SIRI ILMU KUASA MINDA

Setiap kejadian mempunyai pasangan…gelap pasangannya terang, atas pasangannya bawah, senang pasangannya susah, cantik pasangannya buruk, banyak pasangannya sedikit dan luar pasangannya dalam.
Setiap hasil yang terjadi adalah daripada benda yang kita tak nampak. Contohnya pokok yang menghasilkan buah yang sedap bergantung pada akarnya. Untuk menghasilkan akar yang kuat harus letakkan baja yang bagus.
Kita boleh Nampak buah (hasil) tetapi tak nampak akar kerana akar di dalam tanah. Maksudnya , untuk hasilkan benda yang Nampak, ia bermula dari benda yang tak nampak (akar).
Luaran kita sekarang sama ada kita susah , kaya, sakit , gembira , resah…semuanya berpunca dari dalaman kita. Kalau luaran kita gagal, maksudnya dalaman kita juga gagal. Jika anda ingin tukar luaran anda contohnya dari miskin ke kaya atau sakit ke sihat, betulkan dalaman anda dahulu.
Dapatkan panduan ilmu-ilmu kuasa dalaman, kuasa minda dan pelbagai ilmu metafizik untuk mengubah kehidupan yang anda impikan. Insya-Allah , anda akan lihat kesannya dengan CEPAT !! lebih Jimat dan Murah berbanding belajar di luar.
PENTING : Ilmu yang ada di sini adalah berupa panduan, BUKAN dalam bentuk Buku. Ia berbentuk panduan kerana ia “Direct To The Point” ilmu yang nak disampaikan dan sudah diijazahkan untuk mengamalkannya.
KOD 001 : RAHSIA KUASA MINDA DAN KUASA VISUALISASI
Anda akan didedahkan dengan cara mengaktifkan Kuasa Minda anda dan membangkitkan Minda Separa Sedar Untuk Bekerja. Dalam Panduan ini diterangkan bagaimana Proses Visualisasi yang tepat boleh digunakan untuk menarik apa jua impian. 
Ramai pengamal Perubatan Alternatif menggunakan kaedah Kuasa Minda. Anda juga boleh mempelajari bagaimana nak menguatkan Aura Diri.
Mahar Asal : RM59 Offer : Kiriman Secara Pos , RM 27 + RM10 (Kos Pos) = RM37 / Jika Email = RM25

KOD 002 : MENGAKTIFKAN 7 CAKRA DIRI UNTUK TINGKATKAN TENAGA DALAM
 
Setiap orang mempunyai 7 jenis Cakra yang mempunyai peranan penting dalam kehidupan. Tidak ramai yang tahu bagaimana nak gunakan Cakra mereka keranatiada pendedahantentang ilmu penting ini. 
Apabila Cakra selalu diaktifkan, anda boleh rasakan diri anda lebih yakin, berani dan segala urusan dipermudahkan. Bangkitkan Tenaga cara begini lebih mudah.

 

Mahar Asal : RM59 Offer : Kiriman Secara Pos , RM 27 + RM10 (Kos Pos) = RM37 / Jika Email = RM25



KOD 003 : RAHSIA MEDITASI UNTUK MENGENAL DIRI

Anda akan pelajari cara membuatpengembaraan diri ke dimensi lain untuk mengenal diri anda (Maksud kenal diri anda selain dari anda seorang hamba Allah ialah anda tahu kekuatan diri anda).
Apabila anda sudah kenal akan diri anda, barulah keserasian tubuh dan roh dapat bekerjasama. Anda boleh melihat hala tuju anda dan matlamat hidup menjadi jelas. 
Bagus bagi melihat potensi diri dan kesesuaian kerja yang boleh anda lakukan. Dalaman penuh dengan misteri kekuatan yang belum diterokai habis. Hanya 2% sahaja potensi diri digunakan. Hati akan jadi sentiasa bersih dan tenang.
Mahar Asal : RM59 Offer : Kiriman Secara Pos , RM 27 + RM10 (Kos Pos) = RM37 / Jika Email = RM25

 

 



