31
Aug

Program Yang Bakal Mengubah Kehidupan Orang Ramai

 ” Dengan Nama Allah Yang Maha Suci dan Maha Menyayangi”…Dengan Kuasa Nya yang memberi jalan untuk mengubah kehidupan dan memberi panduan untuk mendapatkan makna kehidupan yang sebenar.

Alhamdulillah, setakat ini sudah dua bengkel di jalankan di Putrajaya pada bulan Puasa. InsyaAllah selepas Raya ni, Road Tour secara aggressive akan dibuat di seluruh Malaysia termasuk Sabah Sarawak Brunei.

Impact kepada peserta pertama yang waktu itu hadir seramai 20 orang sangat hebat sehingga ada yang komited untuk kembangkan Program ini. Ada antara peserta yang menyentuh perasaan mereka dan mendapat ketenangan dalam diri mereka.

Kesan selepas mereka menghadiri bengkel , ada yang alami kenaikan pangkat, dapat kerja baru yang lebih tinggi gaji, mendapat perhatian setelah aura diri meningkat dan ada yang buat bisnes , bisnes bertambah maju.

Saya rasa bersyukur kerana dah nampak hala tuju dan matlamat program ini. Jika dahulu saya seorang usahawan yang hanya mengejarkan kekayaan dunia tapi sekarang saya berusaha ke arah spiritual dan kehidupan yang lebih hakiki.

Sekarang masih baru dan ramai yang tak nampak apa yang cuba nak disampaikan tapi saya yakin dan percaya. Dalam masa 2 tahun , ISP akan menjadi sebutan ramai dan kami akan mempunyai Alumni ISP seramai 100,000 ahli. Amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

*

boss

August 31, 2009 at 1:53 pm

ISP? tak pernah dengar ni.. first time dgr ttg ni..

saza

September 3, 2009 at 11:04 am

First time pergi masa 29hb Ogos , tak sangka akhir waktu bengkel dapat pijak kaca tanpa luka pada tapak kaki.!! Tenaga dalam dah diaktifkan! 13 hb Sept nak datang lagi lah…

Zoelhilmi

September 7, 2009 at 11:10 am

Salam…niat saya nak datang seminar awak. Dah keje sendiri ni kena lebih banyak belajar.

“bangun pagi, kerja kuat, jumpa telaga minyak”
p/s: saya lupa nama tuan punya ayat nih.

Zoelhilmi
http://www.zoelresources.blogspot.com

reza

October 25, 2009 at 12:09 pm

saza :
First time pergi masa 29hb Ogos , tak sangka akhir waktu bengkel dapat pijak kaca tanpa luka pada tapak kaki.!! Tenaga dalam dah diaktifkan! 13 hb Sept nak datang lagi lah…
</blockquote
apa perubahan yg awk dpt sekarang selepas menghadiri kursus isp?

Muhammad

October 27, 2009 at 1:07 pm

InsyaAllah ada perubahan kalau niatnya ikhlas belajar, ilmunya diamalkan dan lebih berkat kalau disampaikan… Tiada suatu ilmu pun yang memberi apa2 perubahan kalau tiada 3 perkara tersebut.

saza

October 28, 2009 at 10:44 am

reza :

saza :
First time pergi masa 29hb Ogos , tak sangka akhir waktu bengkel dapat pijak kaca tanpa luka pada tapak kaki.!! Tenaga dalam dah diaktifkan! 13 hb Sept nak datang lagi lah…
</blockquote
apa perubahan yg awk dpt sekarang selepas menghadiri kursus isp?

Allhamdulillah rezeki, semangat and keyakinan diri telah meningkat, Macam mana saya tahu? Sebab hari-hari dapat duit, Lebih semangat bila jadi macam ni. Terima Kasih ISP!

reza

October 30, 2009 at 1:22 am

Muhammad :
InsyaAllah ada perubahan kalau niatnya ikhlas belajar, ilmunya diamalkan dan lebih berkat kalau disampaikan… Tiada suatu ilmu pun yang memberi apa2 perubahan kalau tiada 3 perkara tersebut.

adakah kursus ini sesuai bg org yg dh ada bisnes je?

Muhammad

October 30, 2009 at 5:44 am

Ia sesuai untuk semua golongan… malahan pelajar sekolah pun sesuai..Pelbagai teknik diajarkan utk mencapai impian dan kejayaan dan membangkitkan semangat dan motivasi dalaman juga…. Sekali datang, PERCUMA utk bengkel berikutnya…boleh ajak kawan2 lain..komisyen RM50 utk setiap orang yang dibawa..Setiap bengkel banyak perubahan dan pertambahan modul ..semakin menarik dari minggu ke minggu..

reza

November 1, 2009 at 5:20 pm

rasa macam nk join….tang PERCUMA tu nk tanya skit sampai bila percuma?adakah sampai
peserta graduate?

Syukri

November 19, 2009 at 7:14 pm

En Muhammad, kat belah utara ni tak nak buat ker?

Muhammad

November 28, 2009 at 7:04 am

PERCUMA selagi ISP ada atau selagi mampu bagi percuma..Insyaallah. Tang utara belum ada lagi…kena tanya dengan Master Gaban.:)

Michelle

November 29, 2009 at 6:45 am

Syukri :
En Muhammad, kat belah utara ni tak nak buat ker?

Kalau nak ilmu, sanggup meredah biar jauh mana sekali pun sebab tahu, 90% kejayaan dalam tangan berbanding kalau kita memanjakan diri kita.
Kalau nak buat Umrah & Haji pun kena pergi Mekkah… Kan senang kalau boleh buat dekat KL juga Haji & Umrah…hehehe

che wan

December 1, 2009 at 9:14 am

mcm pernah ku tengok muka ini…
keegan ke dlm gambar iklan nih..?

Michelle

December 2, 2009 at 6:14 am

che wan…kau dulu tak ingat ke pernah makan penyepak si keegan …hahahaha

Muhammad

December 4, 2009 at 2:17 pm

keegan tak sepak orang sebarang, dia ok…kecuali gengster sekolah je kena…kalau ada yang pernah kena sepak dengan dia..saya wakil untuk minta maaf… 🙂