Dompet Bio Magnetik

wallet money magnet

tagline

NOTA : Ramai yang bertanya pada saya, adakah produk ini berkesan ?

Semua perkara yang diusahakan bersungguh-sungguh akan memberi kesan dan berhasil. Dan yang paling penting, harus YAKIN dan ISTIQOMAH pada ALLAH.

Jika anda sudah berikhtiar dan tidak mendatangkan hasil yang diimpikan, mungkin anda boleh gunakan kaedah ini untuk capai hajat anda.

 

 tag2

ANTARA TESTIMONI PEMBELI DAN PEMILIK DOMPET BIO-MAGNETIK MONEY MAGNET

Setiap perkongsian yang ada di sini tidak sama dengan setiap individu. Bergantung pada keyakinan dan usaha masing-masing. Mana tahu produk ini sesuai dan serasi dengan anda boleh hasilkan impian yang anda impikan. Tak cuba tak tahu. Jika anda tunggu lama-lama ia mungkin bukan menjadi rezeki anda untuk menggunakan produk ini. Produk ini BUKAN berkuasa apa memberi rezeki tetapi ia sebagai SARANAN MEDIA yang berkesan! In Shaa Allah. 

Di tempat lain anda mungkin tidak jumpa PELUANG untuk memiliki Dompet Energi yang sudah diselaraskan dengan Cahaya Energi Kekayaan . Anda mungkin terjumpa harga bagi Dompet Khusus ini dijual sehingga beribu ringgit.

Berbeza dengan dompet yang dijual disini ia adalah Dompet yang Berkualiti tinggi. Kami boleh jual dompet seumpama ini dengan harga murah tetapi ia akan jadi tidak bertahan lama dan mudah koyak. Jadi harga bagi Dompet ini sebanyak RM199 dengan Bonus-Bonus lain adalah berpatutan.

Tetapi Jika anda memesan sekarang Hantar SMS Taip DOMPET V1 ke 0123969746 anda akan mendapat potongan Diskaun RM49 dan hanya perlu bayar RM150 ditambah dengan Bonus-Bonus lain.

Hantar SMS Sekarang dan Anda akan mendapat Kos Penghantaran Percuma Taip SMS DOMPET V1 ke 0123969746

JIKA  ANDA  BERKEMAMPUAN UNTUK MILIKI DOMPET YANG LEBIH BERKUALITI DAN LEBIH KUAT ENERGI TARIKANNYA, ANDA BOLEH NILAIKAN SENDIRI DOMPET VERSI 2 PLATINUM

 

 

Jika anda memesan sekarang dengan menghantar SMS Pesanan Taip DOMPET V2 ke 0123969746 , Anda akan dapatPERCUMA Kitab Amalan Kesogehan dan CD Terapi Minda Kekayaan yang terhad. Pesan Sekarang . Tawaran ini tidak bertahan lama sehingga iklan ini diturunkan

 

dompet panjang

HARGA DOMPET BIO-MAGNETIK V2 PLATINUM FULL LEATHER :

RM399  Sekarang RM330 (PROMOSI)

 Dengan Harga ini, anda akan diberi PERCUMA :

  • Wang Asma RM10 serta panduan ilmu ibu duit  (yang bernilai RM99)
  • Minyak Aura Perfume Rezeki bernilai RM60 setiap satu ( bergantung pada stok yang ada )
  • serta PERCUMA” E-Book Menarik Kerezekian & Panduan Amalan Kesogehan. (ebook ini ada dalam CD ROM yang ianya sudah boleh digunakan dan anda sudah diijazahkan.)

wang asma

MENGAPA DOMPET BERBENTUK PANJANG ?