KOD 004 : RAHSIA KHADAM DAN GUNA KUASA BOLA EMAS
Setiap orang mempunyai khadam yang patuh pada arahan tuannya.Tetapi khadam itu tidak menjalankan tugasnya kerana tidak diberikan tugas. Sebab utama ialah tuan punya khadam tak tahu bagaimana nak menghantar khadam mereka melakukan tugas yang mereka kehendaki.
Panduan ilmu ini menunjukkan kepada anda bagaimana menghantar khadam melakukan tugas mereka untuk dapatkan wang, harta, jodoh, pangkat…apa sahaja.
Mahar Asal : RM59 Offer : Kiriman Secara Pos , RM 27 + RM10 (Kos Pos) = RM37 / Jika Email = RM25

 

 

KOD 005 : RAHSIA SENAMAN MENARIK REZEKI

Senaman ini jika diamalkan selalu, anda akan terkejut dengan hasilnya dimana anda akan perolehi rezeki tak disangka-sangka. Anda boleh lakukan senaman inidimana-mana dan ianya sungguh mudah untuk dilakukan. 

Ramai yang menggunakan senaman ini selalunya yang berniaga mendapat untung lebih, yang bekerja dapat naik gaji, yang tidak bekerja dapat orang bagi projek dan duit ( hutang / hibah ).

Mahar Asal : RM59 Offer : Kiriman Secara Pos , RM 27 + RM10 (Kos Pos) = RM37 / Jika Email = RM25

KOD 006 : RAHSIA SENAMAN UNTUK PENYERI WAJAH
Pengamal senaman ini mempunyai kecantikan luar dan dalam. Jika selama ini anda mempunyai masalah kurang berpenampilan, orang tidak menghiraukan pendapat anda, kehadiran anda tidak dihiraukan dan watak anda tidak penting.
Pelajari teknik membuatkan diri anda mempunyai aura penyeri yang menarik dan disukai ramai. Senaman mudah yang ringkas dan efektif.
Mahar Asal : RM59 Offer : Kiriman Secara Pos , RM 27 + RM10 (Kos Pos) = RM37 / Jika Email = RM25

KOD 007 : ILMU QUANTUM KEKAYAAN

Dalam panduan ilmu ini, anda akan ditunjukkan teknik mudah untuk cepat menarik kekayaan,pendapatan, harta, simpanan dan apa sahaja yang berkaitan dengan ganjaran kekayaan. 

Kaedah dan amalan mudah yang anda perlu lahkukan setiap hari bagi tujuan mengmanifestasikan minda bawah sedar untuk diselaraskan dengan kuasa alam. 
Anda akan di tunjukkan cara dan teknik untuk menghantar gelombang yang betul pada masa yang betul dengan perkakas yang betul untuk menarik kekayaan alam.
Mahar Asal : RM59 Offer : Kiriman Secara Pos , RM 27 + RM10 (Kos Pos) = RM37 / Jika Email = RM25



 

KOD 008 : PANDUAN ILMU KUASA TARIKH LAHIR DAN NOMBOR

Ilmu ini boleh dijadikan sebagaipanduan untuk pekerjaan, jodoh, persahabatan , majlis penting , pengiraan tentang pintu rezeki, kerjaya , orang yang bersesuaian untuk bersama (kahwin). 
Walaupun sekarang banyak cerita tentang tarikh lahir dan dah ramai yang menghadiri kursus tetapi masih ramai lagi yang tidak tahu pengiraan nombor dan tarikh lahir. 
Panduan ini hanya menunjukkan perkara penting dan maksud setiap nombor secara terus. Jadi tak perlu memahami lebih lama kerana anda boleh jadikan ia sebagairujukan pengiraan. Bila anda sudah tahu menggunakan teknik kira tarikh lahir dan nombor, kehidupan akan jadi lebih teratur dan kejayaan menjadi mudah.
Mahar Asal : RM59 Offer : Kiriman Secara Pos , RM 27 + RM10 (Kos Pos) = RM37 / Jika Email = RM25

 

 

KOD 009 : PANDUAN TENAGA DALAM ILLAHI 
(TENDAI) – TIDAK DIJUAL

 

Pengamal Tendai hanya menggunakan kekuatan Niat Hati untuk mendapatkan sesuatu. Anda akan diajar 3 bentuk pernafasan iaitu Nafas 
Halus, Nafas Kasar dan Nafas Getar untuk tujuan rawatan dan perlindungan. 
Dalam panduan ini anda akan diberi amalan yang dapat membersihkan diri dari energi negatif dan anda dapat modul latihan Daya Sejati Insani yang berguna untuk mendapat apa sahaja keinginan melalui kemampuan diri tanpa bergantung pada energy luar.

