01
Feb

KURSUS TENDAI FEBRUARI

Selamat Hari Cuti Wilayah ( bagi yang bekerja di Wilayah Persekutuan). Bulan Februari ini lebih pendek jangka masanya. Diam tak diam, pada 15 haribulan ini kursus tendai akan di adakan lagi sekali di Putrajaya dan 26 hb Februari akan diadakan di Bandar baru Uda , NPC Johor Bahru.

Pendaftaran boleh dibuat di www.KursusTendai.com untuk mendapat pengijazahan serta membangkitkan potensi dalaman. Insya Allah, segala urusan dipermudahkan. Orang lain mencari jawapan rahsia kehidupan. Dalam kursus ini , anda akan didedahkan dengan kekuatan dalaman dan kerohanian.

Alumni yang dah hadir rasa nak datang lagi kerana setiap kali kursus ada penambahan ilmu baru dan secara tak langsung boleh recharge energi diri dengan membuat latihan ramai-ramai. (Klik pada gambar untuk lihat lebih jelas)

Tahun 2012 merupakan tahun saya akan menumpukan membuat kursus secara konsisten. Hari ini, ahli Tendai dah menjangkau bilangan 8,000 orang. Dengan adanya kursus ini, ahli-ahli dapat mempelajari skill dalam menggunakan energi dan mempercepatkan dapat capai impian.

Insya Allah, jumpa di hari Kursus.

Tarikh => 15 Feb : PUTRAJAYA

=> 26 Feb : JOHOR BAHRU NPC BBU

Masa : 11 am – 5 pm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

*