Testimonial

Tinggalkan Testimonial Anda

*

Insyirah
Shah Alam

asslm sdkt perkongsian. pada 23/6 saya dalam proses sembuh dpd demam panas. di kala malam, suhu badan agak tinggi sehingga saya tak selesa nak tidur. sebelum tidur saya transfer energi penyembuhan ke dalam sebotol air. alhamdulillah pada keesokan harinya, demam saya sudah kebah tanpa saya makan ubat seperti panadol, ubat batuk dan sebagainya. hanya energi penyembuhan semata-mata. terima kasih Allah. sememangnya ilmu Tendai sangat berguna. xlupe juga tq kepada master hadzrin.

Muhamad ilyas
kedah

Assalamualaikum,master.semoga sentiasa cht selalu.terima kasih kepada Allah kerana mempertemukan saya dengan master hadzrin.selepas menimba ilmu tahap dasar.byk perubahan pada diri dan kwn2 sekliling.kbyakan mereka jadi positif mind set.sungguh hebat sekali.dan banyak rezeki yg datang.alhamdulillah.jom amalkan selalu,semoga kita menjadi orang yeng bermanfaat kpd org di sekliling kita.insyallah

Razmi
Sepang

Alhamdulillah setelah mempelajari ilmu ini byk perubahan positif berlaku pd diri saya, keluarga dan org disekeliling saya. Ia simple, mudah, get to the point dan tidak bercanggah dgn agama. Saya syorkan sesiapa yang ada masa, belajar lah ilmu ini. Tak rugi dan amat berguna terutama pd waktu tersesak nanti. Saya bersyukur pd ALLAH kerana dipertemukan dgn Master dan membuka minda saya betapa besar nya kekuasaan ALLAH dan betapa kecilnya diri saya.

MOHD ZULKIFLI BIN OSMAN
TELUK INTAN

SALAM SEMUA TERIMA KASIH BANYAK DAN SYUKURKU PADA ALLAH SWT. RESTU IBU DAN BAPA PENTING UTK KEBAHAGIAAN. brsyukurnya sya sebab sya tlah dpt mngolah energi sendiri.....universal.......'yg sya namakn'.... (" IJOL AJAIB " )....boleh dirasainya..silakn utk merasai nikmat sensasinya. INSHA-ALLAH. Terima kasih MASTER HADZRIN.

Ahmad Tarmizi Bin Abdullah
Ipoh,Perak

Salam melalui seorang kawan di tempat kerja saya mengenali MASTER HADZRIN juga banyak info dan motivasi saya dapat dan pelajari melalui blognya . Langkah seterusnya saya menyertai kursus ISP banyak perubahan yang positif berlaku pada diri saya. Alhamdulilah.

Nor saadah Mohd Nasir
Selangor

Dengan izin dan Kekuasaan ALLAH SWT saya telah menemui sesuatu yang selama ini saya cari,melalui adik tersayang saya diperkenalkan dengan Ilmu Ilahi melalui Master Hadzrin.Saya dapat merasakan perbezaan dalam hidup saya selepas saya mempelajari ilmu dasar hingga peringkat master dan saya ingin mempertingkatkan lagi.Alhamdulillah apa yang saya hajati dengan izin ALLAH SWT berjaya saya perolehi dengan tidak disangka baik dari segi kerjaya,keluarga mahupun dengan sekeliling. Alhamdulillah hajat saya untuk mendapat zuriat dan berpindah disisi suami turut termakbul dengan izin ILAHI.Bukan saya sahaja malah suami turut bersama mempelajari serta menggunakan produk master dan termasuk 2 orang lagi adik kesayangan saya.Malah kami sekeluarga amat gemar dengan mandian aura,kerana AURA nya amat menakjubkan.Saya berasa lebih tenang dan lebih mengenali diri dan PENCIPTA.Begitu besar kuasa ILAHI.. Saya telah menggunakan beberapa produk antaranya mandian aura sukses,dompet magnetik dan collogen gold. Semasa hari lahir adik saya menghadiahkan dompet magnetik yang lebih kuat tarikannya alhamdulillah rezeki saya tidak pernah putus.Blog master antara yang perlu saya lawati banyak manfaat yang saya perolehi dan saya boleh kongsikan bersama keluarga dan sahabat.Bukan kata-kata kosong tapi ianya mendekatkan diri dengan ILAHI serta membuka minda mata hati untuk dunia dan akhirat.Terima kasih master dengan blog baru yang lebih berinformasi moga master terus berjaya murah rezeki didunia dan akhirat.Bagi rakan yang belum mencuba jika ingin berubah kepada yang lebih baik inilah masanya...

