17
Jul

MEMBINA EMPAYER PERNIAGAAN

Alhamdulillah, baru kembali ke Malaysia setelah berada di Brunei hampir seminggu. Saya ke Brunei atas urusan perniagaan. InsyaAllah Brunei ni nanti jadi rumah nombor dua.

Minggu depan nak masuk bulan Puasa. Baru-baru ini saya telah anjurkan kursus ISP dan selepas ini semasa bulan Puasa jika ada yang nak datang belajar kursus pun saya akan buka kelas. Dalam masa yang sama, saya akan menganjurkan kelas Projek terbaru saya iaitu Projek HITECH TELCO.

Gabungan 2 antara Teknologi dan Telekomunikasi. Yang kedua-dua ini gabungan untuk jana pendapatan dengan pantas dan pasif.

Bukan apa, ramai yang bertanya kepada saya, apa cara untuk kumpul modal beli emas. Ada yang student, tak kerja. Bila saya bagitahu minima untuk beli emas ialah RM20,000, ternganga melopong mulut mereka. Dah namanya emas, barang yang berharga. Bukan RM20.

Ada setengah syarikat bagitahu minima RM200,000 jika nak beli emas ditempat mereka, lagilah terkujat bila dapat tahu amaun tersebut. RM200,000 tu dalam 1 kilogram.

Sebab itu sekarang ini, saya buka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk buat duit kemudian belilah emas. Syukur alhamdulillah, dalam masa 2 minggu saya melibatkan diri dalam project Hitech Telco ini, saya dah menjana hasil RM30,000 dan meningkat lagi.

Bila dah dapat hasil tentu sekali nampak jalan bagaimana nak buat $B1,000,000 dalam masa kurang setahun. Bukan duduk diam untuk dapat sejuta. Kerjanya pun macam nak buat bisnes juta-juta. Bukan perlu lakukan macam MLM sebab ini bukan MLM. Maksudnya semua orang boleh buat duit di sini.

Bak pepatah: “Shortest Way To Retire as Millionaire”. Anda boleh lihat website saya yang satu lagi. www.Hadzrin2u.com

Dari Website saya itu sudah menjana puluhan ribu dalam masa 2 minggu sahaja. Rezeki yang saya terima saya tak buat joli. Hanya fokus untuk tambahkan aset seperti emas, rumah dan tanah. Jadi sebenarnya nilai $B1,000,000 tidak cukup mana kalau banyak benda nak buat.

Apa yang saya boleh fokuskan sekarang ialah bantu orang lain yang ikut speks yang diperlukan untuk buat pendapatan $1,000,000. Sepanjang di Brunei, saya lihat potensi peluang ini disana sangat luar biasa. Boleh katakan 99% orang yang berminat untuk terlibat dengan projek Hitech ini.

1% yang tak minat kerana tidak ada modal. Jika di Malaysia lagilah dasyat. Boleh katakan setiap orang yang saya tanya semuanya minat. Minat untuk berubah dan minat untuk tambah pendapatan. Tak ada benda free kecuali main Facebook. Tapi jika kita main facebook free pun kalau kita pandai, kita boleh buat duit yang banyak.

Dalam projek Hitech ini, ada dua kategori, pakej Free dan pakej Partner. Yang paling banyak buat duit ialah Partner. Sebab Partner kongsi untung dengan projek ini. Bayangkan dalam masa seminggu sahaja dah dapat untung lebih dari seribu ringgit…

Saya akan anjurkan kursus Hitech dan Telco ini. Saya akan buat preview percuma dan sesiapa yang serius nak buat duit banyak dari projek ini dengan cara mudah, boleh daftar kursus selepas preview tersebut.

Berikut gambar kenangan di Brunei… Jika anda berminat untuk buat duit sama-sama, bolehlah hubungi di http://hadzrin2u.com/UserContactUsPage.aspx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

*

FIRDAUS ALI

February 9, 2014 at 8:30 am

Assalam,

Saya berminat menjual produk keluaran Malaysia iaitu Jus Minuman Buah-Buahan SisiBash ke negara Brunei.

Produk kami amat unik dengan packaging botol kaca yang amat menarik.
Boleh rujuk produk kami di website ini http://www.sisibash.com

Harap saudara Hadzrin dapat membantu mencari rakan perniagaan dari Brunei.

Wasalam.

MOHD FIRDAUS BIN MD ALI
NUSHIRE RESOURCES SDN. BHD.( 550102 – D)
No.12, Jalan TSB 10, Taman Industri Sungai Buloh,
47000 Sungai Buloh, Selangor, Malaysia
Hand Phone : +601 9411 3646 (prefer)
Tel : +603 6151 1983
Fax : +603 6151 1972
Email : firdausali.nrsb@gmail.com

Zaharah

August 4, 2015 at 8:34 am

Saya amat berminat untuk menjadi supplier pelbagai jenis serunding ke Brunei.

Boleh tak bimbing saya mcmana cara untuk menembusi pasaran di sana?

jaa aziz

October 1, 2015 at 4:25 am

salam sejahtera, saya amat berminat untuk memberi kerjasama , bolehtak tunjukan saya cara untuk membuat pasaran dan mendapatkan rakan kongsi.