19
Sep

3 Program Yang Dijalankan Sekarang

Assalamualaikum WBT

 

Alhamdulillah, baru-baru ini saya baru kembali dari Johor Bahru untuk jalankan 3 program serentak iaitu Program Pengijazahan Tendai, Program Quantum Ilahi dan Program Quantum Emas.

Ketiga tiga program ini berjalan dengan lancer dan bertempat di MPC Bandar Baru Uda. Ada peserta datang dari Pasir Gudang, Singapura dan Johor Bahru sendiri.

Biasanya bila lepas habis kursus , aka nada yang bertanya bila lagi nak buat di Johor Bahru.  In shaa Allah jika ada rezeki saya akan ke Johor Bahru sebulan sekali paling lama. Sebab bila ada di Johor Bahru boleh pergi ke banyak tempat menarik seperti di kedai ABC paling sedap dekat Malaysia.

Program Quantum Ilahi ia mudah tetapi sangat power. Ia straight to the point. Kalau nak merawat penyakit ia tak perlu kaedah yang rumit bila dah belajar Quantum Ilahi.

Yuran kursus Quantum ini harga bagi bukan Ahli Tendai adalah RM1,200. Jika ahli Tendai RM750. Selepas belajar Quantum Ilahi, pelbagai usaha boleh dilakukan untuk mempercepatkan capai hajat.

Saya sendiri menggunakan Energi Quantum ilahi selama ini dan Alhamdulillah, rezeki daripada perniagaan emas saya  meningkat berkali ganda.

Kursus Tendai pula saya buat dua peringkat iaitu peringkat asas pada waktu pagi dan peringkat master pada waktu petang. Selepas seisi Tendai, seisi Quantum Emas dimana saya kongsikan rahsia bagaimana boleh dapat hasil emas setiap hari sampai berkilo-kilo.

Inilah lubuk kekayaan yang saya bina selama ini. Dalam kursus kebiasaannya saya tak ceritakan tentang method untuk membina kekayaan daripada emas.

Sebab tak semua orang yang mampu. Perniagaan emas hanya untuk yang benar-benar bersedia untuk menjadi kaya sahaja. Sebab taka da istilah jalan pintas untuk jadi kaya tetapi perlu membayar kalau nak jadi kaya.

Bila balik ke KL, saya dan beberapa team saya sedang sibuk untuk jalankan 3 program ini di kawasan Selangor dan kami menjumpai tempat yang sesuai iaitu Bangi. Kemudian kami akan mengembara ke Sabah, Sarawak dan Brunei.

Apa beza Quantum Ilahi dan Quantum Emas. Quantum Ilahi adalah ilmu manakala Quantum Emas adalah platform perniagaan. Jika taka da ilmu nak buat bisnes, memang tak tahan lama dan perlu lalui kepayahan.

Bila ada ilmu ia ibarat seperti lalu Smart Tac di Tol. Untung JB belum ada banyak tol. Anda yang membaca post saya ini saya ingin ajak anda untuk mulakan bina satu empayer sendiri.

 

Saya melihat potensi di Johor Bahru semenjak Singapura dah ada Formula One, hotel semua di JB penuh dan hotel Singapura yang jenis bajet hotel pun dah naik harga sampai RM3500 sehari!

Kalau kita ada hotel sendiri di JB memang taka da masalah kalau nak tingkatkan ekonomi daripada pelancong-pelancong. Itu yang saya ingin anda melihat potensi dalam diri apa peluang yang anda boleh buat untuk anda melebarkan empayer anda sendiri.

Bila dah ada kuasa (wang), sudah pasti anda boleh perbanyakkan sedekah dan amal jariah. Bayangkan suatu masa nanti anda dah ada satu tabung khas untuk bantu anak-anak miskin dan yatim. Kalau and abaca blog ini anda bukan kategori miskin sebab anda ada line internet dan orang miskin taka da internet apa lagi computer.

Miskin macamana ? Seperti orang tua dan orang yang sakit dan harapkan duit daripada Baitul mal. Itu yang patut kita tolong.

Sebelum saya nak selesai kongsi post ini, saya nak buat satu pengumuman. Pada 22hb ini (Ahad) 22 sept 2013 saya anjurkan kursus tendai di Selangor. Jika anda berminat nak sertai boleh daftar 0123969746.

Info tentang kursus boleh lihat di www.KursusTendai.com

Alumni Tendai nak datang digalakkan sebab saya akan buat di tempat baru. Nak datang SMS kepada saya. Kalau call tak dapat sebab guna Line Internet.

Okeylah, setakat ini perkongsian hari  ini, semoga anda sentiasa mendapat rahmat dan hidayah.

Assalamualaikum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

*