Sebenarnya duit yang tidak dilipat lebih tinggi energi tarikannya berbanding duit berlipat. Dalam ilmu menarik rezeki menggunakan Dompet V2 ini, anda akan didedahkan (Terdapat dalam panduan menggunakan dompet V2):

  • Apa yang perlu dimasukkan ke dalam dompet untuk tingkatkan energi tarikan
  • Teknik menutup kebocoran dan kehabisan wang
  • Rahsia menggandakan ibu duit dalam dompet yang mempunyai energi tarikan yang tinggi.
  • Formula 3M untuk menyelesaikan segala masalah ekonomi

Jika di luar, anda boleh beli dompet kosong yang tiada pengisian dengan harga RM300 (full leather) tetapi disini anda untung dengan pelbagai Bonus dan Ilmu Kesogehan. Membeli dan rezeki bertambah selepas memiliki dompet ini dengan izin dan kuasa Allah.

checkerHarga Tidak Termasuk Kos Penghantaran RM10. Pembayaran >>RM150 + RM10=RM160 (Dompet V1 ) atau >>RM330 + RM10 = RM340 (Dompet V2 PLATINUM)

 checker Pembayaran Boleh dibuat melalui Transfer CIMB 16010010915528 atau Maybank 162218036757

 

 

Dapatkan KUPON DISKAUN KOS PENGHANTARAN PERCUMA dengan menghantar SMS Pesanan Sekarang

(Pesanan Setiap Hari Pelanggan Memesan Produk Dompet Bio Magnetik )

beli dompet

 

 

 

Penghantaran Produk Dalam Masa 5 hari bekerja setelah menerima tempahan. Untuk pesanan Luar Negara, Kos Penghantaran bergantung pada PUSAT PENGIRIMAN POS LAJU /CITYLINK/FEDDEX/ DHL

PENTING: BAGI YANG SUDAH MEMBUAT PESANAN DAN BELUM MENERIMA DOMPET LEBIH DARI 7 HARI BEKERJA , SILA SMS KE 0123969746 DENGAN MEMBERI NAMA SERTA TARIKH BAYARAN 

 

Sekiranya anda menghantar SMS ke sistem kami 32828 dan tiada maklum balas, sila hantar ke 0123969746. Boleh hantar whatsap.

 Pertanyaan lazim tentang produk ini :

Adakah produk dompet ini masih dijual ?

YA , selagi ada iklan ini , inshaa Allah ada dijual. 

 

Untuk membuat pembayaran menggunakan PAYPAL / KREDIT KAD, sila klik borang di bawah :

Kembali ke Halaman Utama KLIK SINI

Tinggalkan Komen Anda

*

Master Hadzrin

May 26, 2010 at 3:28 am

SPECIAL Offer Sebelum Naik Harga Asal RM89.00 bagi dompet V1 dan RM290 bagi dompet V2. Stok Terhad. Pesan Segera.

azli

May 26, 2010 at 5:10 am

salam….

master, apakah amalan yg disertakan jika sy memesan dompet energi ni atau boleh terus guna saja?

tq

Master Hadzrin

May 26, 2010 at 9:19 am

Boleh guna terus sahaja. Hanya perlu simpan ia dengan rapi. atau jadikan dompet anda sendiri.

azli

May 26, 2010 at 3:44 pm

setahu sy produk seumpama ni pertama dalam sejarah…biasa nye hanya wang asma dan ibu duit yg popular…thniah diucapkan pada master hadzrin…

Master Hadzrin

May 26, 2010 at 8:52 pm

Ada banyak lagi yang akan di produs kan. Sebenarnya ikut pada kreativiti masing-masing dan produk seperti ini adalah perkara biasa bagi yang dah lama dalam bidang metafizik.

arif

May 31, 2010 at 12:16 pm

salam master, mcm mane nk gunakn minyak aroma bio magnetis yg disertakn dgn dompet tersebut?pkai seperti biasa?perlu pakai setiap hari atau sebaliknya?

    Master Hadzrin

    May 31, 2010 at 10:51 pm

    waalaikum salam arif,
    pakai ikut keperluan. Lagi kerap pakai lagi bagus. Yang penting bargantung pada niat. Selepas pakai, tak perlu rasa was-was atau tidak yakin kerana waktu itu, dalam proses menghantar gelombang penarik impian. Jika tidak , gelombang itu akan musnah.

arif

June 1, 2010 at 1:51 am

mcm mane kalau dia bercampur dengan minyak2 aroma yg laen master?maksud sy blh kh si pemakai mengunakan banyak minyak aroma dlm satu2 masa dan jika org laen memakainya adakah kesan yg akan terjadi?dan apa bezanya aroma bio magnetis dgn aroma quantum rezeki?

