Pengijazahan Tendai

Peluang Upgrade Diri Ke Peringkat Master Tendai Pengijazahan Jarak Jauh 

Daripada : Hadzrin Shaari

Salam Hormat Saudara dan Saudari,

Membongkar Potensi Diri Dengan Tenaga Dalam Illahi

Bersyukur ke hadrat Illahi di atas segala limpah nikmat dan rahmat kurnianya kerana dapat meneruskan kehidupan dengan penuh keberkatan.

SELAMAT DATANG ke laman Web ini bagi anda yang sedang mencari jawapan bagi segala persoalan untuk membongkar potensi diri anda dan meningkatkan keupayaan diri dalammengatasi segala hal-hal kehidupan.

ILMU AMPUH UNTUK : MENARIK REZEKI , PERLINDUNGAN , RAWATAN , KEBAHAGIAAN , KESIHATAN , MENCAPAI IMPIAN DENGAN PANTAS

PENGISIAN JARAK JAUH DAYA SEJATI INSANI“ Ilmu Ampuh Mengatasi Pelbagai Masalah ”
 • Ilmu Daya Sejati Insani adalahgabungan berbagai aliran perguruandan berbagai kaedahTANPAmengubah akidah atau pegangan sesuatu agama atau adat sesuatu kaum ditambah pula dengan pola latihan yang mudah tanpa berhubung dengan sesuatu agama , adat resam sesuatu kaum malah tanpa menggunakan kuasa ghaib jin, khodam , syaitan , azimat atau lain-lain bantuan.
 •  Anda masih berkemampuan memiliki keilmuan“KESEJATIAN DIRI” yang “MULTI FUNGSI”di mana selama ini keilmuan ini sangat“RAHSIA”kerana sifat keilmuan ini sendiri sangat dirahsiakan.
 • Dalam ilmu beladiri , ia dirancang khusus dansangat mudah dipelajarioleh sesiapa pun sama ada orang dewasa , kanak-kanak, wanita malah bagi mereka yang cacat anggota sekalipun masih boleh memiliki keilmuan ini.
 • Secara tak langsung dapat keilmuan inimenambah rasa keimanan kita kepada ALLAH SWT, nilai ibadat kita dapat dipertingkatkan dari semasa ke semasa seterusnya dapat meningkat kepercayaan pada diri sendiri.
 • Ilmu Daya Sejati Insani ini adalah untuk semua hajat kehidupan yang dilakukan tanpa ritual puasa , latihan jurus berjam-jam, zikir, meditasi dan bermacam- macam lagi, setelah ½ jam waktu pengisian yang hanya mengambil masa 15 minit anda sudah boleh menguji keberadaan ilmu dan seterusnyadapat digunakan untuk menyelesaikan masalah diri sendiri dan orang lain secara spiritual.
 •  Adapun keberadaan ilmu ini adalahkekal selama-lamanyadan dapat pula turun kepada orang lain tanpa mengurangkan ilmu yang ada malah keilmuan anda bertambah dan terus bertambah setelah menerima ijazah TENDAI MASTER.
 •  Jin / Makhluk Halus akan lari di saat melihat kita dan penyakit medis dan non medis mula mengurang apabila terkenasentuhan jari kita. Sekali lagi kita tekankan disini , tanpa perlu Azimat , Air Keramat, Tasbih Keramat, Minyak Keramat, Khodam, Jin tanpa perlu pendamping dan bermacam-macam lagi anda masih berpeluang mempunyai keilmuan yang anda ingini tanpa perlu memperjudikan hidup anda pada syaitan dan makhluk halus.

MANFAAT BELAJAR ILMU TENDAI

 •  Menambahkan kecerdasan fizikal , mental , emosi dan rohani
 • Meningkatkan kewibawaan diri , disegani , dikasihi , dihormati kemana sahaja anda pergi.
 •  Meningkatkan kecerdasan minda, lulus peperiksaan, mudah hafal dan kuat ingatan
 •  Mendinding diri dan orang lain dari semua bentuk gangguan samada manusia mahupun makhluk halus dan ilmu hitam. Boleh membuat benteng rumah sendiri dan orang lain.
 •  Merawat pelbagai jenis penyakit dengan hanya sentuhan tangan dan air kosong sahaja, tanpa jampi serapah. Termasuk kena ilmu hitam, sihir, kerasukan , gangguan makhluk halus , musnahkan ilmu hitam dan sihir dari jauh dan pelbagai lagi.
 • Meraih pelbagai ilham untuk pelbagai urusan dalam kehidupan seperti dalam bidang kerezekian, perniagaan dan pekerjaan.
 • Membangkitkan semangat dan jati diri ke tahap yang tinggi sehingga berwibawa dan disegani.
 •  Mempengaruhi orang lain, kata-kata didengar orang, buah fikiran diterima orang.
 •  Dapat mengisi energi kepada sesiapasahaja bagi tujuan rawatan.
 •  Mengaktifkan indera ke-6 gerak hati lebih peka.
 •  Menambahkan kekuatan fizikal, tahan dari serangan penyakit.
 •  Boleh melakukan gerak ilham, bukan kerasukan atau memanggil jin , hanya dengan gerakan energy dalam badan yang dipimpin oleh kekuasaan illahi, dalam keadaan anda sedar , meniru pelbagai bentuk senibela diri, ia bangkit dari minda bawah sedar.
 •  Energi akan bertindak secara automatik ketika terdesak, walaupun anda dalam keadaan tertidur. Insya ALLAH. Malah musuh yang menyerang anda akan terpelanting sebelum serangannya mengenai anda dengan hanya olahan nafas.
 •  Dan banyak lagi manfaat dan kegunaannya untuk anda seharian yang tidak dapat dinyatakan disini… sekali lagi dinyatakan bahawa kegunaanya tidak terhad untuk perkara diatas sahaja…terpulang kepada hajat anda. Di atas hanyalah sekadar contoh yang dapat dikongsi bersama. Mudah-mudahan ia dapat mengubah kehidupan anda kearah yang lebih baik dari sebelumnya…Insya ALLAH…Amin.

