25
Nov

Hantar Tenaga (Frekuensi)

Ni semua bukan kebetulan atau nasib. Ni teknologi yang Allah dah install dalam diri kita.

Bayangkan dulu dulu mana ada telefon tapi bila ada mesyuarat para ulama satu dunia datang berhimpun di satu tempat , diaorang guna teknologi apa?

Ni lah kekuatan frekuensi. Pernah try hantar frekuensi? Cuba share apa pengalaman korang lalui dalam hal ni.

Pernah tak lalui kes macam ni,…

◾️Masa teringat kat seseorang tu tiba tiba orang tu contact kita

◾️Masa duduk dengan pasangan kita dan ketika itu pasangan kita bercerita benda yang kita tengah fikirkan saat itu

◾️Nak beli kereta yang kita target lepas tu apa berlaku banyak kereta yang ditarget tu lalu depan kita

◾️Teringin nak makan suatu makanan tak lama tu ada orang belanja makanan yang diidamkan tu

◾️Pergi ke sesuatu tempat yang rasa macam dah pernah pergi walaupun first time sampai situ

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

*