 

Rawatan Tenaga Dalam Illahi menunjukkan kepada anda bagaimana cara untuk menyembuhkan penyakit melalui kaedah pengisian ke dalam air untuk diminum dan menyentuh langsung kea rah pesakit. Apabila tahap anda sudah tinggi, anda mampu membuat penyalarasn aura dan frekuensi pesakit.
Mahar RM165
Anda di sarankan untuk mengambil pengijazahan Tendaiperingkat Dasar / Master / Grand Master / Super Grand Master. 


Boleh Layari : http://hadzrin.com/pengijazahan-tendai

 

Buat Pembayaran Melalui :

 

Transfer Bank CIMB 160 100 1091 5528 atas namaHADZRIN SHAHARI
atau Maybank atas nama RABIAAH BT BAHARUDIN 
           1561 6911 4464

atau Kirimkan WANG POS atas nama HADZRIN 

           SHAHARI
Jika hendak buat pesanan melalui SMS, sila Taip
PESANAN PANDUAN ILMU dan taip Kod Panduan ILMU seperti001/002/003/004…kemudian taip NAMA , ALAMAT LENGKAP atau EMAIL dan BUKTI PEMBAYARAN (Masa Transfer) ke 012-3969746
Alamat Surat Menyurat : 91B Jalan Diplomatik, Presint 15 Putrajaya 62150 Wilayah Persekutuan. E-mail :innerselfpower@gmail.com

(*) Anda boleh isi borang dibawah selepas mengirimkan SMS:

Borang Pesanan E-Book PANDUAN Ilmu Metafizik
(*) Wajib Isi.
1. Name: *
2. Email: *
3. Alamat: *
4. Tandakan Senarai Ilmu Yang Dipilih:

  • (Kod 001) Rahsia Kuasa Minda Dan Visualisasi
  • (Kod 002) Mengaktifkan 7 Cakra Diri
  • (Kod 003) Rahsia Meditasi Untuk Mengenal Diri
  • (Kod 004) Rahsia Senaman Khadam Dan Bola Emas
  • (Kod 005) Rahsia Menarik Rezeki
  • (Kod 006) Rahsia Untuk Senaman Penyeri Wajah
  • (Kod 007) Ilmu Quantum Kekayaan
  • (Kod 008) Panduan Ilmu Tarikh Lahir Dan Nombor
5. Jumlah Ilmu Pesanan:
6. Jumlah Bayaran ( 1 ilmu RM25)* Hanya Cara E-Mail
7. Method Bayaran :

  • Bank-in ke Akaun CIMB 16010010915528
  • Interbank ke CIMB
  • Wang Pos atas nama HADZRIN SHAHARI
8. Bukti Pembayaran (Masa / Tarikh) copy paste

Tinggalkan Komen Anda

*

gaban

December 25, 2009 at 4:58 pm

Ilmu yang telah di gunakan untuk pencapaian hidup kini dibongkar untuk sesiapa yang berminat untuk pelajari dan mengubah kehidupan

zuhaimi rameli

January 4, 2010 at 2:22 pm

Saya amat teruja untuk mengetahui kaedah untuk menarik rezeki berpandukan buku yang tuan ceritakan.

    gaban

    January 5, 2010 at 2:33 am

    Ilmu yang bagus bukan sahaja memberi teruja…malah akan memeberi banyak manfaat.

zuhaimi rameli

January 4, 2010 at 2:24 pm

Saya ingin mendapatkan buku bagaimana untuk menarik rezeki bagi mengembangkan perniagaan saya.

    gaban

    January 5, 2010 at 2:35 am

    Yes….tanpa ilmu, mamang susah nak majukan bisnes. lebih-lebih ilmu yang berkaitan menarik rezeki. Jika ingin dapatkan siri ilmu kerezekian, email ke saya alamat penuh ke innerselfpower@gmail.com atau click ke bahagian pesanan di page ini. Syukran.

