Archive for January, 2014

27
Jan

Program Recharge Dan Pengijazahan Tendai Master Januari

Alhamdulillah, dah selesai program untuk bulan Januari ini. Inshaa Allah pada bulan Februari akan dianjurkan lagi. Untuk yang dah datang dan tak ingat boleh datang lagi untuk recharge.

Kalau minat boleh tengok laman web www.KursusTendai.com untuk jadual dan lokasi. Kursus ini bukan hanya untuk bidang perawatan tetapi untuk kesihatan diri, perlindungan diri, kekayaan, kewibawaan dan penampilan dan banyak lagi.

Apa yang dikongsikan dalam kursus semuanya adalah praktikal untuk terus buat kalau ada sebarang permasalahan. 70% praktikal, 30% teori ilmiah.

Hari ini saya cuma nak kongsikan sahaja suasana pembelajaran. Anda …

Read More

19
Jan

Kursus Recharge dan Pengijazahan Tendai Master Januari

Assalamualaikum WBT,

Alhamdulillah, tahun baru dah mulakan dengan seisi module baru untuk program pembangkitan potensi dalaman melalui program tendai master. Link bagi web kursus di www.KursusTendai.com 

Banyak yang nak dikongsikan tetapi mustahil nak diceritakan dalam blog. Kena datang ke kursus untuk urusan praktikal dan penghanyatan. Bacaan dalam blog sekadar untuk idea dan info sahaja. Untuk pemahaman bagus dapat datang ke kursus.

Semakin lama, diam tak diam, tahun dah bersilih ganti baru. Dalam tak disangka-sangka , saya dah anjurkan kursus tendai hampir 5 tahun. Tiap tiap tahun, ada wajah wajah …

Read More

14
Jan

30 KEAJAIBAN SELAWAT

1) Sabda Rasullah SAW : Barangsiapa yang berselawat keatasku sekali, nescaya Allah akan turunkan rahmat keatasnya 10 kali ganda – (HR Muslim.)
2) Allah akan hapuskan dosa2 kecil dengan kita mengamalkan berselawat sebanyak 11 kali setiap kali selesai menunaikan solat fardu.

3) Jodoh ditentukan oleh Allah. Amalkan selawat 100 kali sehari, insya Allah akan dipermudahkan bertemu jodoh sama ada lelaki @ wanita.

4) Setiap penyakit ada penawarnya. Bacalah selawat 7 kali pada air dan minum. Insya Allah, perut yang sakit atau memulas akan sembuh.

5) Sesiapa yang amal membaca selawat 3 kali setiap selepas …

Read More

10
Jan

Setiap Usaha Pasti Dapat Hasil “Konsep Sai’ee”

Assalamualaikum WBT,

Alhamdulillah syukur sekarang ini rumah sudah ada line internet jika banding sebelum ini terpaksa menumpang wifi di kedai-kedai yang kadang-kadang bila di kedai idea nak kongsi maklumat terus hilang.

Rumah saya ni asalnya dalam hutan dan kalau lihat di google map pun masih kawasan hutan. Jadi sekarang dah ada unifi senang sikit nak buat kerja. Tetapi bukanlah saya duduk depan komputer berjam-jam buat kerja. Saya jenis yang selalu keluar banyak buat presentasi dan buat kursus seminar.

Pagi-pagi lepas subuh baru ada masa untuk buat kerja -kerja online atau siapkan …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Read More