saya cuma nak kongsikan sahaja suasana pembelajaran. Anda boleh lihat di gambar-gambar dibawah. Banyak yang saya kongsikan rahsia kehidupan semasa dalam kelas. Dalam blog ni agak terhad.

Yang telah hadir sebelum ini dan ahli ahli kursus yang lama saya ucapkan ribuan terima kasih. Sudah masuk tahun ke lima saya anjurkan kursus Tendai. Semoga perjalanan program ini memberi peluang kepada ramai orang untuk berjaya dan meneroka potensi diri.

Link : www.KursusTendai.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

*

suhaili hamid

March 30, 2014 at 7:28 am

Salam tahniah master d atas kejayaan menganjurkan program pengijazahan tendai ini yg tlh msk ke tahun yg ke5, saya berminat utk ikut class sehari yg d tawarkan. Cuma nya sblm itu ada ka forum alumnai yg bole saya ikuti testimoni dan perkongsian hasil yg tlh d raih drp kursus ini. Terima kasih suhaili hj hamid dr Tawau, Sabah.