zuhaimi rameli

January 4, 2010 at 2:24 pm

sama

Rashid

January 8, 2010 at 9:03 am

Saya nak beli panduan dengan bayaran wang pos ni nak pos kat alamat mana ye??

    gaban

    January 10, 2010 at 6:50 am

    Alamat ke

    91B Jalan Diplomatik Presint 15 Putrajaya 62150 w/persekutuan

zul

February 1, 2010 at 2:25 am

Salam tuan.Saya mendapati buku-buku yang dikeluarkan oleh pihak tuan amat menarik sekali.Jika ada diskaun saya ingin membeli lebih dari sebuah buku sebagai rujukan kerana saya adalah bekas pelajar TENDAI belajar jarak jauh. Minta tuan terangkan isi kandungan buku TENDAI WBF010 .

ZULHISHAM MOHD
0143495532

    Master Hadzrin

    February 1, 2010 at 4:17 am

    waalaikumsalam,
    ini semua adalah panduan dan bukan buku. harga yang diletakkan bukan lah nilai panduan tetapi nilai ilmu. jika ingin pelajari ilmu ini secara kursus maharnya biasa rm800 – rm1500.

    jualan panduan ini adalah memudahkan untuk mendapat ilmu metafizik ini.

    Jika anda serius untuk memiliki ilmu ini lebih dari 10, saya berikan harga istimewa satu ilmu berharga rm20.

zul

February 1, 2010 at 11:17 pm

Salam tuan.Adakah TENDAI WBF010 sama dengan buku panduan pelajar DSI-TENDAI peringkat murid? Saya adalah bekas pelajar TENDAI jarak jauh.TK

    Master Hadzrin

    February 3, 2010 at 6:09 am

    salam….kalau dah jadi ahli tendai, panduannya lebih kurang sama. Cuma di tambah sedikit ilmu tambahan. saya syorkan zul tak perlu beli lagi panduan ini. tq.

zul

February 1, 2010 at 11:31 pm

Salam tuan. Panduan aura & pelepasan energy WBF012 masih ada stok? Ia berkenaan dengan apa?Minta tuan jelaskan sikit.Tk

    Master Hadzrin

    February 3, 2010 at 6:09 am

    panduan ini banyak cerita tentang aura dan cara nak lepaskan energi melalui senaman dan pernafasan.

fxfreakstar

February 12, 2010 at 4:15 am

salam tuan sy berminat ngan beberapa siri tuan, kalo sy order, pastu tuan hantar by hand leh ke? sy area putrajaya gak kat persint 2..ade kedai makan..leh la sy banjer minum hahaha

    Master Hadzrin

    February 12, 2010 at 8:25 am

    boleh…saya akan hantar by hand menggunakan pos ekspress.

Azizeil Hameid

February 20, 2010 at 5:20 am

Master Hadzrin :
boleh…saya akan hantar by hand menggunakan pos ekspress.

“By” the postman “hand”..

Sebab Master wakilkan pd brade posto utk hntr by hand,
fxfreakstar blanje la brade posto minum,
tapi lepas beliau hbs keje la,
takut melanggar etika “perpostoan” beliau pulak..
hehehe..

    Master Hadzrin

    February 21, 2010 at 4:31 am

    postman pun nak merasa Air starbuck juga

muhamad alnazri

March 21, 2010 at 12:26 pm

adakah ilmu ilmu begini perlu di perdagangkan sedangkan kesahihan belum pasti x sepatut mahar x perlu laa mahal sangat

Genji

March 26, 2010 at 6:32 am

Saya menjawab bagi pihak MASTER.. Belajar di sekolah, kolej, universiti pun ada yuran nya… Sedangkan ilmu2 yang susah untuk diperolehi begini …apatah lagi pasti ada bayarannya sebagai tebusan ilmu dan ikatan antara duru dan murid. Kalau nak PERCUMA boleh tapi sanggupkah anda memegang amanah amalannya??? Yang PERCUMA sudah pasti ada amalannya yg khusus…dan kalau anda tidak sanggup..jangan fikir untuk belajar PERCUMA. Untuk mendapatkan ilmu2 ini master2 bukan sesenang anda hanya mendapatkannya dari internet… master2 terpaksa pergi merantau di dalam dan di luar negara untuk menghimpunkan ilmu2 ini….kos biaya perjalanan sahaja sudah berapa?…puluhan ribu ringgit juga ada dihabiskan. Orang yang banyak soal dalam belajar ilmu, bukanlah orang yang bersungguh-sungguh..melainkan hanya ingin mencuba.