    Master Hadzrin

    June 1, 2010 at 9:11 pm

    Arif, awak boleh guna kesemuanya …(Banyak pakai minyak nanti jadi org minyak )…
    Pakai sehari satu jenis minyak pun boleh arif. Ikut macam pakai kasut…mana boleh pakai 10 kasut sekali gus..hehehe

azli

June 1, 2010 at 11:06 am

salam..

sy dh order produk ni…biasanye brape hari kesan yg ditunjukkn setelah kita menggunakan dompet,wang asma dan minyak aroma ni?

    Master Hadzrin

    June 1, 2010 at 9:05 pm

    kesannya bila kita dapat rasakan ada satu perubahan pada diri kita. Dari segi ekonomi, peluang, atau ilham bisnes.
    Lebih cepat untuk dapat kan kesannya bila kita dah keluarkan potensi diri sepenuhnya. Barang-barang ini bertujuan membongkarkan potensi hebat dalam diri.
    Yang penting, buat sahaja urusan seperti biasa biarkan dompet bio-magnetik menjalankan tugasnya seperti biasa.

azli@aszeli

June 2, 2010 at 1:53 am

salam

sy dh order produk dompet bio ni…master,brape masa yg diambil utk dompet,wang asma n minyak aroma ni menunjukkn kesannye…?adakah ahli metafizik lain akan thu kita menggunakan produk2 ni?tq

emrullah

June 2, 2010 at 11:12 am

Salam Master, boleh tak wang asma tersebut disimpan ke dalam dompet bio-magnetik tu atau simpan kat satu tempat contohnya tabung? Tq…:)

arif

June 2, 2010 at 1:44 pm

he3..btul jgk 2 master..nati x pasal2 jd org minyak plak..ok master,kalau ade ape2 yg sy x faham nanti sy tnya lg yea..syukran

Master Hadzrin

June 3, 2010 at 3:36 am

@emrullah
Walaikumsalam EMRULLAH,
Wang asma tu simpan sahaja dalam dompet tersebut. Nak simpan dalam tabung juga boleh. ikut pada suara hati :-)

azli

June 3, 2010 at 4:18 pm

alhamdulillah sy dh menerima dompet bio magnetik.master,kegunaan minyak aroma tersebut boleh ke dipelbagaikn.maksud sy bukan sekadar dicampur dgn air utk dibuat mandi?tq

azli

June 4, 2010 at 3:32 pm

salam…

alhamdulillah baru sehari menggunakn dompet ni sudah nmpak kesan mendadak..kena kerja cuti umum ni melayakkn utk triple pymnt…tp terpaksa tolak sbb kesihatan dan family lebih penting…begitu juga minyak bio aura.kesannye juga mendadak tp tak dpt nak kongsi sbb peribadi,tp positif la..semua nye dgn izin yg maha Esa…alhamdulillah sekali lg n tq master kerana produk berkualiti…..bukan memuji tapi realiti…

arif

June 4, 2010 at 4:15 pm

azli: alhamdulilah..rezeki Allah bg..ape2 nanti blh la kt sharing kt blog master ni..syukran master,moga rezeki makin bertambah2 di dunia dan akhirat..amin..

Master Hadzrin

June 4, 2010 at 8:39 pm

@azli
Azli, boleh digunakan buat mandi atau kegunaan biasa. Jika nak buat keluar bekerja pun disarankan untuk menggunakannya. Letakkan pada pergelangan tangan (nadi). Insya Allah, orang yang berdamping akan rasa aura positif.

Alhamdulillah,dapat rezeki yang tidak sangka-sangka memang menyeronokkan. Dah tahu petua dan amalan nak dapatkan rezeki yang tak disangka-sangka, teruskan mengamalkannya. Saya sentiasa doakan untuk Azli. :-)

azli

June 4, 2010 at 11:47 pm

> arif,sama2 lh kita berkongsi ilmu yg sedikit ini…insyallah.

emrullah

June 8, 2010 at 11:48 am

Salam master, saya dh dpt dompet tu…Insya Allah semoga diberi keyakinan dan ketenangan serta istiqomah dlm semua urusan :)

