21
May

BELAJAR SAMBIL BEKERJA

Pada bulan Jun, syarikat saya akan membuat promosi rawatan di Pasaraya sekitar USJ Maiden. Dalam masa yang sama, kami membuka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk belajar dan bekerja sekali untuk dapat pengalaman dan dapat duit tambahan.

Baru-baru ini kami jalankan promosi buka booth di Shah Alam Stadium JKR dan sambutan memang luar biasa. Feedback daripada semua pelanggan yang mendapat rawatan ini berkata rasa memang BEST kena karen.

Konsep rawatan ini anda boleh lihat di laman web : www.isellgroup.com

Semasa promosi ini, caj rawatan yang dikenakan serendah RM10. Jadi jika anda berminat untuk menjadi perawat dan belum mempunyai modal, anda boleh bersama-sama kami untuk dapat pengalaman.

Komisen diberikan sepanjang promosi. Bergantung berapa ramai pelanggan yang anda rawat. Dan jenis servis rawatan yang anda berikan.

Jika sekarang diberi pilhan perniagaan, bidang rawatan mempunyai permintaan tinggi sebab gaya hidup sekarang yang banyak mengundang penyakit.

Lihat sahaja pakar perubatan , berapa gaji mereka terima. Dalam bidang yang kami tawarkan ini, tak mustahil suatu hari nanti anda mampu menjana pendapatan setiap bulan RM5 angka.

PELUANG YANG DITAWARKAN :

  • Komisen basis
  • Buat partime atau fulltime
  • Pendapatan bergantung pada usaha
  • Peluang untuk belajar ilmu rawatan akupunture
  • Tiada EPF atau KWSP
  • Peluang untuk membuka Franchise rawatan ini

Jika berminat, emailkan resume anda ke  :   innerselfpower@gmail.com

Peluang ini terhad. Apabila sudah penuh, tawaran ditutup. Jadi jika berminat dan komited untuk berjaya bersama, sila hadir untuk temuduga. Anda boleh SHARE kan post ini untuk beri peluang kepada orang lain.

Tinggalkan Komen Anda

*