Formula Kekayaan

  • Anda mempunyai masalah kurang keyakinan ?
  •  Kehadiran anda tidak dipedulikan oleh orang lain ?
  •  Sudah berikhtiar untuk majukan diri tetapi masih lagi gagal ?
  •  Mencari jalan bagaimana nak berjaya dalam kerjaya yang anda lakukan ?
  •  Sentiasa alami KEBOCORAN Wang ?
  • Orang tidak suka berdamping dengan anda kemungkinan mempunyai aura yang busuk
  • Hidup penuh dengan tekanan baik di tempat kerja atau di rumah
  • Ingin membangkitkan aura potensi diri ?

Apa yang anda perlu lakukan untuk pulihkan aura anda menjadi hebat ialah dengan menggunakan mandian AuraSukses. InsyaAllah, segala hajat mudah tercapai.

 

 Formula Mandian Aromatheraphy yang mempunyai getaran gelombang Super Energy dan bagus untuk pelbagai fungsi. Hanya gunakan Niat dan titiskan dalam air satu baldi untuk dibuat mandi.

Anda akan dapat merasakan getaran gelombang Bio-Energi meresap masuk ke dalam tubuh serta ia dapat memancarkan aura gelombang dari dalam diri menjadikan diri anda seorang yang hebat!

Kelebihan mandi menggunakan Formula Kekayaan Aura Bio-Suksess :

  1. Bertindak untuk meningkatkan keyakinan diri , motivasi dan menyerlahkan penampilan.
  2. Kehadiran anda akan disukai ramai, menarik perhatian , mudah berurusan dengan orang. Budak kecil juga suka.
  3. Mampu membuka Cakra Kekayaan dalam diri dan memancarkan frekuensi kekayaan dari dalam diri untuk menarik kekayaan dari luar dan setiap penjuru alam.
  4. Boleh bertindak sebagai Pendinding Diri dari segala unsur negatif seperti kerasukan, sihir, santau, pukau , hysteria dan pelbagai gangguan makhluk halus.
  5. Berupaya menguatkan tenaga batin dan kekuatan dalaman.
  6. Meningkatkan sistem pertahanan tubuh dan kurang dijangkiti penyakit.
  7. Kekerapan mandi menggunakan Aura Bio-Suksess akan memancarkan Potensi Diri yang Dasyat.
  8. Dapat merasakan ketenangan jiwa, kurangkan stress , bersemangat untuk bekerja dan perasaan gembira.
  9. Mampu mencantikkan kulit, awet muda dan wajah berseri-seri dan mempersona

Dapatkan Sekarang Formula  Aura Bi0-Suksess di www.hadzrin.com dengan harga berpatutan dan Kuantiti (10ml) serta berkualiti.

Keberkesanannya Anda sendiri alaminya.

Gunakan setiap hari untuk mencuci aura diri supaya menarik segala perkara-perkara positif seperti kekayaan dan kerezekian.

Buat apa membelanjakan lebih untuk merawat diri jika ada alternatif perawatan personaliti dan motivasi diri dengan cara semulajadi.

Harga Hanya RM60 sahaja ( Di pasaran RM70 – RM120)


pesan-sekarang-small
Mencari Alternatif Untuk  Menambahkan Pendapatan ?

program$

 

flow

Anda Perlu Beli dan Guna Aromatheraphy Bio-Suksess Dan sertai Formula Kekayaan kerana :

  • Produk Hebat yang berkesan ( Keajaiban produk Aura Bio )
  • Murah dan Berbaloi ( Menguntungkan ).
  • Berkonsepkan anda membeli sambil boleh menerima keuntungan melalui konsep Mudharabah.
  • Semua pengguna untung. Untung membeli dan untung menerima wang ( duit tak disangka-sangka )
  • Urusniaga yang SAH dan tidak melanggar hukum syarak. Produk HALAL. Rukun akad jual beli dilaksanakan.
  • Lebih Telus. Setiap belian pelanggan akan dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda.
  • Tidak ada paksaan dan tidak membebankan.
  • Kekerapan menggunakan Aromatheraphy Aura Bio-Suksess akan mengakseskan diri dengan bio-energi positif dan akan membangkitkan potensi diri anda yang sebenar dan hebat.

 

 

 

 

Langkah-Langkah Dan Terma Pembelian Bio-Suksess :