    Master Hadzrin

    June 8, 2010 at 12:47 pm

    Insya Allah,..semoga emrullah jumpa apa yang dicari selama ini dalam hidup. Saya sentiasa doakan kejayaan buat anda. :-)

akadir

June 11, 2010 at 10:12 am

salam master,
alhamdulillah saya dah terima dompet bio…syukran

Master Hadzrin

June 12, 2010 at 10:48 pm

Wang Asma yang diberi secara percuma itu adalah “Hibah” dari saya :-)

Hj. Halizan

June 15, 2010 at 9:14 am

Salam Tuan Hadzrin saya telah pun menerima dompet saya, terima kasih, saya akan lakukan seperti yang tuan telah sarankan

Master Hadzrin

June 15, 2010 at 12:43 pm

Insya Allah, saya doakan kejayaan buat Tuan Haji.

azli

June 15, 2010 at 5:45 pm

salam…sy nak smbung sikit pasal keberkesanannye minyak bio aura..setelah sy gunakn selama lebih kurang 10 hari,mandi dan sapu di nadi mcm yg master sarankn..mmg org keliling kita memberi tumpuan dan layanan yg agak istimewa dan berbeza..sy boleh rasai sendiri benda tu…dia boleh menarik perhubungan istimewa…sgt sesuai mereka yg sdg cari jodoh..hehe..alhamdulillah…skrg ni sy tunggu fungsi wang asma yg sbenar plak…tak lama lg kot..klau nak compare harge n khasiatnye mmg jauh beza..terlalu rendah…ni bukan nk iklan,tetapi rasai sendiri keberkesanannye….pasni sy nak ambil tendai dasar plak..mudah2mudahan ade manfaat yg lebih lg…alhamdulillah…tq master.

Master Hadzrin

June 15, 2010 at 9:28 pm

@azli
Alhamdulillah Azli,
Ni memang pengakuan ikhlas ye Azli :-)

azli

June 16, 2010 at 12:01 am

ni ape yg sy rasai skrg,master….dgn izinNye.

amylionaire

July 4, 2010 at 6:49 pm

masa aku buat dekat hotel selesa presantation, ada 17 ekor jin cuba nak kacau..kacau sapa aku tak tahu…sapa hantar aku tak tahu..tapi aku present mcm biasa jer bro tapi tergagap sikitlah..pakai minyak ko bagi ari tu, dah mula rasa ada perubahan sikit..idea dan ilmu aku tak putus=putus datang….tq..!!!

    Master Hadzrin

    July 4, 2010 at 10:57 pm

    Jin pun nak buat duit jugak bro…depa pun banyak nak pakai pitih beli pampers anak, bayar kereta, bayar rumah, bayar along…depa pun macam kita juga tiap2 malam pikir mana nak cekau duit. Mungkin pasal kau pakai baju serba putih masa present tu depa datang..hehehe

    P/s: Inbox kat FB aku pengalaman pakai aura

leo

July 9, 2010 at 6:44 pm

salam Master Hadzrin, saya minat nak beli dompet power tuan… takde akaun maybank ke? senang skit saya nak transfer…. maaf tuan.

    Master Hadzrin

    July 9, 2010 at 8:43 pm

    ada…ok, nanti saya masukkan dalam web ni…tengok kat atas yea…P/S: Dompet ada 2 jenis, Perumpuan @ Lelaki…nak yg mana satu?

nyamukJahat

July 12, 2010 at 2:32 pm

salaMm.dOmpET aNa suDahPun KoyaK..wangPun kengKaDang “koYak” juGak..Memang menCari DompEt..biSa DIhantaR ke Utara..

Master Hadzrin

July 13, 2010 at 2:08 am

Setakat utara tu bisa di atur..

leo

July 14, 2010 at 5:22 pm

salam brother hadzrin. dompet saya dah dapat. hari pertama ada rezeki tambahan masuk. baru jap tadi (kira hari ke2) ada masuk job lagi… syukur alhamdulillah… ni saya nak tanya, dompet nak kena bawa bersama atau boleh simpan saja di rumah? ada beza ke?

leo

July 14, 2010 at 5:25 pm

soalan seterusnya… bolehkah saya order untuk orang lain? saya berikan maklumat dirinya, order, pos alamat saya, kemudian saya ajar dia amalannya, dan beri dia dompet tu… boleh ke? tanpa memberitahu dia mana datangnya dompet tu… boleh ke?