Ahmad nor azlan bin Bashri
Selangor

Dengan Nama ALLAH Yang Amat Pemurah lagi Maha Pengasih saya dipertemukan dengan master Hadzrin melalui adik ipar saya.Melalui pengalaman saya sepanjang mempelajari ilmu dasar hingga peringkat master telah banyak membantu saya mengenal diri saya dan lebih hampir dengan MAHA PENCIPTA..Ilmu ini juga banyak membantu dalam mengharungi setiap cabaran dan dugaan dalam kehidupan.Mandian aura dan latihan pernafasan banyak memberi perubahan kepada saya dalam kerjaya dan keluarga.Selain itu blog master banyak memberikan info yang bermanfaat dan tidak jemu saya lawati banyak pengajaran yang master kongsikan termasuk emas.Bengkel yang diadakan turut mengubah diri saya, master juga seorang yang tidak kedekut ilmu dan semoga master dan keluarga sentiasa dalam rahmatNYA.. Tahniah master Hadzrin semoga terus berjaya dunia dan akhirat !

Jaafar bin Abu Bakar
Johor Bahru

Belum belajar lagi...baru baca dan menghayati apa yg dipaparkan mengenai ilmu spiritual..dah mula rasakan perubahan pada diri saya..mcm ada sesuatu yg dapat saya rasakan...tak tau mcm mana nak ckap..tapi dah mula ada keyakinan pd diri ini. Terima Kasih Master Hadzrin...

sakina
Klang, Selangor

Blog ini memberi banyak panduan kepada saya

Din
klang selangor

Hadzrin.com kini kembali dengan wajah baru. Nampak lebih elegan dan ber-aura. ilmu-ilmu berguna yang banyak di kongsikan master hadzrin dalam blog ini banyak membantu saya menghadapi hidup yang semakin mencabar kini. Pembangkitan potensi diri melalui pengijazahan tendai adalah yang terbaeekk sekali. "Super grand master" adalah peringkat tertinggi yang di tawarkan. Kini sudah hampir setahun bersama energi "super". Hidup lebih ceria, masalah terasa ringan, jiwa lebih tenang, pangkat sudah naik dan gaji punn makin tinggi. Alhamdulillah.....Terima kasih master hadzrin.

MOHD ZULKIFLI BIN OSMAN
TELUK INTAN

DENGAN IZIN ALLAH SWT.BERSAMAKU MENGALIRLAH ENERGI POSITIF KELIMPAHAN NIKMAT KEREZEKIAN DAN TERHINDARLAH SEGALA YANG NEGATIF MERUGIKAN.SELAMAT DAN BEBAS DARIPADA KEMUDARATAN AUTOPINTAR SERBAGUNA.SEKARANG JUGA BERTERUSAN MANTAP.MENJADI AJAIB LUAR BIASA BERPADANAN DENGAN KEMAMPUAN KITA SEBAGAI MANUSIA SEBAGAI HAMBA ALLAH YANG TIADA UPAYA MELAINKAN DENGAN IZIN-NYA SAHAJA.SEMUA MILIK ALLAH SWT.MENGALIRLAH ENERGI MAKSIMUM TERBAIK BERSAMA KITA SEMUA AHLI TENDAI.AMINNN.INSHA-ALLAH.BERSERAH KEPADA ILAHI SEMUANYA.

