05
Dec

Harga Emas akan Naik 500%

Emas mempunyai elemen vibration (gelombang) yang menarik kekayaan. Sesiapa yang ada simpan emas, dia kalau tak kaya pastinya dia senang. Sebab itu kalau tak ada idea nak beli apa, lebih baik beli emas daripada beli kereta yang akhirnya jadi besi buruk.

Simpan emas ada caranya. Dalam program IBU EMAS ( Seangkatan dengan IBU DUIT / WANG ASMA ), method yang betul ditunjukkan untuk ianya boleh menjalankan peranan (saranan) sebagai alat untuk menarik gelombang kekayaan.

Jika ditanya antara simpan emas dan simpan ibu duit/ wang asma, sudah tentu simpan IBU EMAS lebih bagus kerana ia diperbuat daripada bahan logam yang unik. Tidak seperti duit yang diperbuat daripada kertas.

Tentang keunikannya, cuba bawa emas semasa menaiki kapal terbang dan lalu di tempat scanner (pengimbas) badan oleh polis atau imigresen. Scanner sendiri tidak dapat nak scan emas yang dibawa. Saya dah banyak kali pergi ke Sabah membawa emas sampai berkilo. Hanya letak dalam poket baju dan seluar.

Tentang harga pasaran emas akan naik 500% bukan satu muslihat, propoganda tetapi adalah kenyataan yang diramalkan oleh ramai pakar ekonomi dan orang yang telah lama mengumpul kekayaan. Boleh lihat dan baca link ini :

http://kingworldnews.com/kingworldnews/KWN_DailyWeb/Entries/2012/11/30_Billionaire_Eric_Sprott_-_Gold_To_Rise_500_From_Current_Levels.html

Bagi yang belum ada menyimpan atau beli emas, inilah masanya yang paling baik untuk perbanyakkan emas anda sebab dijangka selepas raya cina ini, harga emas akan naik dengan melampau.

Emas yang dibeli ini adalah emas yang hanya untuk simpan. Bukan skim beli emas dan dapat duit bulan-bulan. Yang dapat duit bulan-bulan boleh melumpuhkan sistem perbankkan kerana memberi pulangan lebih tinggi dari bank. Dijangka kalau dibiarkan lagi setahun dua, semua bank akan gulung tikar kalau diteruskan.

Bagi yang berminat untuk dapatkan IBU EMAS boleh hantar email ke innerselfpower@gmail.com. Tentang harga sudah tentu bukan murah kerana ia adalah emas 999.9 tulen yang anda boleh buat pajak atau jual di kedai emas.

Bayangkan jika diluar sana ada orang sanggup beli logam besi yang disaluti emas dengan harga RM900. Inikan pula emas tulen yang magnet pun tak boleh nak lekat.

Disaat emas sekarang tengah murah, saya merancang untuk menambah nilai emas setiap bulan 200 gram. Daripada nilai emas yang sedia ada bila naik 500% boleh buat beli rumah secara tunai. Daripada beli rumah bila harga naik boleh jual semula dan bina masjid. InsyaAllah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

*

Shazwan

December 8, 2012 at 8:21 am

Salam, tuan.
Saya nak bertanya macam mana tuan memulakan sesuatu perniagaan yang baik sehingga berjaya sampai sekarang ya? Berapa modal yang tuan dulu sebelum memulakan perniagaan? Terima kasih.

ana

March 26, 2013 at 4:38 am

saya juga berminat ingin mengumpul emas tapi bukan murah utk membeli emas. bagaimana saya hendak dapatkan wang?