    Master Hadzrin

    July 15, 2010 at 2:58 am

    Boleh Leo, ramai yang orderkan untuk orang lain apabila mereka dapat kesan positif setelah miliki dompet bio-magnetik.

Master Hadzrin

July 15, 2010 at 3:00 am

leo :

salam brother hadzrin. dompet saya dah dapat. hari pertama ada rezeki tambahan masuk. baru jap tadi (kira hari ke2) ada masuk job lagi… syukur alhamdulillah… ni saya nak tanya, dompet nak kena bawa bersama atau boleh simpan saja di rumah? ada beza ke?

dompet itu boleh dibawa kemana sahaja. nak simpan sahaja pun boleh. Beza nya dua-dua ada.

Jika berlaku kecemasan, dompet ini boleh digunakan sebagai rawatan cthnya jika ada gangguan makhluk halus, energi dari dompet (dengan izin Allah) dapat mengusir ia.

Dan energi dompet dapat bergabung dengan diri bagi memancarkan aura positif bagi menarik unsur positif dari alam.

Master Hadzrin

July 15, 2010 at 3:09 am

Jika simpan sahaja di rumah, dompetnya akan lebih terjaga

azmi

July 19, 2010 at 2:47 pm

uiks…nak dapatkan mana satu dulu ni..wallet ke..aura sukses ke..ebook ke atau seminar rm190..boleh bagi pendapat tak sahabat semua. perlu segera untuk selesaikan kemelut dijiwa ni.tq

    Master Hadzrin

    July 19, 2010 at 3:38 pm

    Sifu Ip Man pesan…”man-man..man-man…”

azmi

July 19, 2010 at 3:55 pm

hehehe,..so master..yang mana perlu saya ambil dulu yer. boleh bagi cadangan master

    Master Hadzrin

    July 19, 2010 at 4:20 pm

    boleh gunakan produk http://www.aurasukses.com dan untuk meningkatkan energi dalam tubuh dan bertambah keyakinan diri boleh dapatkan pengijazahan tendai. Jika ingin mengukuhkan struktur kewangan boleh dapatkan dompet bio-magnetik.

azmi

July 19, 2010 at 4:39 pm

uiks..kenapa dah dua kali taip komen dah masuk ni..

leo

July 22, 2010 at 7:18 am

master, ana punya minyak wangi yg ente beri itu sudah jatuh dan pecahlaaaa… apa ana mahu buat ni? kene order baru 1 set ka? atau order minyak wangi tu saja? tolong ana master… berapa fidiahnya master?

    Master Hadzrin

    July 22, 2010 at 10:58 am

    Masya Allah…hadiah percuma jatuh pecah…tak ada rezeki barang free…takpe..next time order apa2 ana bagi lagi free minyak energi tersebut

burkhoni-akma

July 27, 2010 at 3:28 am

alhamdulillah brng2 dan sampai.
dompet, bio aura dan perfume…trm ksh ye master hazrin…

jay

August 29, 2010 at 9:04 pm

mcm mana nk joint group ni?

    Master Hadzrin

    August 30, 2010 at 10:36 am

    kehadiran anda dialu-alukan…

izani

August 30, 2010 at 1:55 am

tuan master,kalu saya order dompet tu hari ini..harga masih RM 190 lagi ker..atau dah naik harga.

    Master Hadzrin

    August 30, 2010 at 10:33 am

    Masih lagi Izani…

lan

September 29, 2010 at 2:11 pm

aku nak beli jugak

ruzaini

October 4, 2010 at 9:00 am

akum master,dompet bio magnetik sma perfume tu bole bawa msuk bilik air kh?

    Master Hadzrin

    October 4, 2010 at 10:21 pm

    boleh

JOE

October 21, 2010 at 2:57 am

mcm best je produk nie…

damia

October 26, 2010 at 6:46 am

bagaimana caranya untuk untuk mengikuti program rahsia ibu duit dan ritual kekayaan untuk orang yang tinggal jauh di sabah?