[ PERKARA – PERKARA DI ATAS BUKANLAH HANYA OMONGAN KOSONG TETAPI IA ADALAH BERDASARKAN PENGALAMAN AHLI – AHLI TENDAI YANG DULUNYA TERCARI – CARI ILMU YANG AMPUH SEPERTI ANDA ]

Soalan Lazim Tentang TENDAI ( Tenaga Dalam Illahi )

(SOALAN ):

Apakah makna ilmu ini ada kaitan dengan ilmu hitam atau perkara –perkara yang boleh mensyirikkan ALLAH ?

(JAWAPAN) :

Tendai adalah singkatan daripada Tenaga Dalam Illahi. Ini bermakna tenaga dalam yang kita jana dan bangkitkan bersumber dari kekuatan yang ALLAH kurnia. Tiada sebarang amalan yang pelik atau sebarang zikir yang berat dan amalan yang berat.

Ia hanyalah pembangkitan tenaga dalam melalui transfer energi pembuka atau pembangkit dari Tendai Master kepada murid. Maka murid menerima pembukaan ilmu dan dibangkitkan tenaganya yang terpendam selama ini.

(SOALAN ):

Apakah latihannya berat kerana kebiasaannya tidak mempunyai masa yang cukup untuk berlatih dan tidak dapat meluangkan masa…?

(JAWAPAN ):

Latihan Tendai adalah yang termudah dalam ilmu tenaga dalam. Ia adalah himpunan dan ringkasan daripada ilmu – ilmu metafizik yang bertebaran di seluruh pelusuk nusantara, termasuklah juga dari Negara barat. Latihannya hanyalah 15 minit sahaja sekali latihan.

Latihannya hanya melibatkan olahan pernafasan. Tarik nafas tahan nafas dan hembus nafas. Tiada sebarang ayat yang terpaksa dihafal panjang-panjang atau susah.

(SOALAN ):

Adakah selepas pengisian ilmu ini terus boleh digunakan ? Adakah kesannya dapat dirasakan bahawa Energi itu telah ditransferkan ?

(JAWAPAN ):

Selepas pengisian dalam 20 minit, ilmu ini terus boleh digunakan. Kaedah penggunaannya akan dijelas dalam diklat panduan Aplikasi Tendai yang akan disertakan untuk Ahli baru.

Setelah pengisian anda akan dapat merasa samada terasa haba di telapak tangan , terasa semut-semut, kebas-kebas atau terasa mencucuk di hujung jari. Namun kesan ini berlainan pada setiap orang.

(SOALAN ):

Adakah ilmu ini kekal sampai bla-bila ? Adakah ia boleh hilang sekiranya melakukan sesuatu yang menyalahi agama seperti meninggalkan solat dan sebagainya ?

(JAWAPAN ):

Keilmuan yang telah diisi tidak hilang sampai bila-bila. Sepanjang hayat.Tiada sebarang pantang larang yang tidak boleh dilakukan. Sekiranya anda meninggalkan solat atau melakukan dosa , itu adalah tanggungjawab anda sendiri, dan ia adalah urusan anda dengan Tuhan.

Namun demikian sekiranya ingin mendapat keberhasilan ilmu ini dengan lebih baik,meninggalkan segala perkara yang dilarang agama adalah yang terbaik.

(SOALAN ):

Adakah ilmu ini boleh dikuasai oleh semua orang ? Atau hanya orang yang sudah mempunyai hati yang bersih sahaja ?

(JAWAPAN ):

Sekali lagi diingatkan disini bahawa sesiapa sahaja boleh menguasai ilmu ini dan memperolehi hasilnya seperti yang diinginkan. Tidak mengira jenis apa sekalipun orang itu. Boleh dikuasai oleh semua bangsa dan agama.

(SOALAN ):

Bolehkah saya belajar ilmu lain atau bolehkah ia serasi dengan ilmu yang pernah saya tuntut ?

(JAWAPAN ):

Boleh belajar ilmu lain dan tidak ada sebarang efek negative dengan mana-mana ilmu yang telah dipelajari dan tidak Berjaya. Insya ALLAH boleh dibangkitkan semula dengan jaya.

Namun segala ilmu hitam atau ilmu yang berunsur negative akan tertolak atau terkeluar secara automatik, tanpa meninggalkan sebarang kesan buruk.

(SOALAN ):

Apakah ilmu ini boleh untuk apa jua hajat ?

(JAWAPAN ):

Ya, ilmu ini boleh digunakan untuk apa jua hajat anda. Penggunaannya tidak terhad. Cara penggunaannya amatlah mudah. Cuma niatkan didalam hati, maksudnya doa dalam hati minta apa yang kita inginkan. Kemudian tenangkan diri, rasakan getaran ,semut –semut atau haba pada telapak tangan.