Genji

March 26, 2010 at 6:34 am

Mahar yang mahal juga adalah tarbiyah bagi seseorang penuntut…. belum lagi disuruh betapa dalam lubang kubur selama setahun …itupun sudah merengek.

Genji

March 26, 2010 at 6:37 am

@muhamad alnazri
Saya menjawab bagi pihak MASTER.. Belajar di sekolah, kolej, universiti pun ada yuran nya… Sedangkan ilmu2 yang susah untuk diperolehi begini …apatah lagi pasti ada bayarannya sebagai tebusan ilmu dan ikatan antara guru dan murid. Kalau nak PERCUMA boleh tapi sanggupkah anda memegang amanah amalannya??? Yang PERCUMA sudah pasti ada amalannya yg khusus…dan kalau anda tidak sanggup..jangan fikir untuk belajar PERCUMA. Untuk mendapatkan ilmu2 ini master2 bukan sesenang anda hanya mendapatkannya dari internet… master2 terpaksa pergi merantau di dalam dan di luar negara untuk menghimpunkan ilmu2 ini….kos biaya perjalanan sahaja sudah berapa?…puluhan ribu ringgit juga ada dihabiskan. Orang yang banyak soal dalam belajar ilmu, bukanlah orang yang bersungguh-sungguh..melainkan hanya ingin mencuba

amylionaire

March 28, 2010 at 5:22 am

biasanya yang nak free minda miskin….bukan dirinya miskin. tapi biasanya bila minda miskin secara pakej dirinya juga miskin….( saya bukan mengata kepada sesiapa tetapi siapa terasa ….banyak-banyak lah munasabah diri kenapa anda berada seperti diri anda sekarang…)

azli

May 6, 2010 at 2:11 am

salam…anak sy berumur 10thn tetapi sgt berminat nk mmpelajari tenaga dalam…ade tak program di tendai yang sesuai dgn peringkat umur ni?

    Master Hadzrin

    May 7, 2010 at 1:21 am

    ada, tapi lebih baik jika di ajar ilmu yang mudah dan bersifat lembut seperti kuasa minda kerana jika terus berikan yang berat, dikhuatiri anak akan menjadi panas dan baran. ajar dahulu ilmu kenali diri kerana bila dah kenal diri maka segala kuasa yang ada semuanya dari Allah dan kita hambanya yang tidak berupaya.
    P/S : Saya sudah pun kirimkan ilmu yang di minta dan saya sudah mengirimkan ilmu percuma untuk anak tuan.

hanif

May 8, 2010 at 5:29 pm

Salam, saya berminat mempelajari ilmu tendai, berapakah kos yang perlu saya bayar ….saya tinggal di putrajaya……seperti yang diperkatakan oleh master berkenaan dgn ilmu pernafasan untuk kanak2 disini saya juga berminat untuk mengajar anak saya dgn ilmu ini…

    Master Hadzrin

    May 9, 2010 at 3:58 am

    waalaikumsalam,
    untuk pengijazahan tendai peringkat dasar adalah rm165. bagi lanjutan boleh lihat di http://www.tendai.hadzrin.com untuk kanak-kanak, boleh lah di ajar ilmu pernafasan tenaga dalam yang bertujuan untuk meningkatkan keyakinan diri dan memberi kekuatan pertahanan dari serangan penyakit. Ilmu mengenal diri juga penting untuk didikan anak-anak kerana segala kuasa yang ada bukan dari kita sebenarnya. Jawaban segala boleh didapati dalam bengkel yang kami anjurkan di rumah kumpul di putrajaya presint 16. Insya Allah, setiap minggu akan dianjurkan kelas berkaitan energi dan ilmu mengenal diri dari jam 2:30 – 6:00ptg.

