Formula Rahsia Aura Kekayaan

  • Anda mempunyai masalah kurang keyakinan ?
  •  Kehadiran anda tidak dipedulikan oleh orang lain ?
  •  Sudah berikhtiar untuk majukan diri tetapi masih lagi gagal ?
  •  Mencari jalan bagaimana nak berjaya dalam kerjaya yang anda lakukan ?
  •  Sentiasa alami KEBOCORAN Wang ?
  • Orang tidak suka berdamping dengan anda kemungkinan mempunyai aura yang busuk
  • Hidup penuh dengan tekanan baik di tempat kerja atau di rumah
  • Ingin membangkitkan aura potensi diri ?

Apa yang anda perlu lakukan untuk pulihkan aura anda menjadi hebat ialah dengan menggunakan mandian AuraSukses. InsyaAllah, segala hajat mudah tercapai.

 

 Formula Mandian Aromatheraphy yang mempunyai getaran gelombang Super Energy dan bagus untuk pelbagai fungsi. Hanya gunakan Niat dan titiskan dalam air satu baldi untuk dibuat mandi.

Anda akan dapat merasakan getaran gelombang Bio-Energi meresap masuk ke dalam tubuh serta ia dapat memancarkan aura gelombang dari dalam diri menjadikan diri anda seorang yang hebat!

Kelebihan mandi menggunakan Formula Kekayaan Aura Bio-Suksess :

  1. Bertindak untuk meningkatkan keyakinan diri , motivasi dan menyerlahkan penampilan.
  2. Kehadiran anda akan disukai ramai, menarik perhatian , mudah berurusan dengan orang. Budak kecil juga suka.
  3. Mampu membuka Cakra Kekayaan dalam diri dan memancarkan frekuensi kekayaan dari dalam diri untuk menarik kekayaan dari luar dan setiap penjuru alam.
  4. Boleh bertindak sebagai Pendinding Diri dari segala unsur negatif seperti kerasukan, sihir, santau, pukau , hysteria dan pelbagai gangguan makhluk halus.
  5. Berupaya menguatkan tenaga batin dan kekuatan dalaman.
  6. Meningkatkan sistem pertahanan tubuh dan kurang dijangkiti penyakit.
  7. Kekerapan mandi menggunakan Aura Bio-Suksess akan memancarkan Potensi Diri yang Dasyat.
  8. Dapat merasakan ketenangan jiwa, kurangkan stress , bersemangat untuk bekerja dan perasaan gembira.
  9. Mampu mencantikkan kulit, awet muda dan wajah berseri-seri dan mempersona

Dapatkan Sekarang Formula  Aura Bi0-Suksess di www.hadzrin.com dengan harga berpatutan dan Kuantiti (10ml) serta berkualiti.

Keberkesanannya Anda sendiri alaminya.

Gunakan setiap hari untuk mencuci aura diri supaya menarik segala perkara-perkara positif seperti kekayaan dan kerezekian.

Buat apa membelanjakan lebih untuk merawat diri jika ada alternatif perawatan personaliti dan motivasi diri dengan cara semulajadi.


pesan-sekarang-small
Mencari Alternatif Untuk  Menambahkan Pendapatan ?

NEW PACKAGING :

Anda Perlu Beli dan Guna AURA QUANTUM SUKSES (AQS) Dan sertai Formula Kekayaan kerana :

  • Produk Hebat yang berkesan ( Keajaiban produk Aura Bio )
  • Murah dan Berbaloi ( Menguntungkan ).
  • Berkonsepkan anda membeli sambil boleh menerima keuntungan melalui konsep Mudharabah.
  • Semua pengguna untung. Untung membeli dan untung menerima wang ( duit tak disangka-sangka )
  • Urusniaga yang SAH dan tidak melanggar hukum syarak. Produk HALAL. Rukun akad jual beli dilaksanakan.
  • Lebih Telus. Setiap belian pelanggan akan dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda.
  • Tidak ada paksaan dan tidak membebankan.
  • Kekerapan menggunakan Aromatheraphy Aura Bio-Suksess akan mengakseskan diri dengan bio-energi positif dan akan membangkitkan potensi diri anda yang sebenar dan hebat.

 BERITA BAIK UNTUK SEMUA PEMBELI PRODUK QUANTUM SUKSES !!!