Selepas itu selesai , itu sahaja. Ilmu ini tidak mendatangkan sebarang mudarat atau kesan negative mahupun kesan yang buruk kepada penuntutnya. Insya ALLAH.

(SOALAN ):

Perlukah latihan untuk ilmu ini ? Sampai bila berlatih ?

(JAWAPAN ):

Latihan diperlukan untuk menstabilkan energy atau tenaga dalam badan yang telah diisi . ia diperlukan kerana anda telah menerima sesuatu yang baru dalam badan anda.Jadi ia perlu diserasikan dan diselaraskan mengikut kapasiti yang perlu anda tampung.

Sekiranya tiada latihan tersebut,energy tidak dapat serasi dengan anda. Namun ia tetap ada dan boleh digunakan tetapi anda terasa badan anda kurang enak dan kurang selesa.

Latihannya memerlukan 3 minggu untuk peringkat dasar. Ataupun bersamaan 21 hari. Ia bukanlah wajib dilakukan berturut-turut setiap hari. Apa yang penting ialah habiskan latihan selama 21 hari.

 

(SOALAN ):

Adakah sukar untuk menggunakannya, bagaimana sekiranya saya ada sebarang masalah?


(JAWAPAN ):

Selepas pengisian selama 20 minit, olahan pernafasan. Anda terus boleh menggunakan ilmu ini untuk apa saja. Segala jenis kegunaan dan panduan akan dijelaskan dengan terperinci dan mudah difahami akan disertakan.

Sebarang masalah anda boleh terus menghubungi saya melalui talian telefon, email, surat dan sms. Untuk surat, pastikan mempunyai setem 30sen untuk balasan.

 

(SOALAN ):

Bilakah saya boleh belajar peringkat GURU ?

 

(JAWAPAN ):

Anda boleh membayar mahar peringkat Guru terus iaitu RM/BRUNEI/SINGAPURA/US 650. Namun begitu anda perlu melalui latihan peringkat dasar juga selama 21 hari. Selepas tamat terus hubungi PENGIJAZAH.

Bagi peringkat DASAR Mahar RM/SINGAPURA/BRUNEI/US 165. Selepas membuat latihan 21 hari anda perlu menghubungi saya dan membuat bayaran untuk peringkat GURU RM/BRUNEI/SINGAPURA/US 650. Anda akan diijazahkan dengan peringkat GURU.

Dalam peringkat GURU anda akan dibuat pengisian lain. Anda akan menguasai pelbagai ilmu kesaktian dari seluruh pelusuk Nusantara , terutamanya dari tanah jawa dan tanah Melayu.

Ilmu-ilmu warisan dari para kiyai serta sesepuh tanah Jawa dan Melayu. Anda juga boleh terus ke peringkat GrandMaster RM/BRUNEI/SINGAPURA/US 2,800 tanpa sebarang latihan ke peringkat SUPER GRAND MASTER RM 7,000

 

TESTIMONI STUDENT TENDAI

“ Saya mengikuti peringkat Dasar TENDAI dalam setahun lebih, ada juga jiran-jiran yang panggil saya untuk merawat pelbagai jenis penyakit mereka termasuk yang kena sihir dan kerasukan. Bila saya tujukan telapak tangan dan lepaskan nafas dengan deras, pesakit yang kerasukan tadi jadi lemah dan pulih. Alhamdulillah berkesan. Sebab itu saya tidak ragu-ragu mengikuti peringkat Grand Master, insya ALLAH kalau ada rezeki lebih saya akan ikuti peringkat Super Grand Master pula.” AHMAD SIDI , JOHOR

 

“ Saya berminat untuk mengikuti kumpulan Nasyid, saya amalkan Tendai dan berdoa. Suatu hari seorang kawan saya datang mengajak saya menyertai kumpulan Nasyid. Sehingga sekarang saya adalah anggota nasyid tersebut dan sering dijemput ke persembahan nasyid ketika bulan Ramadhan. Baru-baru ini kumpulan Nasyid kami telah menduduki tempat pertama selama beberapa minggu berturut-turut di Radio IKIM.” MOHD NAJIB , SERI KEMBANGAN SELANGOR

 

“ Saya mahu mengesan getaran barang-barang yang hilang dan menemukannya, Alhamdulillah. Ada juga yang datang berubat termasuk orang Bukan Islam. Ada kawan saya dari Pontianak , Indonesia datang bermalam di rumah saya. Dia kepanasan bila tidur di bilik saya. Dia sebenarnya pengamal ilmu kebatinan. Saya sendiri tak tahu apa niatnya.” HAJI MOHD KHAIRUDDIN , BUTTERWORTH

 

“ Sebelum saya belajar Tendai, saya tidak dapat memberi kepuasan batin kepada isteri saya. Kini setelah 3 bulan saya belajar Tendai saya lihat perubahan size ketara pada alat kelamin saya menjadi 3cm lebih panjang. Isteri saya tidak menyangka saya mempunyai kekuatan yang luar biasa setiap kali kami bersama dan dia merasa amat puas.” AMRAN , PASIR GUDANG JOHOR

 