  1. Anda perlu membuka akaun Bank CIMB / Maybank untuk memudahkan urusan menerima wang.
  2. Urusniaga ini dilakukan dengan JUJUR kerana apabila mengamalkan sikap jujur , anda akan menarik gelombang positif termasuklah gelombang kekayaan dan kerezekian. Sebab itu, orang yang berjaya antara ciri-ciri mereka ialah Jujur. Contohi sikap Rasulullah sendiri yang dikenali sebagai Al-Amin (Jujur). Anda akan mendapat rezeki yang tak disangka-sangka.
  3. Kekerapan menggunakan Aura Bio-Suksess ini akan mengakseskan anda dengan aura diri yang hebat dan ini memudahkan anda mendapat kesan yang maksima dan cepat.
  4. Kirimkan Borang pesanan atau Email atau SMS Dengan menyatakan : NAMA PENUH > ALAMAT PENUH > NO TELEFON > NAMA BANK > NO AKAUN BANK > PILIHAN PAKEJ -A / B / C
  5. Jika anda mempunyai masalah perbankkan, anda boleh menggunakan WANG POS sebagai transaksi dan tulis nama HADZRIN SHAHARI pada wang Pos.
  6. Apabila anda sudah memesan, anda akan menerima produk dan risalah peribadi anda sendiri. Anda juga akan dibimbing menggunakan internet untuk promosi ( sebarang petanyaan : innerselfpower@gmail.com).
  7. Setiap borang anda dan pelanggan anda akan diletakkan Akaun Bank anda untuk setiap pembayaran pelanggan mendapatkan produk Bio-Suksess.
  8. Ini adalah ikhtiar yang dilakukan untuk membantu anda mempunyai satu ASET yang boleh menghasilkan PENDAPATAN BERTERUSAN.

ISTIMEWA : ILMU PERCUMA OLAHAN KUASA MINDA BILA MEMESAN SEKARANG MELALUI WWW.HADZRIN.COM

checkerPAKEJ ( A )RM 60 : POTENSI PENDAPATAN > RM10,000

checkerPAKEJ ( B )RM 180 : POTENSI PENDAPATAN > RM 30,000

checkerPAKEJ ( C )RM 300 : POTENSI PENDAPATAN > RM 50,000

pesan sekarang

Untuk Pesanan Melalui SMS :

Sila Buat Bank Transfer Ke Akaun CIMB : 1601 0010 915528 atas nama HADZRIN BIN SHAHARI

SMS : Taip “BIO-SUKSESS pakej (A)/(B)/(C)”

  • Nama Penuh > Alamat Lengkap > No Telefon > Nama Bank > No Akaun Bank > Masa Pembayaran Transfer Bank   , hantar ke :

012-3969 746 ( MASTER HADZRIN )

atau Anda Boleh Daftar Ke Dalam Borang dengan Klik Pada Kotak Di bawah :

pesan-sekarang-small

BORANG PESANAN PRODUK AURA BIO-SUKSESS
Questions marked by * are required.
1. Nama: *

2. Alamat E-mail: *

3. Alamat Lengkap: *
4. No Handfon : *

5. Tarikh Lahir : *

6. Bank Anda

7. No Akaun Bank :

8. Pesanan Produk Pakej: *

9. Cara Pesanan Pembayaran : *

  • Bank-in CIMB 16010010915528
  • Wang Pos atas Nama HADZRIN SHAHARI
10. Bukti Pembayaran (Masa/Tarikh): *

Tinggalkan Komen Anda

*

Master Hadzrin

June 9, 2010 at 2:01 am

Untuk mendapatkan Ilmu dalam bentuk E-Book : “Olahan Kuasa Minda Percuma” dari setiap belian Aura Bio-Suksess, sila berikan alamat email ke email atau ruangan komen ini. Sebarkan Berita Gembira ini :-)

dayang

June 9, 2010 at 10:29 am

Slm.

Saya nak dptkan ilmu dlm bentuk e-book : “Olahan Kuasa Minda Percuma” dari belian Aura Bio-Suksess yg saya beli.

Terima Kasih.

arif

June 9, 2010 at 10:52 am

salam master,mcm mane dgn sistem yg master uar2kn ni?sy kurang faham.blh tlg jelaskn?syukran.

Hasbullah

June 9, 2010 at 1:09 pm

Alhamdulillah. Program Formula Kekayaan memang hebat! Sangat praktikal dan berkesan. Saya telah membuat pesanan dan terus bertindak selepas menerima risalah peribadi. Tak sampai 24 jam, saya telah dapat menjana keuntungan. Syukur kepada Allah swt. Menurut sunnatullah, apabila sebuah magnet dibawa berdekatan dengan besi, PASTI besi tersebut akan tertarik kepadanya. Bayangkan apabila diri kita pula mempunyai kuasa menarik rezeki (dengan izin Allah swt) seperti magnet tersebut….

Zack

June 10, 2010 at 2:22 am

Salam Master… wah… ko dah master skrg yea? Ape programme ni? Shara lah ngan aku… boleh aku jana pendapatan sedikit sebyk… hehehe …Email aku bro… Salam…

    Master Hadzrin

    June 10, 2010 at 2:52 am

    Waalaikumsalam.
    Boleh Zack. Dah 13 tahun aku dalam bidang ni. Maksudnya aku dah 15 tahun tak jumpa kau. Kau pun dah pakai nama Zack sekarang.

nuar

June 10, 2010 at 9:21 am

salam master hadzrin..
saya tinggal di presint 5 ptjaya..klu buat tempahan melalui maybank2u ambil berapa hari utk dpt pesanan ye?

