19
Jul

LATIHAN TENDAI

Assalamualaikum Wbt. Saya ingin mengambil kesempatan pada malam ini untuk memaklumkan kepada semua Ahli Tendai yang sedang menarik impian atau hajat besar untuk bersama-sama buat Latihan DSI setiap hari Khamis malam Jumaat.

Sebelum melakukan latihan, Ahli Tendai perlu menuliskan segala impian atau hajat dan baca. Jangan ditunjukkan kepada orang lain apa yang anda tuliskan.

Mulai dengan meminum air setengah cawan dan terus buat Latihan (Hanya berkesan bagi yang sudah diijazahkan.)

Sebab itu yang dah ambik ijazah, perlu recharge juga diri mereka walaupun dah tamat 21 hari. Sama seperti handfon yang perlu di recharge

Jika berkemampuan, anda boleh lakukan setiap hari tak kira malam atau siang. Lebih kerap buat latihan, energy lebih kuat dan hajat cepat tercapai.

Sebenarnya rahsia bagaimana hajat cepat tercapai kerana kekuatan energi niat menjadi lebih pantas. ramai yang mengakui selepas mengambil pengijazahan Tendai mereka mengalami pengalaman yang tak dapat nak diuraikan.

Bergantung pada niat dan hajat anda. Sama ada untuk rezeki, perlindungan, kesihatan dan kebahagiaan. Kerana itu semua keinginan manusia.

Insya Allah kita laksanakan bersama pada hari latihan dan semoga kita sama-sama perolehi apa yang kita hajati.

Wassalam,

Untuk maklumat lanjut layari : http://www.tendai.com.my/

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

*