Kursus Rawatan Bio-Energy


Pastikan anda Pengusaha Pusat Rawatan Sentuhan Elektrik PERTAMA di kawasan anda! Terbuka kepada usahawan lelaki dan wanita yang positif dan berwawasan.

Objektif Kursus dan Seminar adalah memberi maklumat tepat tentang peluang sebagai pengamal perawatan komplimentari di Malaysia serta anda boleh ceburi bidang yang bernilai RM12 billion setahun.

Kini, kami sedang melaksanakan satu misi untuk mengembangkan ilmu Metafizik kepada orang ramai. Idea ini bertujuan memberi satu lagi pilihan kepada orang ramai untuk menghasilkan pendapatan daripada Bisnes Pusat Rawatan Mereka sendiri.

ISP-Inner Self Power beri peluang sesiapa yang berminat membuka Pusat Complimentary Energy Hand Healing yang memang menuntungkan. Jika anda berimpian untuk menghasilkan pendapatan antara RM10,000 – RM 30,000, teruskan membaca….

Anda akan didedahkan :

[1] Pendedahan Peluang dan Potensi Bidang Pusat Rawatan Urut Dan Terapi 

~ Mengapa orang cina sibuk berlumba-lumba nak buka pusat rawatan kerana mereka tahu bidang ini sememangnya bidang yang sangat menguntungkan. BUKTINYA! Adakah anda pernah lihat bangsa cina berniaga goreng pisang ? Jual Burger ? Jual air kelapa ?

[2] Bagaimana nak SCAN Penyakit melalui sentuhan

[3] Bagaimana nak membuat consultansi kepada pesakit anda dalam setiap seisi rawatan

[4] Peluang untuk menggunakan peralatan yang kos sangat rendah tetapi mampu memberi pulangan yang berlipat kali ganda sehingga 1000%.

[5] Pelajari Rawatan Muka untuk Awet Muda, Masalah muka seperti resdung, stroke muka. migrain

 

[6] Rawatan Tunjang Jalur Emas untuk pelbagai penyakit

[7] Satu Peluang Kerjaya yang memberi jaminan - Pusat Rawatan Alternatif menjadi satu pilihan orang ramai untuk mendapatkan perkhidmatan dan potensi memberi pendapatan RM300 – RM1,000 sehari

Kandungan Module Kursus :

1) URUTAN KEPALA
2) URUTAN BADAN
3) URUT TENAGA LELAKI
4) URUTAN PENCEGAHAN STROKE
5) URUTAN JANTUNG
6) URUTAN KANSER

 

Bagus untuk merawat Masalah Penyakit :

  • Stroke
  • Sakit Jantung
  • Migrain
  • Mandul
  • Athma
  • Batuk
  • Buah Pinggang lemah
  • Lemah Batin
  • Brain Syndrome
  • Paralisys
  • Sakit-sakit otot
  • Kurang selera makan
  • Mata Kabur
  • Telinga kurang dengar
  • …..banyak lagi
INILAH PELUANG ANDA UNTUK MENAMBAH PENDAPATAN SEHINGGA 5 ANGKA SEBULAN SEBAGAI PERAWAT SENTUHAN ELEKTRIK DENGAN MEMBUKA PUSAT RAWATAN DI DAERAH ANDA
BERAPA YURAN yang anda sanggup bayar untuk pelajari ILMU ini ? RM36,000 ? RM15,000 ? RM10,000 ?
Nak belajar FREE ? Ada ke tawaran seperti itu di dunia sekarang ? Kalau ada pun anda perlu berkhidmat untuk beberapa tahun. Jadi kalau anda berkira, ilmu ini hanya diperolehi oleh orang lain.
Beginilah. Biar kami tawarkan kepada anda Ilmu pengenalan untuk pelajari Rawatan Qi ini dengan harga Yuran RM90. Jika anda datang bertiga hanya RM150 (jimat RM120)
Jika nak datang, hanya perlu SMS sahaja ke :
Taip SEMINAR QI hantar ke 012-3969746

Datanglah ke SEMINAR & KURSUS PUSAT RAWATAN QI

SMS Nama dan Alamat ke Urusetia atau Email ke innerselfpower@gmail.com

Urusetia :  012-3969 746


Tinggalkan Komen Anda

*

Alessandro Bin Rahman

January 26, 2010 at 7:42 am

Saya berminat, tapi jauh, saya di sabah..tak dapat nak ke Putrajaya..ada cara lain tak bagaimana supaya saya dapat mengikuti kursus ini? Secara jarak jauh mungkin? Terima kasih.

    Master Hadzrin

    January 30, 2010 at 3:41 am

    Ada, di sana ada dalam 50 orang kumpul kami akan ke sabah…lepas program boleh minum air kelapa di tanjung aru : )

zul

January 31, 2010 at 10:48 pm

Salam tuan. Adakah kursus ini dijalankan di Tawau ? Kursus jarak jauh?

    Master Hadzrin

    February 1, 2010 at 4:19 am

    Di Tawau kursus jarak jauh belum di rencanakan. Tetapi pengijazahan jarak jauh ada bagi mengikuti ilmu dasar metafizik

Siti Nor Alidah Ali

April 8, 2010 at 8:28 am

Bila tarikh kursus selanjutnye bagi bln Apr’10. Selepas kursus ini, adakah sambungan kursus yg lain lagi . Terima kasih.

azli

May 12, 2010 at 2:12 pm

salam,
alhamdulilah sy dh terima panduan bangkitkan cakra n panduan percuma meditasi.w/pn ringkas tp isi kandungannye sgt padat.master sy berminat dgn kursus penyembuhan n kursus tendai peringkat dasar….yg mana sy perlu ikuti dahulu sebab kedua2 mmpunyai manfaat yg sama hebat…tq

Master Hadzrin

May 13, 2010 at 6:32 am

Bagus jika ambik tendai dasar…bila hari bengkel, energi dah ada dan latihan cara praktikal boleh dibuat. Untuk masuk bengkel bagi ahli tendai RM100. Bukan ahli RM150. Insya Allah, sedikit ilmu bertambah menjadikan anda lebih berkeyakinan

noor azwal

June 20, 2010 at 3:01 pm

Saya berminat, tapi jauh, saya di sabah..tak dapat nak ke Putrajaya..ada cara lain tak bagaimana supaya saya dapat mengikuti kursus ini? Secara jarak jauh mungkin? Terima kasih.