“ Ada orang cuba memukul kawan saya , orang itu mabuk. Saya cuba leraikan mereka tetapi tidak Berjaya. Saya tenangkan diri dan tarik nafas dalam. Saya hembuskan dengan kuat sambil menghalakan kedua tangan kepada kawan dan orang mabuk itu dan kedua-duanya tumbang. Saya tangkap orang mabuk itu masuk ke kereta dan hantar balik ke balai polis.” MUHD MANSON, SARAWAK

 

“ Selama 2 tahun saya sakit kepala , di pejabat rasa nak marah selalu. Puas berubat dengan bomoh. Bomoh kata saya disihir dengan tengkorak. Doctor kata tiada tanda-tanda sakit. Selepas ambil tendai Dasar dan berubat dengan Master, segala sakit kepala hilang.” FRANKY DRUMMOND, KAPIT

 

“ Saya mengalami sakit misteri selama 2 tahun, puas berubat bermacam-macam cara. Alhamdulillah selepas 3 hari mengikuti Grand Master Tendai , sekarang ini saya dapat membantu sesiapa sahaja yang memerlukan untuk rawatan.” ZABEDAH , MELAKA

 

Banyak lagi testimoni yang tidak dapat disertakan disini. TENDAI telah berkembang ke serata Malaysia termasuk juga Negara-negara asing seperti Brunei, Singapura, Australia, Indonesia, Jepun , USA, Switzerland, UK, Qatar dan beberapa Negara lain yang tidak dinyatakan disini.

Diatas adalah testimoni para pengamal TENDAI berdasarkan cerita-cerita mereka sendiri dan BUKAN direka-reka.

Gambar tidak dapat disertakan , insya ALLAH sekiranya anda mengikuti Tendai anda mungkin berpeluang bertemu dengan mereka dan mendengar sendiri daripada mereka secara berdepan.

Akan datang mungkin anda yang akan menceritakan pengalaman anda kepada pengijazah.Anda tidak akan rugi menuntut ILMU. Mengumpul HARTA , anda menjaganya. Menuntut Ilmu , ILMU yang akan menjaga anda. insya ALLAH.

PENGIJAZAHAN TENDAI

PILIH PERINGKAT PILIHAN ANDA :

Pengijazahan Tendai Peringkat Dasar

DASAR TENDAI MAHAR RM 165 / $ 165

Peringkat Dasar anda boleh miliki ilmu dan kegunaan seperti kelebihan yang  tertera di bahagian atas. Aplikasi Tendai untuk rawatan juga di ajarkan. Setelah latihan selama 21 hari  anda akanrasakan tenaga positif baru dalam diri. Anda merupakan Ahli Tendai.

Pengijazahan Tendai Peringkat Master

Mahar : RM 550 / $ 550 

Peringkat Master Tendai , anda akan berlatih selama 9 hari dengan diberi minyak energy, panduan dan sedikit garam. Dalam masa yang sama anda akan ditransfer Energi peringkat Master . Peringkat ini anda bolehmenghasilkan produk energi tahap Master.

Pengijazahan Tendai Peringkat Grand Master

Mahar : RM 2,800 /$ 2,800

Peringkat Grand Master Tendai mempunyai kekuatan dalaman tenaga yang tinggi dan berupaya milikiilmu Saktivat(Tangan Ajaib) yang boleh mengobati penyakit jasmani dan rohani , pancaran mata tajam, daya-cinta kasih besar menghapuskan sihir dan ilmu hitam, untuk kerezekian, pelarisan, pengasihan dan beladiri cara ghaib. Boleh mengijazahkan murid untuk peringkat Master dan Dasar .Produk yang dihasilkan energi tahap Grand Master

Pengijazahan Tendai Peringkat Super Grand Master 

Mahar : RM 7,000 PROMOSI :RM 4,500 /S$ 4,500/B$ 4,500 /USD4,500

<  Kelebihannya diterangkan seperti di bawah >

BONUS ISTIMEWA :

PERCUMA!!DVD GELOMBANG ENERGI UNTUK MEMBANGKITKAN ENERGI KEKAYAAN DALAM DIRI  DAN PENYELARASAN BIO-ENERGI BADAN.(Harga sebenar RM190). Jika anda mendafatarkan diri sekarang sementara stok masih ada.Daftar Segera!.

DVD GELOMBANG ENERGI :Banyak kegunaan nya contoh : Boleh menyelaraskan gelombang premis untuk tujuan menarik ramai pelanggan ke tempat perusahaan, menimbulkan suasana tenang di tempat tinggal atau perniagaan supaya orang yang ada di tempat ini rasa bahagia. Selain itu, gelombang tenaga yang dipasang dari DVD ini berupaya memusnahkan unsur-unsur negatif seperti dengki, makhluk halus .

CARA PENGIJAZAHAN MURID :Anda akan dikirimkan panduam ilmu Tendai dan Aplikasi Tendai besertagaram Kristal yang sudah diijazahkanuntuk anda.

Ambil sedikit garam tersebut dan masukkan ke dalam cawan dan minum sebelum proses latihan. Garam tersebut sudah diisikan dengan tenaga positif untuk dimasukkan ke dalam badan anda.

Anda akan miliki satu ilmu baru dan tenaga baru yang telah diijazahkan khusus untuk anda.

PERCUMA!!! Rahsia Quantum Bio-Energy + Ilmu Hakikat Besi Kursani (TAHAP GURU) + CD MP3 Terapi AL-QURAN + Minyak Bioenergi ILAHI + Mustika Susuk Bioenergi (TERHAD !!)