Hasbullah

June 10, 2010 at 11:24 pm

Alhamdulillah. Terima kasih untuk doa dari Master Hadzrin. Insya Allah, semuanya dari Allah swt. Sesiapa yang masih belum mendapatkan produk hebat dan terhangat ni boleh dapatkannya segera. Boleh juga mendapatkannya di http://www.pintarniaga.com (tumpang promote yea master) :)

Zack

June 11, 2010 at 2:15 am

@Master Hadzrin
Aik? Perli nampak.. hehehe… ajar la aku buat duit sedikit sebanyak… huhuhuhu

Hasbullah

June 11, 2010 at 2:08 pm

Master Hadzrin :
Boleh Pak Lah ( tak mengapa kalau saya panggil Pak Lah ye ), ada sesiapa yang nak letak link di dalam blog ni juga boleh asalkan BUKAN link yang ke arah keburukan. Harap bersabar ye untuk terima Produk Aura Bio-Suksess. Insya Allah minggu depan.

Boleh master. :) Insya Allah tetap sabar menunggu. Aromatherapi adalah salah satu amalan sunnah nabi SAW. Rasulullah SAW amat suka kepada wangi-wangian (aromatherapi). Insya Allah, dengan mengamalkan produk aromatherapi dengan niat mengikut sunnah nabi dapat 2 kebaikan. 1. Pahala 2. Kebaikan @ manfaat dari aromatherapi.

Hasbullah

June 11, 2010 at 2:13 pm

Master Hadzrin, Produk Aura Bio-Suksess ni boleh digunakan oleh semua golongan, bangsa dan agama kan?

    Master Hadzrin

    June 11, 2010 at 8:51 pm

    Sesiapa sahaja boleh guna. Saya tempah formula khas yang dimasukkan dengan energi supaya sesiapa sahaja yang memakainya akan rasa aura dirinya terpancar kuat. Semua bangsa ada aura tak kira agama sebab diri kita ni terbentuk dari tenaga.

akadir

June 12, 2010 at 1:47 pm

Master Hadzrin :Untuk mendapatkan Ilmu dalam bentuk E-Book : “Olahan Kuasa Minda Percuma” dari setiap belian Aura Bio-Suksess, sila berikan alamat email ke email atau ruangan komen ini. Sebarkan Berita Gembira ini

@Master Hadzrin
salam master hadzrin
berikan saya e-book olahan kuasa minda percuma
dari belian “Aura Bio-Suksess”
saya rasa teruja bila baca artikal master hadzrin yang memuatkan rencana bicara
yang lebih islamik ,sunnah nabi berserta kisahnya dan sahabat….teruskan master

Genji

July 3, 2010 at 12:44 pm

Tahniah Master dgn blog berwajah baru..lebih mantap dan memberansangkan..semoga sukses..Amin.

Hasbullah

July 3, 2010 at 4:31 pm

Alhamdulillah, baru aje sekali guna produk Aura Bio Suksess dah dapat berita gembira yang bakal meleraikan masalah kewangan. :) hehehe…. kalau dah ada alat / kenderaan yang canggih kenapa masih nak jalan kaki menuju destinasi.

Master Hadzrin

July 3, 2010 at 4:58 pm

Hasbullah :

Alhamdulillah, baru aje sekali guna produk Aura Bio Suksess dah dapat berita gembira yang bakal meleraikan masalah kewangan. :) hehehe…. kalau dah ada alat / kenderaan yang canggih kenapa masih nak jalan kaki menuju destinasi.

Alhamdulillah…Bersyukur kepada Allah. Nanti bagi testimoni kat fb utk masukkan dalam web rasmi produk aurasukses ni. SYABASS!!!

Master Hadzrin

July 3, 2010 at 5:01 pm

Genji :

Tahniah Master dgn blog berwajah baru..lebih mantap dan memberansangkan..semoga sukses..Amin.

Yes Genji…Suzuran pun kena ubah imej baru…

DAWI YADDE

July 3, 2012 at 7:46 am

Saya telah membuat pembelian Mandia Aura Bio & saya nak dapatkan ebook “Olahan Kuasa Minda Percuma” dari setiap belian Aura Bio-Suksess

Wassalam

akmal

August 2, 2012 at 6:46 pm

saya dah beli bio aura sukses pakej A.saya mahu e book olahan kuasa minda :)

Azlina binti Shamsudin

September 17, 2012 at 3:09 am

Sila tuan emailkan Olahan Kuasa Minda Percuma

Abu

January 12, 2013 at 3:30 am

Salam Master, Saya nak dptkan ilmu dlm bentuk e-book : “Olahan Kuasa Minda Percuma” dari belian Aura Bio-Suksess yg saya beli.

Siti Muaizal

July 13, 2013 at 1:05 am

Salam Master, Saya nak e-book : “Olahan Kuasa Minda Percuma” dari belian Aura Bio-Suksess yg saya beli mengikut pakej. Terima kasih master.

ija

September 30, 2013 at 6:13 am

Salam,

saya sudah beli dan dapat Aura Bio-Sukses…cuma mcmane nk dpatkan risalah
peribadi tersebut.

sarojah

September 30, 2013 at 8:44 am

salam,
saya sudah membeli pakej A, blh dptkan risalah peribadi dan olahan kuasa minda.