14
Sep

PROGRAM PINJAMAN PERIBADI DIBUKA

nak duit loanAssalamualaikum.

Hari ini genap 5 Syawal. Masih lagi sibuk mengunjung saudara mara dan sahabat-sahabat. Sebelum cuti Raya tempohari, saya telahpun men submit 18 kes loan yang masuk ke dalam Bank untuk proses pinjaman. Namun ada juga yang dipulangkan semula kerana ada beberapa dokumen yang tak lengkap. Jumlah kes yang ada pada saya lebih 30.

Jadi untuk mengelakkan dari berlaku “dua kali kerja”, kali ini pastikan dokumen yang nak di submit lengkap seperti yang di minta dalam page Pinjaman . Bagi yang berminat bolehlah siapkan dokumen.

Dan ada juga yang pening bertanya kepada saya yang mana satu nak dimulai….buat pinjaman dulu ka? beli aura sukses ke? beli dompet dulu ke? belajar tendai dulu ke?…Semuanya itu ada kait mengait. Gabungkan ilmu metafizik untuk mencapai sasaran anda.

Contohnya sasaran nak dapat duit, dengan menjalankan bisnes. Nak jalankan bisnes pula banyak rintangannya dari segi laris, persaingan, sabotaj…macam-macam lagi. Dan nak mulakan bisnes pula, modal tak ada atau kecil. Jadi ada peluang dan tawaran untuk buat pinjaman , boleh cuba dahulu.

Paling menarik , kalau dapat kelulusan pinjaman RM250,000, RM100,000 digunakan buat rumah di kampung. Bakinya buat bayar hutang, beli emas , modal bisnes dan simpanan. Jadikan semua hutang tertumpu menjadi satu. Semua hutang seperti kereta langsai. Bisnes ada, emas sebagai aset ada dan rumah untuk keluarga tersedia.

Mana tahu ada rezeki dapat loan. Lain orang lain pengalaman. Ada yang sebelum ini apply loan sana sini tak approve tapi dengan izin Allah, setelah berikhtiar dengan mandi AuraSukses, loannya approve. Dengan izin Allah!

Sila lihat Page : http://hadzrin.com/perkhidmatan-pengurusan-pinjaman-peribadi/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

*

Master Hadzrin

September 14, 2010 at 3:29 am

RM100,000 kalau buat bina rumah kat kampung memang puas hati…pintu besar gitu…

razmi

September 14, 2010 at 3:38 am

Aura Sukses mmg best…nak lagi best mandi dengan air sejuk…fuiyo…mmg rekomen…

shah

September 14, 2010 at 9:17 am

Rumah bapak saye kt felda dh nk siap tp agak kecil sbb dpt pinjaman 40k
je dr felda,niat di hati klu dpt pinjaman ni nk bg 40k utk bt dapur dan tambah bilik

Master Hadzrin

September 15, 2010 at 3:55 am

besar kan dapur macam ada orang dapor ramai je bunyinya shah…

shah

September 15, 2010 at 4:06 am

Mmg btul sangkaan master itu

Master Hadzrin

September 15, 2010 at 11:48 pm

Walau bagaimana pun, pinjaman ini dikategori pinjaman yang besar dan masa yang di perlukan agak lama untuk mendapatkannya….cuba sahaja dahulu. Tambahan sekarang ni banyak sangat cuti….

shah

September 16, 2010 at 1:58 am

maknanya kelulusan utk mendapatkannya mengambil masa lebih dr seminggu dr yg diiklan?
maksudnya bukan seminggu?

    Master Hadzrin

    September 16, 2010 at 4:04 am

    Nak kena tukar iklan tu…

shah

September 16, 2010 at 9:04 am

Haahkan?byknye kemusykilan ni
btul la kate org nk dpt sesuatu yg hebat atau besar cobaanye
mesti hebat,fuhh..

master hadzrin

December 24, 2010 at 2:03 am

HARAP MAKLUM :
PINJAMAN INI SUDAH DITUTUP TERUS MEMANDANGKAN RAMA YANG MEMINJAM TAK DAPAT NAK BAYAR KOS PENGURUSAN PINJAMAN SEBANYAK 20% DARI NILAI PINJAMAN>