Adakah Anda Mencari Ilmu Yang Benar-Benar Ampuh?

Pencarian Anda

Berakhir Di sini !!

Berminat Menguasai Ilmu Tenaga Dalam , REIKI, AURA, Kuasa Minda , Prana dan sebagainya ? Berminat membuka Pusat Rawatan Sendiri ? Ramai yang telah membelanjakan Wang yang banyak untuk memiliki ilmu sebegini tetapi hasilnya menghampakan, apa yang diperolehi tidak setimpal dengan wang yang dilaburkan….

Maka Kami rasa terpanggil dan bertanggung jawab untuk menyampaikan ilmu yang benar-benar ampuh dan berhasil untuk sesiapa sahaja yang meminatinya. Kami JAMIN anda berpuas hati dengan hasilnya. INSYAALLAH.

(!) Tanpa Olahan Nafas
(!) Tanpa Puasa
(!) Tanpa Konsentrasi
(!) Tanpa Meditasi
(!) Tanpa Pembayangan
(!) Tanpa Mentera

Inilah Tercepat dan Terjamin Keberhasilannya…Mengapa cari yang susah dan lambat ?? BUKAN omong kosong tetapi telah terbukti !!

TERMUDAH DAN TERCEPAT !!


Anda mampu memiliki segala ilmu-ilmu yang selalu diiklankan di mana-mana media malah kali ini anda mudah menguasai ilmu ini dengan mudah dan cepat.

Kami telah melahirkan ramai Perawat ALTERNATIF DAN METAFIZIK Seluruh Malaysia.

MANFAAT ILMU SUPER GRAND MASTER TENDAI

 • Memiliki kekuatan EnergiTINGKAT TINGGIberlipat kali ganda daripada biasa. => Sukar discan olehmana-mana ahli metafizik lain kerana energinya tersangat halus dan terbenteng.
 • Bolehditransferkan dari jauh dengan pantas.
 •  Menguasai kesemua kehebatan dan kemampuan ilmu metafizik yang pernah diiklankan di mana-mana media dan iklan.
 •  Memiliki keilmuanSHAKTIVATdanMASTER BIOENERGI.
 •  Melakukan penyelarasan atauBIOENERGY ADJUSTMENTkepada apa sahaja benda hidup untuk apa jua hajat.
 •  Mampu membuka pusat rawatan sendiri dengan nama pilihan anda sendiri.
 •  Mampu mengakses dan menyerap apa jua jenis energi dan energi ilmu.
 •  Mampu mengasaskanILMU SENDIRI.(Apa jua jenis ilmu yang anda inginkan)
 •  Mampumenghasilkan pelbagai jenis produksendiri untuk pelbagai maksud dan hajat.
 •  Melakukan penyembuhan penyakit medis dan non-medis jarak jauh dan dekat dengan kaedah yang termudah dan terpantas.
 •  Mengetahui rahsia-rahsia perguruan , demo dan sebagainya.
 •  MenjadiWAKIL TENDAIdi tempat anda.
 •  Mampu mengijazahkan TENDAI (Tenaga Dalam Ilahi) peringkat DASAR, MASTER dan GRANDMASTER dengan mahar yang telah ditetapkan.(Maharnya 100% untuk anda).Diberi kesemua kitab-kitab dan ilmu-ilmu TENDAI.

 APA ITU BIOENERGI?- BIOENERGI INDUK ILMU METAFIZIK
Bioenergi adalah energi hidup yang ada pada setiap makhluk ciptaan Allah.  Bila seseorang mampu mengimbangkan ke 27 tingkat energi maka hidup semua terasa indah, aman, tenteram dan sejahtera.
Untuk menyatukan 27 level energi tersebut maka dilakukan penyesuaikan /penyelarasan Bioenergi (Bioenergy Adjustment) secara holistik yang terdiri daripada 360 Generator Alam dan secara ilmiah seseorang sudah mula dapat memanfaatkan Bioenergi untuk berbagai keperluan hidup.
Proses penyelarasan akan membersihkan, menyeimbangkan, dan menyatukan energi yang ada pada setiap makhluk Allah sehingga bermanfaat menyembuhkan bukan hanya penyakit fizik, tetapi meliputi penyakit rohani, mental, emosi, sosial, ekonomi dan spiritual.
Seterusnya dengan mengharapkan redho Allah, saya selaku pewaris dan pengijazah ilmu ini akan membantu untuk menyelaraskan Bioenergi ini kepada anda yang benar-benar memerlukan dan meyakini kekuasaan Allah s.w.t.

ADAKAH IA KAEDAH AKSES ENERGI SEPERTI YANG SELALU DIWAR-WARKAN ?Bukan sekadar itu….ia bukan sekadar kebolehan mengakses atau menyerap apa sahaja energi  dari alam tetapi ia membolehkan andamengolah energi, menyelaraskan diri anda dan orang lain dengan energi alammengikut hajat anda.

Tiada manfaat mengakses energi sahaja seandainya tidak tahu akan hakikat ilmunya.

 

PENYELARASAN BIOENERGI – Apa dia penyelarasan BIOENERGI?

