Archive for September, 2011

27
Sep

Apa Yang Saya Biasa Lakukan Bila Tak Tahu Nak Buat Apa

Assalamualaikum,

Terima kasih diatas sokongan anda kerana mengabaikan amaran daripada Google tentang Virus Malware.

Insya Allah, komputer anda tak ada masalah setelah memasuki laman website ini. Insya Allah dalam masa beberapa hari lagi, website ini kembali pulih dan berwajah baru.

Blog sementara ini pun saya akan tutup terus bila yang main web dah pulih.

Saya nak kongsikan kepada anda bagaimana nak meluangkan masa dengan cara yang berfaedah. Tak salah gunakan youtube untuk dapat ilham. Baru-baru ni saya belajar guna youtube dan saya amalkan…

Amalkan tengok benda berfaedah ler…contoh video menarik rezeki ni…Alhamdulillah dalam masa sekejap tanpa disangka-sangka , saya dapat apa yang saya lihat.

Lain …

Read More