    Master Hadzrin

    October 26, 2010 at 11:15 pm

    Boleh dengan “Jarak Jauh”

kay

November 29, 2010 at 5:26 pm

nak tnya , dompet ni utk menarik rezeki ,
buka peluang pekerjaan kn .
tp klau mcm sye plak , student mcm mne ?

    Master Hadzrin

    November 30, 2010 at 1:44 am

    student lagi mudah dapat duit

astr09

December 1, 2010 at 5:59 am

ape maksud master stdent snang dpat duit. sy stdent n dpt dmpet pd 11 nvember lpas.. tapi npe xde kesan mmuaskan master.. mmg xde bsnes skg, arap duit ptptn jer. ke kne join bisnes aura sukses kot baru nmpak hasil..

    Master Hadzrin

    December 2, 2010 at 1:22 am

    Student lebih banyak peluang depan mata. Cth : Buat Bisnes Insurans jual pada lecturer guna alasan student, lecturer buka hati untuk beli. Jual barang MLM cakap student partime buat bisnes, orang akan buka hati juga untuk beli. buat t-shirt, macam-macam.

    Persoalannya, mengapa perlu bagi anda pitih tanpa berbuat apa2? Dompet itu sebagai saranan dan yang mana milikinya dengan niat ikhlas dan tawakal setelah berusaha raih macam-macam. Yang mana terima dompet kemudian mulai merungut dompetnya akan hilang sendiri.

    Banyak yang kamu kena belajar dalam hal kehidupan lebih lagi cara bagaimana menjaga hati agar sentiasa bersih

Buat Duit Banyak Gile

December 1, 2010 at 5:05 pm

astr09, duit bukan datang macam tu je. Usaha tetap kena ada.

astr09

December 2, 2010 at 12:50 pm

byak lg yg kena blaja ni.. arap Master sudi beri tunjuk ajar.. saya pown dah order pkej aura sukses, nak start bisnes….

JEROM

December 2, 2010 at 10:35 pm

ADAKAH DOMPET INI BOLEH DIPAKAI PADA SESIAPA SAHAJA (BUKAN PENGAMAL REIKI)

laili binti hj makhusin

December 4, 2010 at 12:31 pm

saya berminat nak beli dompet bio magnet v2 harga masih rm250-00 termasuk dengan wang
asma dan hadiah lain ke

Master Hadzrin

December 5, 2010 at 2:00 pm

JEROM :
ADAKAH DOMPET INI BOLEH DIPAKAI PADA SESIAPA SAHAJA (BUKAN PENGAMAL REIKI)

Boleh

hafsam b hamidon

December 13, 2010 at 3:56 am

a’kom….master hadzrin,rasanye bila saya bleh dapatkan beg dompet saya??????

    Master Hadzrin

    December 25, 2010 at 4:56 am

    Kalau sebelum ni tk SMS kepada Saya memang tak ada terima sebarang Maklumat Pesanan kerana Email Respondent tak berfungsi sepenuhnya. Sila SmS segera detail diri.

hafsam b hamidon

December 15, 2010 at 10:19 am

a^kom..master hadzrin,saya ada buat tempahan beg dmpet 8 v1 tpi belum dpat lgi?

ajinomotor

December 18, 2010 at 10:36 am

saya dh ada V2, tp nk oder V1 plk,1 nk simpan kat rumah,1 lg nak simpan dlm poket,boleh ke ada 2 skali dan wang asma boleh ke disimpan 1 tempat

Master Hadzrin

December 28, 2010 at 2:24 am

hafsam b hamidon :

a^kom..master hadzrin,saya ada buat tempahan beg dmpet 8 v1 tpi belum dpat lgi?

Sudah dikirimkan sebelum hafsam inquiry dalam blog ini.

shah

January 24, 2011 at 6:43 am

Saya ingin bertanya adakah dompet V1 masih dengan harga RM62-00

nurul

February 11, 2011 at 3:57 am

masih available lg ke dompet rm62 ni?

Asmadi B Asli

February 23, 2011 at 1:15 pm

Masih ada lagi ke dompet v2

    Master Hadzrin

    February 24, 2011 at 12:40 am

    masih banyak

fauzi

March 22, 2011 at 2:19 pm

adakah beg duit tu mengggunakan kaedah reiki

Master Hadzrin

May 7, 2011 at 3:03 pm

tak….ni cara canggih lg

nimosy

May 19, 2011 at 1:57 pm

master.. ada lagi stok dompet nie?..

