29
Jan

Kursus Januari 2012

Hari ini selesai kursus ISP bagi bulan Januari 2012. Tunggu bulan Februari punya jadual pula lepas ini. Ramai ahli baru yang hadir untuk belajar skill tendai.

Bulan depan insyaAllah akan turun ke Johor Bahru yang dibuat di Bandar Baru Uda NPC. Boleh layan makan nasi ambang BBU kat sana. Kenangan paling seronok masa kursus di Johor Bahru ialah makan di bawah pokok.

Hari ini sambil buat kursus dan tingkatkan energi dengan recharge diri , semua peserta dapat berpeluang melawat muzium buaya yang ada di sebelah pejabat.

Sebenarnya masa rehat kami semua mencari surau untuk solat berjemaah. Lokasi suraunya dalam muzium tersebut. Sekurang-kurangnya dapat kenangan baru bagi peserta yang datang ada dari Perak, Pulau Pinang, Selangor.

Dekat sini saya ada uploadkan gambar-gambar kenangan semasa kursus. Boleh lihat secara besar dengan klik pada mana-mana gambar tersebut. Saya ucapka Good Luck kepada semua peserta yang balik ke rumah masing-masing dengan membawa ilmu yang diturunkan.

##=> Anda boleh daftar Kursus akan datang di www.KursusTendai.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

*

NORIMIN

January 31, 2012 at 4:26 am

alhamdulillah,dapat re-charge ilmu tendai.santai tapi padat dengan ilmu2 baru.Ilmu menarik kekayaan & kebahagian hidup dunia akhirat. Yang belum hadir, suggest utk beri peluang kepada diri anda untuk merasai getarannya.

MHafisAsib

January 31, 2012 at 5:56 am

Terima kasih M.Hadzrin, perkongsian ilmu yang hebat walaupun sudah 2kali datang tapi sangat berbaloi. Insya-Allah ilmu-ilmu yang diajar akan diamalkan.