Archive for April, 2011

09
Apr

MERECRUIT PELAPES

Assalamualaikum wbt. Dua hari dah tidak ada berita nak dikongsikan. Sebab sibuk berurusan di luar. Dah macam kerja peon sekarang banyak submit dokumen. Boleh katakan sekarang sehari saya bertemu dengan 2 hingga 3 orang pembaca Blog saya.

Jumpa kerana mereka nak melabur dalam program emas saya. Yang nak jumpa semua dichanelkan ke ofis saya atau ke kawasan berdekatan sebab tak ada kesempatan untuk berjumpa kalau di luar meeting point. Rata-rata saya bertanya, ada memiliki Blog sendiri. Boleh dikatakan dalam 10 orang seorang sahaja yang ada Blog atau website.

Saya bertanya kenapa tak ada …

Read More

08
Apr

RAMAI YANG NAK TERLIBAT DALAM EMAS TETAPI MEREKA TAK TAHU …

Assalamualaikum Wbt. Post pendek hari ini sebenarnya untuk mengingatkan diri saya dan sesiapa yang terasa perlu buat sesuatu untuk diri dan keluarganya. Pertama sekali untuk diri saya, sebenarnya saya sentiasa dalam kerisauan bahawa rezeki yang Allah limpahi bukanlah untuk dijadikan kemegahan atau jadikan tujuan hidup.

Tetatpi sebagai kesyukuran dan memudahkan urusan lain seperti menyelesaikan masalah, membuat amalan jariah, menolong orang yang susah, memudahkan membuat kerja… Sungguh ketara apabila melibatkan diri dalam bidang pelaburan emas, seperti ada satu tarikan yang membuatkan kita seolah mempunyai aura kekayaan.

Saya selalu beritahu pada kawan-kawan, orang yang …

Read More

07
Apr

MASUK BANYAK DAPAT SIKIT TAPI YANG PENTING BERBALOI

Jutawan Ipoh

Alhamdulillah, trip ke Ipoh yang asalnya tak jadi tapi berhasil juga dapat berjumpa dengan Jutawan HR . Sembang dengan mereka pasal Program Hibah Emas. Nak buat di sana (Ipoh) , ofis dah disetup. Dalam gambar atas masa nak tunggu train balik KL. Lebih kurang 4 jam sahaja berada di Ipoh.

Bulan depan nampak gaya kena selalu buat Program diluar termasuklah hujung bulan di Pulau Pinang. Nampak gaya memang tak boleh beli rumah sebab dah kena banyak outstation.

Pembantu Peribadi memang diperlukan nampak gaya ni. Syaratnya latar belakang pernah bekerja sebagai …

Read More

05
Apr

KE IPOH NAIK ETS 2 JAM

Hari ni plan di IPOH nanti nak setup base. Alhamdulillah semalam dapat berita gembira, akan datang di Melaka dan Kota Kinabalu akan buka cawangan untuk Program Hibah. Setiap pendaftaran Consultant akan dibuat di HQ KL.

Akan datangnya bulan MAY. Hari ini naik Ipoh sebab ada beberapa orang yang nak jadi Consultant pertama wakil dari Ipoh. Baru-baru ni rate dari 2% dah jadi 1.5%. Memang kalau ikutkan tinggi dari ASB yang bagi 8% setahun. Dan disebabkan penurunan itulah saya bercadang untuk merasmikan Program SWAP supaya pemilik emas boleh dapat …

Read More

05
Apr

MENANGGUH KEHENDAK

Hari ni dari pagi sibuk sampai ke petang. Dalam kesibukan¬†lebih 50¬† sms masuk dan ramai yang bertanyakan tentang program hibah emas,¬† ibu duit, produk metafizik, kursus tendai, beli emas trading… semua sms terpaksa di reply selepas turun dari motor duduk di kedai PAPA RICH.