Anda BERPELUANG untuk mempunyai PLATFORM PROJEK PENUHKAN SIMPANAN ANDA yang dinamakan TABUNG FFA ( Financial Freedom Account ) ~ Akaun Kebebasan Kewangan.

Apakah Tabung FFA ( Financial Freedom Akaun )??

Tabung ini diwujudkan khas untuk semua pelanggan Quantum Sukses dimana anda mempunyai peluang untuk :

  • Bersara dari pekerjaan
  • Mempunyai Pendapatan Tambahan
  • Membina Tabung Percutian Keluarga sendiri
  • Mengumpul modal untuk perniagaan sendiri
  • Menyelesaikan semua masalah HUTANG
  • Membantu orang lain dengan banyakkan beramal sedekah

Bagaimana Tabung FFA ini berfungsi ??

Sebagai contoh, sekarang ini berapakah PENDAPATAN setiap bulan anda ? Katakan sebagai contoh pendapatan anda sekarang RM5,000 sebulan.

Dikirakan menjadi setahun adalah RM5,000 x 12 bulan = RM60,000. Apa yang anda perlu buat adalah mencari Institusi Kewangan yang boleh berikan 10% setahun seperti di Tabung Haji.

Anda memerlukan RM600,000 untuk membolehkan anda menikmati 10% = RM60,000 setahun.

Bila anda dah ada RM60,000 setahun, anda sudah boleh berbelanja RM5,000 sebulan iaini sama seperti anda bekerja.

Pendapatan ini adalah secara PASIF. Anda sudah ada KEBEBASAN KEWANGAN.

Ini bermakna , Tabung FFA anda perlukan adalah RM600,000. Adakah anda mempunyai cara untuk mengumpul RM600,000 ?

Sudah berapa lama anda bekerja dan berapa lama lagi anda nak dapat nilai tersebut ?

Jika anda ada peluang disini untuk buat RM600,000 dalam masa setahun  adakah anda gembira untuk mengambilnya ?

Sebab itulah, pihak kami memahami keperluan semua pelanggan.

Selain daripada produk yang mempunyai banyak kegunaan dan manfaat pada orang ramai, ia juga mewujudkan peluang untuk orang ramai berubah hidup.

PELUANG ini dipanggil BERKONGSI KEUNTUNGAN ( Profit Sharing ).

Pihak kami memahami konsep. lagi ramai orang yang kita bantu, lagi banyak saham akhirat yang kita perolehi.

Hidup ini bukan memikirkan HAL diri sendiri sahaja. Orang yang selalu komplen, mengeluh dan negatif sebenarnya banyak memikirkan diri sendiri.

Buatlah sesuatu yang luar biasa agar hidup kita juga menjadi luar biasa.

Bagaimana Konsep Porgram Quantum Sukses ini ?

Di bawah ini adalah lakaran untuk memberikan sedikit gambaran kepada anda :

Anda jangan bimbang tentang pengalaman , ilmu dan bimbingan. Dalam program ini anda akan dipantau melalui sistem followup dan anda akan diberitahu peralatan yang anda perlu ada untuk anda mencapai sasaran TABUNG FFA ANDA.

Cuba anda bayangkan sejenak, berapakah Nilai Tabung FFA yang anda perlukan. Ambik masa dalam seminit ………………

Sekarang,

anda sudah pun mendapat peluang untuk mempunyai platform buat tabung FFA untuk anda mencapai kebebasan kewangan ini, anda boleh pilih pakej keperluan anda.

Apabila anda sudah pilih pakej, anda akan dikirimkan produk Aura Quantum Sukses dan Plan Pakej Tabung FFA anda.

 


ISTIMEWA : ILMU PERCUMA OLAHAN KUASA MINDA BILA MEMESAN SEKARANG MELALUI WWW.HADZRIN.COM ( Anda akan diberikan LINK untuk download Ebook Tersebut di dalam panduan beliann produk Quantum Sukses)

 PAKEJ BELIAN :

Sebotol Harga Promosi RM150 sahaja ( Harga sebenar RM190) / 2 botol RM300 / 4 botol RM450 / 6 botol RM600 * termasuk tawaran unit botol percuma

 

Pakej Aura Quantum Sukses (AQS)  :

  • (A) RM 150 – 1 botol AQS ( harga sebenar RM190 )