 • Sebagaimana sebuah radio, untuk mendapatkan siaran yang anda inginkan maka anda perlu menyelaraskan penerimaan frekuensi gelombangnya dengan frekuensi yang dikirimatau dihantar oleh stesen siaran.
 •  Maka di dalam tubuh manusia terdapat bioenergi yang perlu anda selaraskan frekuensinya dengan frekuensi bioenergi dari alam agarsegala macam hajat anda mudah diperolehi.
 •  Sebagai contohnya, sekiranya anda inginkan kesembuhan, maka anda perlu menyelaraskan bioenergi anda dengan bioenergi penyembuhandari alam.
 •  Proses ini juga dipanggilBioenergy Adjustment. Kaedah ini membolehkan anda melakukan Bioenergy  Adjustment kepada apa jua benda hidup untuk tujuan tertentu.Contohnya anda mampu melakukan Bioenergy Adjustment kepada pesakit mental agar frekuensi otaknya kembali normal.

Kaedah ini telah dibuktikan keberkesanannya oleh seorang pengamal MASTER BIOENERGI ini, setelah beliau berjaya merawat adiknya yang mengalami gangguan mental hanya  dalam tempoh beberapa minggu sahaja.

TERBUKA KEPADA SEMUA GOLONGAN
Sekiranya anda pengamal kaedah rawatan tradisional, kaedah alternatif dan kaedah moden adalah amat dialu-alukan untuk mengikuti PROGRAM MASTER BIOENERGI ini. Ia ilmiah, tiada kaitan dengan sebarang amalan tahyul atau suatu yang karut-marut. ADALAH LEBIH  BAIK ANDA MEMILIKI ILMU YANG TELAH TERHIMPUN DENGAN KAEDAH CEPAT SERTA MUDAH DAN DIMAHARKAN DENGAN MAHAR YANG BERPATUTAN….SEBELUM ANDA BERBELANJA LEBIH DARIPADA ITU UNTUK MENCARI ILMU MERATA-RATA TETAPI BELUM PASTI KEBERHASILANNYA.

Anda boleh mengikuti program ini tanpa melalui peringkat dasar, master dan grandmaster TENDAI ( Tenaga Dalam Illahi ).JIMAT MASA dan BELANJA!!MAHARNYA:RM7000 KINI MAHAR ISTIMEWA UNTUK ANDA :RM4500 SAHAJA!!! dan…PERCUMA!!! RAHSIA QUANTUM BIOENERGI KEKAYAAN SUPER + ILMU HAKIKAT BESI KURSANI (TAHAP GURU) + CD MP3 TERAPI AL-QURAN + MINYAK BIOENERGI ILAHI + MUSTIKA SUSUK BIOENERGI (TERHAD !!) Adakah ia mahal bagi anda ?  Sebenarnya nilai Ilmu ini lebih dari itu. Adakah anda sanggup cari ilmu kesana kemari  tanpa hasil akhirnya kosnya tanpa disedari sudah mencecahRM4,500 ATAU LEBIH..?Jika anda memutuskan untuk belajar ilmu SHAKTIVAT BIOENERGI ini sekarang juga, kami pastikan anda dengan pantas mengetahui Rahsia Metafizik dan seluruh ilmu yang diiklankan dipelbagai media.

CARA UNTUK MENDAFTAR SEBAGAI AHLI TENDAI :

 •  Peringkat Dasar Tendai RM 165
 •  Peringkat Master Tendai RM 550
 •  Peringkat Grand Master Terndai RM 2,800
 •  Peringkat Super Grand Master Tendai RM 4,500

Anda boleh E-Mailkan Biodata diri anda dan hantar ke :innerselfpower@gmail.com

 • 1.Nama Penuh
 • 2.Nama Ibu (untuk pengijazahan)
 • 3.Alamat Lengkap
 • 4.No Telefon
 • 5.Pengijazhan peringkat Dasar / Master / Grand Master / Super Grand Master

Email :innerselfpower@gmail.com

“Atau”

Klik pada Butang Pesanan Di bawah…

hantarkan maklumat seperti yang diminta dalam borang di atas.  Pembayaran boleh dibuat dengan cara Bankin ke MAYBANK Seperti dinyatakan di atas atau hantar guna ONLINE BANKING

Jika anda ingin memudahkan lagi, anda boleh lah hantar maklumat diri dengan cara Whatsapp diikuti Waktu Bank transfer  Mahar Pengijazahan,MAYBANK 1622 1803 6757 atas nama HADZRIN SHAHARI

 

 • Whatsapp ke 012-3969 746 ( Master Hadzrin Shahari )Anda juga boleh datang berguru dengan saya secara berjumpa di Seri Kembangan.

Whatsapp untuk temujanji.(Sila buat temujanji terlebih dahulu kerana jadual saya padat  )Boleh layari blog peribadi :http://www.hadzrin.com Jika anda ingin datang berguru secara berjumpa, setkan masa temujanji di SelangOr. (Bagi peringkat Super Grand Master) Jika datang berjumpa, anda perlu buat bank transfer sebanyakRM1,000 terlebih dahulu ke MAYBANK 162218036757 atas nama HADZRIN SHAHARI PERCUMA : T-SHIRT TENDAI MASTER BAGI PERINGKAT MASTER KE ATAS.

DAN BERITA BAIK JIKA BELAJAR SEKARANG!