    Master Hadzrin

    May 19, 2011 at 6:36 pm

    ada lagi…

khussairy

May 24, 2011 at 4:01 am

masih ada lagi stok?

    Master Hadzrin

    May 24, 2011 at 9:29 am

    Stok terhad. Dapatkn segera

aji

June 1, 2011 at 6:37 am

test

johan

June 1, 2011 at 4:07 pm

master dompet v2 mana lebih baik sentiasa bawa bersama,untk dpt.lebih berkesan atau simpan di rumah.

    Master Hadzrin

    June 7, 2011 at 11:46 pm

    dua dua tak ada masalah…nak bawa boleh nak simpan pun boleh. Saya sentiasa bawa asalkan tak belanja pakai ibu duit tu

johan

June 1, 2011 at 4:13 pm

master,ibu duit tu boleh diletakkan kat mana2 dlm dompet tu,janji jgn lipat ke?

johan

June 2, 2011 at 11:01 am

@johan

Mohd Darus Haron

June 6, 2011 at 2:54 am

Master, saya masih belum terima dompet v1. Saya buat pesanan pada 6 May 2011.

    Master Hadzrin

    June 7, 2011 at 11:45 pm

    Jangan bimbang…. dompet tu dah siap untuk dikirimkan. Staf cuti seminggu

yuhuu

June 6, 2011 at 11:26 am

kenapa kt sini senang plk msk

    Master Hadzrin

    June 7, 2011 at 11:47 pm

    nasib-nasib juga…saya nak masukkan komen pun payah

norimin

June 21, 2011 at 6:30 am

dompet v1 still available berserta dgn bonus2 nye?

Master Hadzrin

June 22, 2011 at 6:46 pm

Masih ada lagi Min…kilang dompet setia menunggu

Toni

January 8, 2012 at 1:35 pm

Salam Master,

Boleh sy tempah dompet v1 dengan wang asma rm10.
Ade bayaran lebih pun tak pe.
Boleh ke mcm itu?

Terima Kasih

afizalmahat

March 29, 2012 at 4:27 am

Nak tanya, Dompet V1/V2 ada lag?
dah naik harga ke blum.. Tq.

Al Insyirah

April 8, 2012 at 2:49 pm

assalam, alhamdulillah dompet dah sampai.nk ty, apa pantang larang dia? cth, cm tak boleh langkah ke..ke lyn cm dompet biasa?

boleh bw ke mana2 kan? yg ckp ttg kuatkan potensi diri tu, klu cth kita tak bw dompet tu adakh hsil tetap sme atau ada different?

azlyn

May 27, 2012 at 5:58 am

assalam master,
nk tnya… dompet tu ada lg ke??

Alessandro

September 5, 2012 at 3:50 am

Master, saya nak pesan dompet bio magnetik versi pertama. Adakah saya masih akan dapat wang asma dan perfume aroma bio magnetis?

Nasrul

February 11, 2013 at 11:54 am

Rezeki mula melimpah selepas menggunakan Dompet ini dan tips-tips menggunakannya. Alhamdulillah satu medium dan panduan yang sangat berguna.

mohammad rujhan b.jusoh

June 9, 2013 at 7:26 am

1.master ibu duit dlm.dompet v2 saya hilang,yg.10.00 mcm mne nk.dapatkan balik.
2.kalau saya tak kumpul ibu duit seperti yg.di beritahu dlm.risalah dompet v2 tu boleh tak,cuma pakai ibu duit yg.di bagi je,apa kesannya.
3.kalau tak pakai lama tak pe ke..simpan je.

    masterbloguser

    June 21, 2013 at 3:11 am

    1. Kalau hilang boleh beli baru. Lihat di http://www.Mykursus.com/ibuduit.pdf
    2. Tak ikut pada panduan amalan tak mengapa tetapi kesannya tak sama seperti orang yang mengikutinya. Sudah tentu yang ikut dapat lebih banyak manfaat
    3. Kalau nak simpan sahaja tak pakai serupa macam ada jam dan tak pakai. Tak tahu waktu dan terpaksa tanya orang lain. dompet itu juga jadi tak serasi bila lama tak digunakan

master

June 9, 2013 at 5:53 pm

Boleh dapatkan ibu duit dengan beli melalui link ini : http://www.mykursus.com/ibuduit.pdf

Tentu sekali kesannya berbeza diantara buat ikut arahan dengan tidak ikut arahan

arieyana

June 15, 2013 at 8:43 am

Salam Master..