=====>Tabung FFA RM33,300

  • (B) RM 300 – 2 botol AQS  ( Harga Sebenar RM 380 )

======>Tabung FFA RM66,600

  • (C) RM 450  4 botol AQS ( Harga sebenar RM 760

======>Tabung FFA RM99,900

  • (D) RM600   6 botol AQS ( Harga sebenar RM1,140 )

BONUS PERCUMA EBOOK PANDUAN JUTAWAN BORONG DARI CHINA

======>Tabung FFA RM132,200

 PERCUMA CDROM EBOOK PANDUAN JUTAWAN BORONG DARI CHINA bagi setiap pembelian Pakej (D) . Sementara tawaran ini dibuka.

 

 

Untuk Pesanan Melalui SMS :

Sila Buat Bank Transfer Ke Akaun CIMB : 1601 0010 915528 atas nama HADZRIN BIN SHAHARI

SMS : Taip “AQS pakej (A)/(B)/(C)/ (D)”

  • Nama Penuh > Alamat Lengkap > No Telefon > Nama Bank > No Akaun Bank > Masa Pembayaran Transfer Bank   , hantar ke :

012-3969 746 ( MASTER HADZRIN )

Tinggalkan Komen Anda

*

Master Hadzrin

June 9, 2010 at 2:01 am

Untuk mendapatkan Ilmu dalam bentuk E-Book : “Olahan Kuasa Minda Percuma” dari setiap belian Aura Bio-Suksess, sila berikan alamat email ke email atau ruangan komen ini. Sebarkan Berita Gembira ini :-)

dayang

June 9, 2010 at 10:29 am

Slm.

Saya nak dptkan ilmu dlm bentuk e-book : “Olahan Kuasa Minda Percuma” dari belian Aura Bio-Suksess yg saya beli.

Terima Kasih.

arif

June 9, 2010 at 10:52 am

salam master,mcm mane dgn sistem yg master uar2kn ni?sy kurang faham.blh tlg jelaskn?syukran.

Hasbullah

June 9, 2010 at 1:09 pm

Alhamdulillah. Program Formula Kekayaan memang hebat! Sangat praktikal dan berkesan. Saya telah membuat pesanan dan terus bertindak selepas menerima risalah peribadi. Tak sampai 24 jam, saya telah dapat menjana keuntungan. Syukur kepada Allah swt. Menurut sunnatullah, apabila sebuah magnet dibawa berdekatan dengan besi, PASTI besi tersebut akan tertarik kepadanya. Bayangkan apabila diri kita pula mempunyai kuasa menarik rezeki (dengan izin Allah swt) seperti magnet tersebut….

Zack

June 10, 2010 at 2:22 am

Salam Master… wah… ko dah master skrg yea? Ape programme ni? Shara lah ngan aku… boleh aku jana pendapatan sedikit sebyk… hehehe …Email aku bro… Salam…

    Master Hadzrin

    June 10, 2010 at 2:52 am

    Waalaikumsalam.
    Boleh Zack. Dah 13 tahun aku dalam bidang ni. Maksudnya aku dah 15 tahun tak jumpa kau. Kau pun dah pakai nama Zack sekarang.

nuar

June 10, 2010 at 9:21 am

salam master hadzrin..
saya tinggal di presint 5 ptjaya..klu buat tempahan melalui maybank2u ambil berapa hari utk dpt pesanan ye?

Hasbullah

June 10, 2010 at 11:24 pm

Alhamdulillah. Terima kasih untuk doa dari Master Hadzrin. Insya Allah, semuanya dari Allah swt. Sesiapa yang masih belum mendapatkan produk hebat dan terhangat ni boleh dapatkannya segera. Boleh juga mendapatkannya di http://www.pintarniaga.com (tumpang promote yea master) :)

Zack

June 11, 2010 at 2:15 am

@Master Hadzrin
Aik? Perli nampak.. hehehe… ajar la aku buat duit sedikit sebanyak… huhuhuhu

Hasbullah

June 11, 2010 at 2:08 pm

Master Hadzrin :
Boleh Pak Lah ( tak mengapa kalau saya panggil Pak Lah ye ), ada sesiapa yang nak letak link di dalam blog ni juga boleh asalkan BUKAN link yang ke arah keburukan. Harap bersabar ye untuk terima Produk Aura Bio-Suksess. Insya Allah minggu depan.