MOHD ZULKIFLI BIN OSMAN
TELUK INTAN

SALAM MASTER HADZRIN.LAMAN TUAN BERENERGI,SAYA TELAH LAMA MENUNGGUNYA,AKHIRNYA MANTAP TERHASIL.SANTAI SAHAJA.SATU LAMAN YANG MENJADIKAN KOMUNITI TERSENDIRI.SEMUDAH-MUDAHNYA.KLIK SAHAJA BOLEH DAPAT INFO BERMANFAAT.SYUKUR KITA PADA ILAHI.INSHA-ALLAH.

Adzhar Hamdan
Kuala Lumpur

Hidup saya lebih tenang dan rezeki sentiasa ada. Ketenangan juga merupakan salah satu rezeki dari Allah. Peluang mendapat rezeki sering datang sama ada secara ilham atau diberi oleh rakan-rakan.

Halim
Klang, Selangor

Salam Master, Pertama kali lihat blog ni, ada seperti kuasa yang menarik untuk terus mengikuti setiap panduan dan nasihat yang ada terkandung di dalamnya dari awal post sampai sekarang. Pada ketika itu saya tercari-cari satu ilmu metafizik yang dapat memberikan panduan untuk kaya didunia dan akhirat. Setelah saya cuba beberapa panduan dan nasihat yang diberikan, ia ada kesan seperti dapat duit yang kita tak jangka dan dipermudahkan segala urusan kita. Kemudian saya pun mengambil pengijazahan Tendai peringkat dasar dan seterusnya peringkat master. InsyaAllah saya akan teruskan ke peringkat super grand master. Banyak pengalaman menarik apabila kita mengaplikasikan ilmu Tendai ini. Antaranya bila anak tengah menangis boleh berhenti dengan menggunakan jurus tertentu, rezeki sentiasa ada dan selalu dapat rezeki yang tidak disangka-sangka, boleh transfer energy, yang paling best kalau kat pejabat kalau ada masalah pada komputer bila jumpa saya masalah itu selesai sebelum saya cuba buat sesuatu. Alhamdulillah, syukur kepada Allah yang memberikan petunjuk kepada suatu ilmu yang amat hebat. Seperti Firman Allah di dalam Surah 7 (Al A'raf) Ayat 69 yang bermaksud : " Adakah kamu merasa ragu-ragu dan hairan tentang datangnya kepada kamu nasihat dari Tuhan kamu, melalui lelaki dari golongan kamu, untuk memberi peringatan kepada kamu? Dan kenanglah ketika Allah menjadikan kamu khalifah-khalifah sesudah kaum Nabi Nuh, dan Allah telah menambahkan kamu kelebihan (dan kekuatan) pada bentuk kejadian tubuh kamu. Maka kenanglah akan nikmat-nikmat Allah supaya kamu berjaya." Master Hadzrin, Anda Kaya Dan Berjaya, Dunia dan Akhirat...

Mohd Safari
Melaka

Assalamualaikum wbt. Laman web tuan sangat bermanfaat dan memberi banyak bantuan kepada saya untuk mengenali diri, mengasah potensi diri dan juga mendidik hati agar lebih tunduk dan merendah diri kepada Allah. Artikel-artikel yang tuan sediakan sangat berinformasi dan bertindak sebagai 'makanan jiwa' yang lazat bagi sesiapa yang memerlukannya. Saya doakan tuan sekeluarga terus istiqamah dan diredhai Allah setiap masa dan ketika dan mendapat kesudahan yang baik di Akhirat nanti. Jasa bakti tuan membantu kami semua adalah amal jariah yang berpanjangan. InsyaAllah.

suhaimi
masjid tanah

Alhamdulillah, sepanjang sy melawat blog encik dari awal tahun lepas 2011, banyak yang maklumat yang saya dapat dan praktikkan. Kisah-kisah yang menarik di dalam blog ini memberi pengajaran kepada saya juga. Saya sangat meminati tulisan encik berkenaan dengan ilmu tendai dan saya ingin mengikuti program tersebut tetapi disebabkan kekangan masa dan wang saya hanya menjadi pengikut setia blog ini setakat ini. Saya ingin mengucapkan tahniah kerana dapat meng'upgrade' blog ini dan ia nampak sangat menarik, kemas dan selesa mata memandang.