muhamad alnazri

May 9, 2010 at 4:24 am

yg berharga rm27.00 tuu apa cd atau buku tuu yaa

Master Hadzrin

May 10, 2010 at 12:59 pm

apa yang jual disini semuanya adalah ringkas ilmu dalam bentuk panduan. produk dvd jika ada permintaan akan di sediakan secara power point

muhamad alnazri

May 11, 2010 at 7:30 am

ok tq master hadzrin

poeypd

May 11, 2010 at 6:03 pm

Assalamualaikum…

Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf kerana mencelah. Saya ingin mengetahui apakah Ilmu Tenaga Dalam Ilahi atau TENDAI ini? Siapakah guru asal kepada ilmu ini dan dari mana ianya berasal? Saya sekadar berminat untuk mengetahuinya. Di harap dapat membantu. Sekian, terima kasih. Wassalam…

    Master Hadzrin

    May 12, 2010 at 3:24 am

    Waalikumsalam,
    Ilmu Tendai ini pengasasnya ialah Qomaiza Master a.k.a. Dr Mohd Kholid . Anda boleh mengetahui pasal Tendai di http://www.tendai.hadzrin.com

Alessandro

May 20, 2010 at 1:42 am

Salam tuan, saya berminat nak beli Rahsia Khadam dan Kuasa Bola Emas. Adakah tuan ada akaun bsn? Supaya saya dapat bank in kan dengan bsn:sms, ini kerana ditempat saya ini tidak ada bank lain, hanya ada bsn sahaja,maklum pekan kecil. Dan saya ingin tahu, adakah panduan ini ada disediakan dalam format pdf file? Supaya senang di download terus dan disimpan. Terima kasih.

    Master Hadzrin

    May 20, 2010 at 2:51 am

    Saya tiada akaun BSN, cuma ada CIMB dan MAYBANK. Panduan ni dalam bentuk manual yang dikirimkan. Aless boleh guna Wang Pos dan kirimkan atas nama HADZRIN SHAHARI ke alamat 91B JALAN DIPLOMATIK PRESINT 15 PUTRAJAYA dan Letak Pesanan ILMU Apa ; beserta RM10 kos pos.

Alessandro

May 20, 2010 at 8:08 am

Terima kasih tuan, sekiranya saya ingin membeli dua ilmu, adakah kos pos masih rm 10? ataupun bertambah? Bolehkah tuan kirimkan menggunakan courier pos laju? supaya ianya terus sampai di rumah saya dan bukannya di alamat peti surat di pejabat pos? dan sekiranya boleh, adakah kos pos bertambah? Senaman Pernafasan Tenaga Alam Kosmik Bio Kinetik ini adakah sama dengan pernafasan tendai? Terima kasih.

azim sky

July 8, 2010 at 8:23 am

salam…apakah yg ada di dalam buku rawatan tenaga dalam ilahi tu??adakah ia menberi tips menggunakan tenaga dalam dengan pelbagai aplikasi tendai yg bnyak cara untuk dilakukan bgi penyembuhan dan lain2??

    Master Hadzrin

    July 8, 2010 at 4:03 pm

    buku hanyalah teori dan pengijazahan murid apabila mengambil peringkat dasar tendai. Apa yang ada didalam hanyalah pendedahan tendai.

azim sky

July 9, 2010 at 10:39 am

adakah rahsia kuasa khadam itu menggunakan jin??atau sebaliknya….

Master Hadzrin

July 9, 2010 at 2:08 pm

jin tak semurah rm27

Fauzi

July 18, 2010 at 2:04 pm

Betul tu Master. Saya kenal seorang pawang jual jin seekor harganya RM13,000.

Master Hadzrin

July 19, 2010 at 2:43 am

Fauzi :

Betul tu Master. Saya kenal seorang pawang jual jin seekor harganya RM13,000.

Fauzi, jin yang power dia yang bagi kita duit…macam cerita aladin. Terus terang blog ini tidak ada sampai tahap mengajar orang ilmu hitam, jin, hantu atau yang memudaratkan manusia. Apa yang ada di blog ini adalah ilmu membangkitkan potensi yang Allah anugerahkan dalam diri.

azli

August 5, 2010 at 2:39 am

skrg sy tengah cari lampu alladdin….senang xpayah pk pasal duit…

Master Hadzrin

August 5, 2010 at 4:20 am

semasa sibuk mencari…diam tak diam umur dah 100 tahun…hehe

azim sky

August 5, 2010 at 7:46 am

Master Hadrin….btul ke kalo kita selalu gosok tangan sehingga panas pas tu kita dekatkan dan jarak kan serta mainkan daya magnet tu…..maka automatik bila dh selalu buat bleh merasai kehadiran energi negatif dan positif….????