Boleh master. :) Insya Allah tetap sabar menunggu. Aromatherapi adalah salah satu amalan sunnah nabi SAW. Rasulullah SAW amat suka kepada wangi-wangian (aromatherapi). Insya Allah, dengan mengamalkan produk aromatherapi dengan niat mengikut sunnah nabi dapat 2 kebaikan. 1. Pahala 2. Kebaikan @ manfaat dari aromatherapi.

Hasbullah

June 11, 2010 at 2:13 pm

Master Hadzrin, Produk Aura Bio-Suksess ni boleh digunakan oleh semua golongan, bangsa dan agama kan?

    Master Hadzrin

    June 11, 2010 at 8:51 pm

    Sesiapa sahaja boleh guna. Saya tempah formula khas yang dimasukkan dengan energi supaya sesiapa sahaja yang memakainya akan rasa aura dirinya terpancar kuat. Semua bangsa ada aura tak kira agama sebab diri kita ni terbentuk dari tenaga.

akadir

June 12, 2010 at 1:47 pm

Master Hadzrin :Untuk mendapatkan Ilmu dalam bentuk E-Book : “Olahan Kuasa Minda Percuma” dari setiap belian Aura Bio-Suksess, sila berikan alamat email ke email atau ruangan komen ini. Sebarkan Berita Gembira ini

@Master Hadzrin
salam master hadzrin
berikan saya e-book olahan kuasa minda percuma
dari belian “Aura Bio-Suksess”
saya rasa teruja bila baca artikal master hadzrin yang memuatkan rencana bicara
yang lebih islamik ,sunnah nabi berserta kisahnya dan sahabat….teruskan master

Genji

July 3, 2010 at 12:44 pm

Tahniah Master dgn blog berwajah baru..lebih mantap dan memberansangkan..semoga sukses..Amin.

Hasbullah

July 3, 2010 at 4:31 pm

Alhamdulillah, baru aje sekali guna produk Aura Bio Suksess dah dapat berita gembira yang bakal meleraikan masalah kewangan. :) hehehe…. kalau dah ada alat / kenderaan yang canggih kenapa masih nak jalan kaki menuju destinasi.

Master Hadzrin

July 3, 2010 at 4:58 pm

Hasbullah :

Alhamdulillah, baru aje sekali guna produk Aura Bio Suksess dah dapat berita gembira yang bakal meleraikan masalah kewangan. :) hehehe…. kalau dah ada alat / kenderaan yang canggih kenapa masih nak jalan kaki menuju destinasi.

Alhamdulillah…Bersyukur kepada Allah. Nanti bagi testimoni kat fb utk masukkan dalam web rasmi produk aurasukses ni. SYABASS!!!

Master Hadzrin

July 3, 2010 at 5:01 pm

Genji :

Tahniah Master dgn blog berwajah baru..lebih mantap dan memberansangkan..semoga sukses..Amin.

Yes Genji…Suzuran pun kena ubah imej baru…

DAWI YADDE

July 3, 2012 at 7:46 am

Saya telah membuat pembelian Mandia Aura Bio & saya nak dapatkan ebook “Olahan Kuasa Minda Percuma” dari setiap belian Aura Bio-Suksess

Wassalam

akmal

August 2, 2012 at 6:46 pm

saya dah beli bio aura sukses pakej A.saya mahu e book olahan kuasa minda :)

Azlina binti Shamsudin

September 17, 2012 at 3:09 am

Sila tuan emailkan Olahan Kuasa Minda Percuma

Abu

January 12, 2013 at 3:30 am

Salam Master, Saya nak dptkan ilmu dlm bentuk e-book : “Olahan Kuasa Minda Percuma” dari belian Aura Bio-Suksess yg saya beli.

Siti Muaizal

July 13, 2013 at 1:05 am

Salam Master, Saya nak e-book : “Olahan Kuasa Minda Percuma” dari belian Aura Bio-Suksess yg saya beli mengikut pakej. Terima kasih master.

ija

September 30, 2013 at 6:13 am

Salam,

saya sudah beli dan dapat Aura Bio-Sukses…cuma mcmane nk dpatkan risalah
peribadi tersebut.

sarojah

September 30, 2013 at 8:44 am

salam,
saya sudah membeli pakej A, blh dptkan risalah peribadi dan olahan kuasa minda.