30
May

PENGUMUMAN KURSUS TENDAI 2 HB JUN 2013

Assalamualaikum WBT,

Semoga sihat walafiat, sihat ekonomi dan sihat spiritual buat para pembaca. Maaf sudah terlalu lama tidak membuat perkongsian di Blog ini kerana menguruskan beberapa cawangan baru pusat operasi perniagaan dan banyak ke luar outstation.

Pada hari Ahad ini in shaa Allah saya akan menganjurkan kelas untuk pengijazahan Tendai. Jika tidak ada halangan. Tetapi jika ada perubahan, saya akan maklumkan. Kerana kemungkinan besar saya akan ke Kuala Terengganu atas urusan kerja.

Jika ada sesiapa yang berminat untuk datang hadirkan diri ke Kursus Tendai , sila hubungi saya terlebih dahulu 012-3969746. Dan akan datang, ada banyak program yang akan diusahakan untuk sesiapa yang berminat, boleh layari ke laman web www.mykursus.com

Bagi sesiapa yang dah baca post sebelum ini tentang amalan kesufian dan ada masalah untuk download link tersebut, bolehlah hantar email ke innerselfpower@gmail.com

Untuk makluman anda, link download tersebut mencecah tak melebihi 10,000 orang dan jika menggunakan Celcom kebiasaannya ada masalah. Bagi Maxis inshaa Allah tiada masalah.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

*