Sampai hang handfon sebab terlalu banyak save message. Tambah pula dah mula pergi ofis baru di Kuchai Lama bertambahlah kerja menunggu termasuklah nak ambik stok emas yang nak kena ikut giliran. Kalau dulu sibuk menunggu di Bank Ah Rahnu rempit emas.

Walaupun hasilnya jika dibandingkan jual minyak wangi lagi untung, tapi disebabkan …

Read More

04
Apr

TRIP TO IPOH

Assalamualaikum Wbt. Esok Rabu (6hb April ) saya akan ke Ipoh sekejap untuk berkongsikan peluang emas hibah dengan beberapa pemanggil dari Ipoh, Taiping, Kuala Kangsar, Parit Buntar. Kalau nak diikutkan ramai yang nak jumpa tetapi saya datang masa waktu bekerja dan petangnya sudah balik ke KL kerana di KL terlalu banyak urusan.

Sudah seminggu menguruskan belian emas dari pembaca Blog yang dari jauh, yang datang berjumpa dan mereka semuanya belum pernah berjumpa dengan saya sebelum ini tetapi selepas dibuka peluang hasilkan pendapatan pasif setiap bulan, inilah peluang untuk adakan pertemuan.

Ada juga yang …

Read More

03
Apr

IMAGINASI MASA DEPAN

Biar pun keadaan anda sekarang serba kekurangan, tidak ada sokongan, tidak ada pendapatan tetapi ada sesuatu kekuatan yang mampu dibina melalui kekutan imaginasi. Allah berfirman dalam Al-Quran : “Aku bersama sangkaan hambaku padaku, jika sangkaannya baik maka baiklah baginya, dan jika sangkaannya buruk maka buruklah baginya

Dalam hal kehidupan kita, kadangkala kita tak perasan atau ingat apa yang berlaku pada kita sekarang adalah apa yang kita fikirkan atau imaginasikan sebelum ini. Saya masih ingat lagi masa kecil dulu masa ikut orang tua ke Kuala Lumpur dari Johor lalu jalan kampung. …

Read More

01
Apr

ORANG KAYA BELI KERETA BUKAN CASH

Assalamualaikum Wbt. Alhamdulillah, Allah kurniakan keamanan dan kesenangan pada kita dari segi rezeki makanan, peluang, perhubungan dan keimanan. Kebiasaannya kita sentiasa memikirkan rezeki duit tetapi rezeki lain yang Allah berikan lebih tinggi nilainya daripada duit seperti makanan. Ada duit tetapi tiada makanan, sengsara hidup kita.

Rezeki oksigen, kesihatan, boleh melihat, boleh bercakap, boleh mendengar, umur panjang,…terlalu banyak rezeki yang Allah berikan pada kita tanpa kita pernah minta dalam doa kita.

Sejak ada peluang dapat pendapatan bulanan dari emas dalam program Hibah Emas, kini peluang untuk memiliki kereta yang boleh dibayar setiap bulan boleh kita sediakan. Rata-rata …

Read More

01
Apr

KURSUS QUANTUM ISP APRIL

KURSUS ISP 10 APRIL

PENGUMUMAN TARIKH KURSUS POTENSI DAN TENAGA DALAM ILLAHI : Dimaklumkan pada 10 hb April 2011 Kursus diadakan di Kompleks Kejiranan Presint 16 Putrajaya. Bagi Alumni yang sudah menyertai boleh datang hadiri program ini. Tarikh 3 hb April di tangguhkan ke 10 hb.

Bagi sesiapa yang berminat , Yuran Kursus RM450. Jika membayar Deposit RM100, dapat diskaun RM50. Semasa hari Kursus boleh bayar lagi RM300. Banyak ilmu dikongsikan untuk rawatan, jurus multifungsi, bedah metafizik, fokus energi, demo pecah botol, penemuan kekuatan rohani , pengisian energi ke dalam produk, jurus kerezekian dan banyak …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Read More