Master Hadzrin

August 5, 2010 at 10:20 am

itu gelombang tolakan aura diri. Nak tahu kekuatan aura diri lebih tolak berjauhan tapak tangan kita maknanya lapisan aura diri kita tebal dan kuat.

Harman Hashim

August 14, 2010 at 11:44 pm

Master, saya faham ilmu ni mahal, tapi maaf lah saya bertanya. sekadar untuk penjelasan. saya minat buku ‘kuasa minda. So adakah dengan mengikut apa yang tuan sampaikan saya dah boleh gunakan apa yang dikatakan? Sebab harga buku ni murah je.

abdul rahim

August 20, 2010 at 11:59 pm

Master masa ada sessi kelas di Putraja boleh tak beli buku tu di situ?

    Master Hadzrin

    August 21, 2010 at 9:16 pm

    sana tak jual

tajudin

October 7, 2010 at 4:58 pm

buku tu berkesan ke dengan saya yg tak ade basid nih?

zack

October 24, 2010 at 12:03 pm

master,adakah raja jin juga akan lari/takut di saat melihat kita…??terutamanya pengambilan tahap dasar…..

    Master Hadzrin

    October 24, 2010 at 11:33 pm

    bergantung pada amalan dan latihan

fakha

October 26, 2010 at 6:23 am

@Master Hadzrin
master ad akaun maybank x??

fakha

October 26, 2010 at 6:25 am

@Master Hadzrin
sy nk bli 2 ebook tp kt tmpt sy xde cimb.. maybank n bank islam je..

Master Hadzrin

January 26, 2011 at 12:00 am

MAYBANK ATAS NAMA RABIAAH BT BAHARUDIN 156169114464 : SMS SELEPAS TRANSFER@BANKIN. TERIMA KASIH

yusof

April 14, 2011 at 3:13 pm

bolah minta no hp supaya dapat lebih penjelasan pasal kuasa minda tue sebab sanggt berminta untuk mempelajrinya….

sukri

June 7, 2012 at 3:45 pm

Ingin membeli buku

Khaeruddin

December 8, 2012 at 12:06 pm

Assalamu alaikum wr wb,kepada yth abang hadzrin,saya khaeruddin dari kalimantan timur,kab berau, saya kagum dengan komen abang rasa ingin untuk belajar,tapi apa daya wang lagi tak punya,usaha warung saya lagi merugi,jadi berharap doa saja dari abang hadzrin,kerna saya berkeyakinan doa dari saudara muslim sangat membantu,sukur sukur kiranya abang bisa memberi solusi atau komen untuk kemajuan usaha saya,mungkin itu saja dari saya,salam buat abang sekeluar moga moga tetap dalam lindungan Allah swt.amin yarobbal alamin.wassalam.

HAMZAH AZAN

February 22, 2013 at 12:25 pm

Assalamualaikum Master, Saya dah bank in untuk order e-book secara email, harap tolong semak. Tarikh masuk 22/02/2013 jam 16.01 pm.

Rins Sapphire

March 25, 2013 at 6:16 pm

Salam, saya nak beli 2 buku ilmu melalui email tp saya nak tahu, utk prmulaan, buku ilmu mana yg ptut saya beli dahulu? Tujuan utama mempelajari ilmu ini ialah utk perubatan diri dan kemurahan rezeki melalui perniagaan. Tolg advise. Tq.

Fizah

April 11, 2013 at 3:04 am

Nk tanye.. nk beli buku2 ni still available ker??

    masterbloguser

    April 11, 2013 at 1:32 pm

    Semua ni dalam bentuk ebook panduan.

Azmi bin Ahmad

April 16, 2014 at 5:28 am

Assalamualaikum Master, Saya dah bank in untuk order e-book secara email, harap tolong semak.
DATE:16/04/2014
TIME: 13:14
ACCT:***2134
TO: CIMB****5528