15
Apr

APLIKASI SUPER GRAND MASTER TENDAI MERAWAT TULANG

rawatan metafizik

Assalamualaikum. Selama ini asyik cerita pasal emas aja tak sudah-sudah , kali ini saya ingin berkongsikan kelebihan bagi keilmuan peringkat Super Grand Master ke atas. Pada peringkat ini, sudah mampu menampung energi untuk membuat rawatan tulang.

Tak kiralah sama ada tulang patah, atau bengkok, dengan izin Allah boleh sembuh dengan mudah. Bayangkan seorang patient yang perlu dibedah kos rawatan hospital sehingga berpuluh ribu. Tapi dengan kaedah kekuatan Super Grand Master ke atas, patient tak perlu nak dibedah.

Tak perlu nak melalui penderitaan dan kos poket yang tinggi. Pelik tetapi benar. Ada seorang kawan saya sehingga pihak hospital menelefon dia setiap kali ada patient yang tak mahu membuat pembedahan, mereka menggunakan kaedah ini bagi merawat patient dengan memanggil orang yang mempunyai peringkat SGM ke atas.

Setiap kali merawat orang, dibayar dari RM100 ke atas. Cara rawatan pun amat mudah tak perlu makan masa lama. Tak perlu bersusah payah. Kos pun murah cuma bagi upah sahaja. Kesannya pun cepat. Bukan bermakna rawatan konvensional tak bagus tapi ini sebagai rawatan pelengkap (complimentary).

Tanpa disedari, penerima Ijazah Super Grand Master mempunyai bakat untuk memulihkan patah tulang, tulang bengkok dan salah urat. Tak ada masalah untuk memberi rawatan pada patient. Tiada risiko. Patient pun boleh rasakan energi yang disalurkan untuk merawat mereka.

Kaedah ini dipanggil sangka pitung. Bunyi pelik tapi yang penting berkesan. Hanya untuk peringkat Super Grand Master ke atas sahaja yang boleh diijazahkan ilmu ini. Bermakna jika anda sudah mempunyai Energi Super Grand Master, anda cuma bayar mahar RM500. Jika dalam pakej Super Grand Master dan termasuk ilmu ini RM5,000.

Saya selalu mendapat permintaan untuk merawat orang tetapi memandangkan terlalu sibuk dengan urusan perniagaan, saya lebih banyak menganjurkan rawatan jarak jauh. Patient pun hanya duduk di rumah sahaja tak perlu nak susah payah datangĀ  jumpa saya.

Anda juga boleh merawat orang guna jarak jauh dengan kaedah ini. Setiap kali membuat rawatan, kos kepada anda RM100. Ini sebagai penambahan pendapatan kerana menolong merawat orang. Boleh beli emas sedikit demi sedikit.

Setakat ini Alhamdulillah, beberapa murid Super Grand Master sudah banyak menolong buat rawatan dan ada yang pelik-pelik permintaan orang daripada mereka. Ada yang minta agar ibu yang uzur di permudahkan pergi…ada yang membersihkan kedai makan, ada yang membantu naikkan sales bisnes…

Bila saya tanya pada mereka mana dapat idea buat itu ini…mereka semuanya cakap ia datang secara ilham bila nak diperlukan. Alhamdulillah, kesan positif berlaku pada mereka yang sudah ada Super Grand Master.

Diatas kesempatan ini, saya mohon agar sesiapa yang ingin mempelajari ilmu Tendai ini tanpa memberitahu saya secara SMS, saya harap anda SMS kepada saya segera maklumat butiran anda kerana terdapat beberapa orang yang membuat bankin tanpa memberitahu maklumat mereka.

Tiada rekod diterima jika anda menghantar email sebab itu selamat jika anda menghantar SMS kepada saya. Selamat bercuti…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

*

Master Hadzrin

April 16, 2011 at 2:00 am

Antara Website Super Grand Master Palapes saya yang mula membina domain masing-masing :
http://www.abangis.com
http://www.masterjaba.com
http://www.mastersyukri.com
http://www.fuadroticanai.com