Msh ada stok lg ka Dompet Bio Magnetik ni lg?

Maria Wazdi

June 16, 2013 at 7:31 am

Salam Master Saya Berminat Dengn DOMPET V1 & Aura Bio Sukses.. Berapa Harga Skrg?

    masterbloguser

    June 21, 2013 at 3:07 am

    Belian aura sukses cuma tambah RM60 kos pos percuma

yana

June 16, 2013 at 8:20 am

Salam master..
Msh ada stok lg ka dompet bio magnetik ni

yana

June 17, 2013 at 8:45 am

Assalamualaikum Master..

Dompet Bio Magnetik msh ada stok lagi ka?

    masterbloguser

    June 21, 2013 at 3:06 am

    Masih ada lagi. Jika ingin membeli ikut sahaja langkah2 di web ini.

Daud

July 7, 2013 at 5:55 pm

Tuan, energi yang di isi ke Wang Asmak tersebut adakah ia kekal ? atau sekejap sahaja.

    masterbloguser

    July 8, 2013 at 1:12 am

    mahu yg kekal atau yg sekejap ?

Siti Al-Amin

August 16, 2013 at 8:44 am

Assalam Master..
Saya adalah salah seorang pengguna Dompet Bio-Magnet. Mula2 guna dompet ni Syukur Alhamdulillah rezeki berderas masuk. Selama bekerja lebih 10 tahun tak pernah-pernah bos nak beri komisen tiba-tiba dia beri komisen dari hasil jualan bulanan. Tapikan Master, saya perasan semakin deras wang masuk semakin deras jugak kebocoran wang yang saya alami sehinggakan tidak tahu apa yang saya belanjakan sehinggakan wang abis begitu sahaja. Macam mana ya hendak mengatasi masalah ni tn.? Harap dapat komen dari tn. Terima kasih.

    masterbloguser

    August 20, 2013 at 5:46 am

    nanti saya emailkan. khusus untuk pelanggan dompet

noraini

October 10, 2013 at 3:01 pm

Master Hadzrin, berapa harga promosi dompet V2 yang panjang tu, RM330 atau RM290? mana satu betul ya? tq

yan

March 30, 2014 at 3:52 pm

salam en,
tumpang tanya, masih ada stok untuk dompet v1.
TQ..

ANDI T N

May 16, 2014 at 6:24 am

Ass…Master,,,Saya berminat membeli dompet magnetic V1 & V2. Apa masih ada stock.Berapa harga + biaya hantar/ongkos kirim sampai alamat saya. Saya tinggalnya di Indonesia – Provinsi Sulawesi Selatan – Makassar City..
Terima kasih,,,
Wassalam…

Andi TN

nur

August 2, 2014 at 1:05 pm

Salam master..saya sellu da mslh kewangan…sampai terpkasa bergadai sbb nk buat bisnes..bisnes dh cuba mcm2 n dh buat mcm2…tp lagi saya berbusnes lgi saya susah..sampai berputus asa dah…sy dh gi kelas marketing, beli ebook, beli cara nk tarik rezeki tp keadaan saya makin truk…saya tahu ini dugaan utk saya tp sy sgt kecewa krn smua ikhtiat dan pengorbanan tak berjaya…sy sgt mnghrpkn bntuan…bolekah ini mmbntu saya???? Sy pon xpastu adakah ini jln penyelesaian utk saya

Tq master

0109525718

August 14, 2014 at 12:07 pm

tuan master bagaimana Kalau wafaq saya hilang ada take gantinya semenjak wafaq tu hilang rezki saya susut kembali seperti sebelum menggunakan dompet biorezeki sebab isteri saya beli dompet version 2