    Master Hadzrin

    June 21, 2010 at 11:01 am

    Melalui kaedah jarak jauh boleh buat menggunakan aplikasi tendai. Jika berminat dengan membuat rawatan jarak jauh, tendai ada kaedahnya.

su

June 26, 2010 at 11:57 pm

Bagus juga kursus ni…saya juga berminat…adakah perlukan masa yang lama untuk kuasai ilmu ni.Teima kasih

    Master Hadzrin

    June 27, 2010 at 2:23 am

    kursus rawatan metafizik ini hanyalah sebagai asas . Jadi kalau nak mengusai ilmu ini sekejap sahaja. Selepas belajar dah boleh apply. Maksud saya tadi hanya peringkat asas adalah menjadi tidak adil bagi para-para Doktor Pakar yang mengambil bidang perubatan selama berbelas-belas tahun.

Lisa Goh

July 1, 2010 at 12:18 pm

Saya beragama Buddha. Tapi saya berminat. Bolehkah saya turut pelajarinya?

    Master Hadzrin

    July 1, 2010 at 12:51 pm

    Hi Lisa,
    Biasanya bagi yang bukan berugama Islam kita gantikan dengan cara meditasi dan guna kuasa reiki. Jika berminat untuk belajar jarak jauh pun boleh.

Lisa Goh

July 1, 2010 at 1:16 pm

Saya dari Melaka. Tempat terdekat untuk pelajarinya di mana? Apa itu meditasi dan kuasa reiki? Ia mengambil berapa hari utk menguasainya? Adakah tarikh lahir, colur dan sebagainya termasuk dlm meditasi dan kuasa reiki? Ia dibahagikan kepada berapa kategori?

Lisa Goh

July 1, 2010 at 3:10 pm

@Lisa Goh

Master Hadzrin

July 1, 2010 at 9:32 pm

kelas hanya di Putrajaya.

Lisa Goh

July 2, 2010 at 6:56 am

Hi Master hadzrin,
Saya belajar meditasi dan kuasa reiki secara jarak jauh dulu.

    Master Hadzrin

    July 2, 2010 at 1:38 pm

    ok, boleh…dapatkan e-book dan pengijazahan dari saya.

Lisa Goh

July 2, 2010 at 3:21 pm

Di mana saya boleh dapatkan e-book? Seterusnya apa langkah pertama perlu saya buat?

Master Hadzrin

July 2, 2010 at 10:21 pm

Lisa Beri E-Mail kepada saya dan saya akan hantar procedure, harga e-book dan aplikasinya.

Lisa Goh

July 2, 2010 at 11:11 pm

lisacm1930@hotmail.com

Lisa Goh

July 3, 2010 at 5:25 pm

Master Hadzrin,
Bila nak hantar procedure, harga e-book dan aplikasinya?

azman

March 20, 2011 at 2:44 pm

nk tnya,ada tk kursus2 metafizik di sebelah lembah kelang/p.jaya ..??.

    Master Hadzrin

    March 20, 2011 at 3:54 pm

    sudah dekat dengan putrajaya

wan afandi

January 8, 2013 at 4:12 am

assalamualaikum,tuan sya wan afandi dari sarawak ok tuan kalau sya kumpul kawan dan sahabat untuk turuk serta hadiri krusus tuan dapat tuan turun ke kuching?.dan berapa bayaran yg tuan kena kepada perserta krusus untuk diluar KL.kalau tuan setuju email dgn sya / coconutshake99@gmail.com tel h/p 0148774962/0108084962

    masterbloguser

    January 8, 2013 at 2:52 pm

    Dapat 5 orang sudah memadai. Yuran untuk kursus ini RM1650. Atau jika ada yang ambil Pengijazahan Peringkat Super Grand Master Tendai, saya akan ke Kuching.

wan afandi

January 8, 2013 at 4:17 am

untuk pengentahuan tuan kami ini tak manpu nak ke KL krn masalah kewangan,kalau ada apa salahnya belajar sambil rehat kan badan diKL ok

zamel

April 19, 2013 at 4:53 am

Kawasan utara ada x…??? Kalau sy nak belajar cam mana…????

Ishak Rahmatallah

December 26, 2013 at 6:23 am

salam,

saya ingin belajar tentang kaedah rawatan urutan tuan.

memang berminat.

terima kasih.

ishak.
0132315561.

Hj Abd Razak

January 26, 2015 at 1:19 pm

Sakit jantong

Nadzli

February 2, 2016 at 8:12 am

Salam Master Hadzrin,

Saya mengalami kegagalan hidup. Saya ingin kursus ini untuk membina hidup saya kembali dan menyembuhkan diri saya.Boleh tahu berapa kos untuk kursus dan bilakah kursus akan diadakan.Saya tinggal di Klang

MARIMAN BIN MANSOR

January 31, 2017 at 3:19 pm

Saya berminat mengikuti Kursus Rawatan Bio-Energy

Bila ianya akan diadakan?

Bagaimana untuk sertainya?