PERCUMA MINYAK WANGI UNTUK MANDIAN PELBAGAI FUNGSI>Hanya perlu niat kemudian titis dalam air buat mandi. Ia akan memancarkan niat hajat anda untuk menarik energi alam. (Sementara Stok masih ada) 

1. Nama Penuh :

2.Nama Ibu (Untuk Pengijazahan): *

3.Email: *

4.Alamat Lengkap : *
5.No Telefon: *

6.Gambar (jika ada) – percuma CD MP3 Aura Wave Corrector

7.Pengijazahan Peringkat : *

Dasar Tendai -RM165

Master -RM550

Grand Master -RM2,800

Super Grand Master -RM4,500

8.Bukti Pembayaran (Bank Transfer Maybank 162218036757 ) *

ISP (Inner Self Power)

91B Jalan Diplomatik Presint 15 Putrajaya 62150 Wilayah Persekutuan

E-mail : innerselfpower@gmail.com

Website: www.Hadzrin.com

 • Sebaiknya Anda SMS Butiran Pendaftaran Anda ke 012-3969 746 setelah membuat Pembayaran Melalui Bank Transfer  / ATM

  Whatsapp Taip : Pengijazahan Tendai Peringkat Dasar/ Master/ Grand / Super  > Nama Penuh > Nama Ibu > Alamat Lengkap > Masa Pembayaran


  Hantar Whatsapp ke LINK INI : https://tendai.wasap.my

 

 • BORANG PENGIJAZAHAN AHLI TENDAI
  Wajib diisikan (*)
  1. Nama Penuh: *
  2. Nama Ibu (Untuk Pengijazahan): *
  3. Email: *
  4. Alamat Lengkap : *
  5. No Telefon: *
  6. Gambar (jika ada) – percuma CD MP3 Aura Wave Corrector
  7. Pengijazahan Peringkat : *

  • Dasar Tendai -RM165
  • Master -RM550
  • Grand Master -RM2,800
  • Super Grand Master -RM4,500
  8. Bukti Pembayaran (Bank Transfer Maybank 162218036757 HADZRIN SHAHARI ) *

Tinggalkan Komen Anda

*

Master Hadzrin

June 11, 2010 at 1:43 pm

Boleh layari juga http://www.tendai.com.my

azli

June 23, 2010 at 12:56 am

salam master,

Bole tak master berikan perbezaan kandungan kursus dasar tendai dgn kursus rawatan ilahi dr segi manfaat yg kita perolehi?sbb sy lihat ilmu dasar tendai dh mencakupi ilmu yg ade dlm rawatan ilahi….tq

Master Hadzrin

June 23, 2010 at 2:05 pm

azli :

salam master,

Bole tak master berikan perbezaan kandungan kursus dasar tendai dgn kursus rawatan ilahi dr segi manfaat yg kita perolehi?sbb sy lihat ilmu dasar tendai dh mencakupi ilmu yg ade dlm rawatan ilahi….tq

Senang je Azli,
Ilmu dalam rawatan illahi hanya sekadar teori dan panduan manakala dasar tendai adalah pengijazahan tenaga dalaman yang mengaktifkan diri supaya dapat mengaplikasikan ilmu rawatan illahi.

Ibarat bawak kereta sendiri yang ada kunci berbanding walaupun ada kereta tapi tak ada kunci tak boleh nak start.

Nanti sepanjang 21 hari berlatih tendai dasar, hayati pengalaman semasa berlatih…insya Allah perkara kebaikan akan muncul. 🙂

azli

June 23, 2010 at 2:28 pm

sebenarnye sy dh tak sabar nk terima ijazah tendai ni master…nk rasa perbezaan pengalaman dgn ilmu yg pernah sy tuntut dulu…skrg ni pun ade kelainan sejak sy amalkn mandian bio aura..minyak tu kalau habis nak order cmne n berapa harga dia ?

Master Hadzrin

June 23, 2010 at 9:44 pm

azli :

sebenarnye sy dh tak sabar nk terima ijazah tendai ni master…nk rasa perbezaan pengalaman dgn ilmu yg pernah sy tuntut dulu…skrg ni pun ade kelainan sejak sy amalkn mandian bio aura..minyak tu kalau habis nak order cmne n berapa harga dia ?

Azli, cuba guna yang produk baru saya, Aura Bio-Suksess. yang itu memang lagi power dan khas untuk mandi…

azim sky

July 8, 2010 at 8:15 am

salam…master TENDAI,saya nk bertanya tentang orng yg mengalami gangguan jin pada tubuh seseorang yg telah lama bersarang di dalam tubuh manusia…jadi kalo saya alirkan telapak tangan cara jarak jauh untuk penyembuhan pembuangan energi negatif pda badan seseorang adakah orng yg kita rawat itu akan sembuh dan jin tersebut akan lari???

  Master Hadzrin

  July 8, 2010 at 4:06 pm

  bergantung pada energi level pengamal. Jika peringkat dasar ambik masa lama atau jika tidak mempunyai pertahanan yang kuat, badan akan rasa sakit diganggu. Penyembuhan jarak jauh boleh dilakukan untuk peringkat Grand Master ke atas dan salah satu ilmu yang diperolehi adalah ilmu Shaktivat.

Master Hadzrin

August 1, 2010 at 1:16 pm

Bagi yang sudah diijazahkan Tendai, tamat latihan sahaja sms kepada saya untuk penyelarasan penamat dan langkah seterusnya. Tahniah, anda bakal Jutawan Tendai dilahirkan!

azli

August 1, 2010 at 3:38 pm

apa maksud master bakal jutawan tendai dilahirkan…?

