16
Oct

NEXT RECHARGE TENDAI 21 OCT 2012


Kursus Tendai (Tenaga Dalam Ilahi) akan diadakan pada 21hb Oktober 2012 di Putrajaya, 91 B Jalan Diplomatik Presint 15. Berhadapan dengan percetakan nasional atas kedai cermin mata.

Setiap bulan saya akan anjurkan Kursus Tendai (Tenaga Dalam Ilahi) untuk tujuan ahli-ahli tendai boleh berkumpul untuk recharge secara beramai-ramai dan bertukar-tukar idea sesama ahli.

Sudah tentu Kursus Tendai (Tenaga Dalam Ilahi) kali ini akan mendapat banyak ilmu baru dan memberi manfaat kepada peserta yang hadir.

Jika Kursus Tendai (Tenaga Dalam Ilahi) yang sebelum ini sudah datang dan tidak boleh nak ingat kerana terlalu banyak perkongsian ilmu diberi, peserta boleh datang untuk ulangan.

Ramai juga ahli yang sudah menghadiri Kursus Tendai (Tenaga Dalam Ilahi) melangkah kehadaoan lagi untuk bagi diri lebih mantap dengan meningkatkan pengisian ke peringkat tinggi seperti Super Grand Master Tendai.

Jika selama ini ada peserta yang dah ambil pengijazahan secara jarak jauh, kali ini jika hadirkan diri di Kursus Tendai (Tenaga Dalam Ilahi) , mereka akan lebih faham dan dapat menggunakan aplikasi tenaga dalam ilahi.

Semoga kita dapat bertemu pada hari Ahad 21 Okt dalam Kursus Tendai (Tenaga Dalam Ilahi). Layari www.kursusTendai.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

*