Mohd Khairi
Alor Setar, Kedah

Saya telah mengamalkan ilmu tendai peringkat dasar. ilmu yang diajarkan amat berguna dalam membantu untuk mencapai impian saya. Syukur Alhamdulillah dengan tendai hanya niat dan membuat latihan yang minima sahaja banyak permasalahan dapat diselesaikan. Peluang kerjaya semakin berkembang. urusan kenaikan pangkat dan rezeki semakin bertambah..terima kasih Master Hadzrin kerana berkongsi ilmu yang terhebat ini. Insya Allah kalau ada rezeki lebih saya nak belajar peringkat yang lebih tinggi. Amin..

mamat
kl

ingat lagi x nama mamat memang cantik u punya web nii ada perbezaan dng dulu

Hasrul ikram b amir
Ipoh Perak

Salam master....semoga diberikan kesihatan,keberkatan kekayaan dan kenikmatan hidup ini....saya cuma nak berkongsi sedikit dr pengalaman sebelum dan selepas mengikuti tendai bermula dr dasar,master dan sehingga ketahap g/master... ALHAMDULILLAH...saya bersyukur byk perubahan pd diri saya.....contohnya....semangat utk berubah dr negetif kpd yg lebih positif....menampakkan hasil.......saya bekerja sebagai sales marketing....setiap hr sibuk dgn kerenah customer...dan masalah dr berbagai pihak....insyaALLAH semuanya berjalan dgn lancar....ok...yg ni saya kongsikan 1 pengalaman menarik ialah saya selalu menghantar mesej menggunakan gelombang niat utk menjemput kawan2 atau customer2 saya dtg atau menghubungi saya tanpa menggunakan telefon.... mereka rasa tergerak hati nak contact saya selepas beberapa hari saya menghantar mesej menggunakan gelombang energi yg master pernah ajarkan pd saya dahulu.....mmg menjadi..........boleh katakan saya senang utk close sale ....sampai hari ini saya masih lakukan senaman pernafasan biomagnetik pd setiap malam khamis.....thanks master..........

mohammad tajudin bin ahmad
johor bharu

selepas sy pakai minyak wangi aura master sy dapat rase perbezaan yg ramai org senang gan kehadiran sy yg sebelum ni sy byk dipingir kn... sy berterma kasih pada master kerna memberi 1 cara utk menarik manusia suka kat kite... tetang ilmu tendai , sy merase kn ketenangan selepas pengijazahan itu, sebelum itu sy sering diganggu oleh makluk halus tp selepas pengijazahan sy dpt rase kn tiada benda yg menganggu, ilmu ini sy implikasikn sekali mase sy mengurut org.. terima kasih master byk2 coz memberi cara yg mudah tp berkesan ...

Norimin
Shah Alam

Blog yang padat dengan teori dan praktikal. Isi kandungan asli berdasarkan pengalaman sendiri. Saya selalu membaca blog ini untuk mendapatkan rujukan berkenaan ilmu mengenal potensi diri, metafizik dan juga perniagaan. Ia telah banyak membantu saya sejak mula mengikutinya sejak 2011.

Jamil
Butterworth

Blog rujukan ilmu Potensi Diri. Dan produk hebat di sini

Khairul
Kedah

Blog ini banyak member manfaat kepada saya dan ilmu yang saya perolehi saya guna untuk Bisnes MLM saya dah kini Bisness saya sedang naik. Ilmu Master kongsikan kepada saya memang jadi!

Puan Ainisah
Kuala Selangor

Hari-hari saya melawat Blog Master ini. Alhamdulillah saya tak akan sia-siakan ilmu yang saya perolehi dari sini

Kamarul Azizi
Kuantan

Saya suka melawat blog ini kerana ada perasaan tenang, hiburannya dan banyak ilmu boleh dapat

Habibah
Sungai Siput

Blog ini banyak informasi dan tips. Master Hadzrin memberi ilmu dan perkongsian pengalamannya secara murah hati. Saya sentiasa doakan kesejahteraan buat Master