Rawatan

 

Apa yang dimaksudkan PENYEMBUHAN QUANTUM ILAHI ?

“Quantum bermaksud loncatan , tiba-tiba atau sesuatu hal terjadi tidak mengikut prinsip-prinsip yang telah ditetapkan.”

PENYEMBUHAN QUANTUM ILAHI bermaksud proses penyembuhan yang terjadi tanpa disedari atau tanpa ada proses rawatan secara moden.

Rawatan Untuk Permasalahan :

  • Patah Tulang
  • Sakit Jantung
  • Kecerdasan Minda / IQ
  • Penyakit Kewangan
  • Sihir
  • Gangguan Makhluk Halus / Jin
  • Ingin Percepatkan Capai Impian
  • Penyakit Kanser
  • Tumor
  • Lemah Syahwat
  • Tulang Bengkok
  • Tulang Melengkung
  • Rabun Jarak Jauh
  • Rabun Jarak Dekat
  • Sakit Pinggang
  • Kanser Payu Dara
  • Mandul
  • Masalah Emosi
  • …..dan apa jua penyakit yang anda boleh cuba ikhtiar dengan kaedah rawatan ini
PENTING : Rawatan Untuk Kes Berat tidak memadai dengan satu kali seisi. Maksima untuk kes berat adalah 11 kali seisi rawatan. Segala Penyembuhan yang berlaku semuanya dengan izin Allah SWT.
Kelebihan Merawat Dengan Quantum Penyembuhan Ilahi :
  • Lebih pantas kesannya
  • Tidak perlu bersusah payah untuk pergi berubat hanya dari rumah sahaja
  • Kos Rawatan yang rendah jika dibandingkan dengan masalah kronik yang dihadapi
  • Penyembuhan secara semulajadi (natural)
  • Getaran Penyembuhan bersifat universal , tanpa ada batasan atau halangan
  • Energi akan mengalir sesuai dengan keperluan samada berlandaskan kawalan fikiran kita atau tanpa kawalan kita
  • Kekuatan penyembuhan diselaraskan mengikut keperluan-keperluan yang telah ditetapkan atau dapat diselaraskan mengikut skala-skala yang telah ditetapkan.
  • Kekuatan Penyembuhan Quantum Ilahi sangat sesuai digunakan tanpa mengira agama atau bangsa.
Caj Rawatan Untuk Satu Seisi : RM100
Jika anda berminat untuk mendapatkan rawatan ,
sila Taip SMS :
RAWATAN QUANTUM ke 0123969746
Anda akan mendapat maklum balas tentang method pembayaran caj rawatan dan penentuan masa untuk mendapatkan rawatan.

Tinggalkan Komen Anda

*

razali ariff

March 26, 2014 at 11:09 pm

Saya ada gaot bagaimana nak byat rawatan

sarinah bte taj mohd

October 13, 2014 at 7:15 pm

Salam,sy sarinah Dr Ipoh.sudah berumah tangga selama 10 tahun.Anak 4 org.3 lelaki m 1 perempuan.sy sakit.sy dah berubat merata to am sj.pergi check hospital kt tak ada APA.pergi jumpa Ustad ,bomoh kata ada org sihir,santau.sy dah tawakal PD Allah.dia sj dpt tlg sy.hubungan sy n Suami making rehang.Suami sy tak sayangkan sy lg.mn pergi pun kt satu keluarga kn.sy nampak mk2 hantu Kat umah sy.kahak banyan.bl cb keluarkan keluar darah.tapak tangan semua pecah.bl sy sembahyang tahjud 3 hr sy nampak mcm buaya Kat pokok mangga sy.bl sy dekat ada bermcm Jeni’s BRG ditanam.bl sy pasang surah all baqarah bibik sy panas.sy ada jum 3 pucuk SRT Dr beg bibik sy.iaitu 1.ktnya aku mengikat rambut ini utk menghapuskan keluarga ini.2.BAPA Sri sukakan bapak.klu bapak cb main dgn perempuan main nahaslah.3.Sri sukakan cina sebelah Ibu.sy nak kahwindgnnya.tlglah sy.br pg semlm burung ada diatas kepala sy bl sy bangun tidur.peha sy plk ada lebam.bawah katil bibik sy ada nampak sejenis binatang hidup melekat PD finding.tlglah sy.sy rasa bibik sy yg BT.bibik sy tu keturunan berubat.afa jg org kt sy ada saka.dah campur.suamivsy plk dah start curang.perniagaan sy merosot.duit perniagaan tak lekat.hutang pun dah byk.tak thlah KNP JD mcm.tlg sy

Hasyim

December 15, 2014 at 2:39 pm

Saya ada masalah kolestrol dan tekanan darah tinggi. Bagaimana cara rawatannya.

muz

January 2, 2015 at 3:44 pm

assalamualaikum….menarik….kat area mana ada nih?? kat sabah ada tak?

Hj Abd Razak

January 26, 2015 at 1:12 pm

Shukran..