Master Hadzrin

August 1, 2010 at 4:00 pm

hari ni setelah berbincang dengan pengasas tendai, kami sepakat untuk sama-sama tingkatkan ekonomi ahli tendai melalui pelbagai program dan melatih ahli tendai untuk mampu bina empire sendiri…amacam? Serius untuk sungguh-sungguh berjaya dengan ilmu tendai?

azli

August 2, 2010 at 2:54 pm

ok master sy bersedia utk berjaya dgn tendai?ape langkah pertama kena ambil?

Master Hadzrin

August 7, 2010 at 4:54 pm

ikut program Quantum Kekayaan pula

arif

August 17, 2010 at 2:45 am

program apa 2 master? sy dh lama tamat latihan tendai selama 21 hari..dan sy difahamkan bahawa setiap hari khamis mlm latihan perlu dilakukan untuk menyeimbangkan energi iaitu dilakukan pada pkul 10:30 hingga 11 mlm dan hanya 15 minit sahaja sudah memadai.ada apa2 lg yg perlu sy lakukan atau tertinggal master?

  Master Hadzrin

  August 17, 2010 at 8:48 am

  PROSES pembelajaran secara berterusan…

arif

August 18, 2010 at 8:08 am

@Master Hadzrin
maksud master?

Ata

August 19, 2010 at 7:16 am

Master. Jika saya berminat utk menyertai program ini.
adakah saya perlu menghadiri kelas?
Berapa lama waktu yang perlu diambil?
Terima Kasih

yati

September 26, 2010 at 1:43 pm

boleh takilmu tindai ni dipelajari secara jarak jauh tanpa b erjumpa dgn guru… sehingga prgkt master tertinggi

  Master Hadzrin

  September 27, 2010 at 10:12 am

  BOLEH..KESANNYA SAMA

lan

October 3, 2010 at 2:05 pm

mari kita belajar sungguh2 dan yakin, pasti berjaya..

mokar

November 10, 2010 at 9:33 am

insyaAllah suatu hari nnt sy juga akan menguasai ilmu ini..tgh tgu modul sampai rumah 🙂
harap nnt blh berjumpa dgn master..xsedap gak bljr xde guru depan mata..

Master Hadzrin

November 21, 2010 at 11:34 pm

Bagi yang sudah diijazahkan Tendai dari saya, boleh upgrade ke peringkat lebih tinggi dan boleh datang belajar berjumpa dengan saya untuk memantapkan energi yang anda perolehi dengan potensi yang anda miliki.
P/S: Ata ~ Selamat Pengantin Baru. Maaf tak dapat hadir kenduri kerana banyak kursus dianjurkan pada December ini.

syahadah

December 17, 2010 at 2:25 pm

Master, nak tanya sikit lah..pas blaja tendai ni kite leh dapat title x? cthnya macam “certified tendai practitioner” ke “tendai master” ke dll dimana bnde ni kite leh wat org lagi percaya dgn pe yg kite pelajari..

Master Hadzrin

January 1, 2011 at 2:13 am

syahadah :

Master, nak tanya sikit lah..pas blaja tendai ni kite leh dapat title x? cthnya macam “certified tendai practitioner” ke “tendai master” ke dll dimana bnde ni kite leh wat org lagi percaya dgn pe yg kite pelajari..

Ada bagi peringkat Super Grand Master akan dapat Sijil

djunaidi

May 15, 2011 at 9:11 am

alhamdulillah saya sudah sampai ke peringkat “Master Tendai”…insya ALLAH ke peringkat Grand Master atau Super Grand Master pula..aminn..

Master Hadzrin

May 17, 2011 at 3:18 pm

djunaidi :

alhamdulillah saya sudah sampai ke peringkat “Master Tendai”…insya ALLAH ke peringkat Grand Master atau Super Grand Master pula..aminn..

Insya Allah…semua orang berpeluang untuk majukan diri asalkan ada kesanggupan dan kesabaran

shukri

December 4, 2012 at 1:05 pm

SALAM…MASTER

Untuk peringkat MASTER boleh dapatkan sijil tak?

Fazli

February 15, 2013 at 8:44 am

Assalamualaikum wbt…

Master Hadzrin,

Saya ada pertanyaan berkenaan Tendai Peringkat Dasar;

1. Maharnya RM165 (untuk 21hari)
Adakah latihan ini memerlukan kita berada di tempat tersebut selama 21 hari
ataupun boleh di laksanakan pada hari Sabtu & Ahad sahaja.

Sekian, terima kasih

fauzi

September 21, 2014 at 8:16 am

master saya na tanya boleh ke kita menarik atau mengosong kan tenaga yang telah ditranfer kerana ahli telah menggunakan ke jalan yang tidak betul contoh mengguna ilmu pengaseh untuk meniduri wanita. dan saya cuba memberhetikan kan niat dia tapi tenaga dia peringkat grand master sedang kan saya DSI saja.

muhamad

January 7, 2016 at 3:19 am

Sy sgm tendai

Chandara Sena

March 8, 2016 at 6:52 am

salam master bila ka pengijazahan tenaga dalam super grand master akan di adakan ? dan berapa ka mahar nya ?

terima kasih