29
Aug

KURSUS QUANTUM INNER SELF POWER 2 HARI BERJALAN LANCAR

QUANTUM INNER SELF POWER TRAINING SEMINAR

Alhamdulillah, selesai sudah training asas tenaga hayat dan spiritual di training Center ISP Putrajaya pada 28hb dan 29 hb.Tu yang lama tak update blog ni. Ramai juga yang SMS saya tanya khabar dan tanya kenapa tak update blog.

Bila anjurkan kursus ISP sekarang dapat berpeluang saya berjumpa dengan semua pembaca blog saya dan saya sangat bersyukur kerana mereka semuanya mudah akrab bila berjumpa.

Ada peserta yang datang dari Melaka, Segamat, Perak… Rata-rata yang datang kursus semuanya berkata training ISP memang berlainan dari Training yang biasa mereka hadir.

Kira yang datang belajar ni bukan calang-calang orang sebab kebanyakannya dah hadiri seminar di luar sehingga ada yang dah ikuti kursus peringkat Master di luar. Berbeza kursus ISP yang kami anjurkan ini, kami gabungkan ilmu tenaga hayat dan spiritual.

Walaupun peringkat asas dan preview, kursus ni banyak bagi tips dan teknik untuk keluarkan potensi diri. Hari pertama buat kursus saya memang akui agak tak fokus untuk saya sampaikan training kerana pada malamnya tidak tidur untuk buat persiapan.

Hari kedua baru lah rasa sedap buat training dan selesa. Walaubagaimanapun, para peserta memberi reaksi yang positif dan mereka alami pengalaman baru sambil melihat demonstrasi lagak ngeri…yang mana tak yakin dan tak confident akan tercedera.

Ngeri bila dengar begitu ya…saja bagi anda suspen. Yang mana dah datang tu mereka tahu dan mereka sendiri alami pengalaman melakukan demo dan mereka nyatakan pengalaman buat demonstrasi tersebut seperti di luar jangkaan.

Ada yang hubungi saya selepas training mengatakan nak datang lagi pada minggu hadapan kerana rasa rindu dengan suasana training. Kami menggunakan pendekatan memainkan muzik lembut supaya fikiran berada dalam keadaan tenang dan alpha.

Pengalaman berada semasa training buatkan peserta yang hubungi saya bagi tahu dia rindu dengan suasana di training tersebut ingin berkongsikan pengalamannya dengan kenalan-kenalannya supaya hadiri training pada setiap hujung minggu di center.

Sempena bulan Puasa ini memang peserta yang hadir mendapat keistimewaan dari segi yuran kerana kami hanya mengenakan RM70 sahaja. Selepas Raya, yurannya kembali asal RM190 dan di lengkapi dengan pakej ilmu baru dan jamuan disediakan.

Program Lanjutan ISP peringkat Advance akan diadakan pada bulan Oktober dan di peringkat ini lebih banyak lagi demo, ilmu baru yang belum ada lagi di ajar diluar dan pendekatan baru. Insya Allah.

Setiap minggu kami akan adakan training ISP dan peserta yang sudah hadir boleh datang lagi tanpa sebarang bayaran. Bayar sekali sahaja. Yang menariknya , dalam bengkel ISP ini kami memberi rawatan transfer Energi secara percuma kepada peserta.

Setakat ini, ada pengalaman peserta yang sakit lutut dan dengan izin Allah sembuh selepas rawatan itu, ada yang migrain pun dengan izin Allah sembuh…

Training Asas dan Preview Quantum ISP akan dijalankan pada 5 hb Sept ( Ahad ) sahaja. Bermula jam 9:30 am (daftar) di alamat :

ISP Training Center, 91B Jalan Diplomatik Presint 15 Putrajaya W/P.

Hubungi 014-8887979 / 012-3969746

(…BERSAMBUNG ESOK)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

*

Norita

August 29, 2010 at 10:08 pm

Ilmu Allah tu Maha Luas, semakin dicari semakin byk yg tidak diketahui

    Master Hadzrin

    August 30, 2010 at 10:35 am

    Yesss….cari sampai dapat!!

azli

August 30, 2010 at 1:51 am

master..bole sy thu ape dia transfer energy tu ?

Genji

August 30, 2010 at 3:35 am

oohhh…sonang aje… maksudnya pindahkan tenaga…bagi support atau talian hayat..

azli

August 30, 2010 at 6:45 am

ade dua master skrg….hehehe

master hadzrin

August 30, 2010 at 10:31 am

sama je tu…kadang2 saya lepak rumah pak kiai guna internet dia terlupa nak tukar profile…hahaha…ingatkan azli nak mai…

Muhammad

August 30, 2010 at 2:32 pm

ada kelapangan jemput dtg lagi kak nor…

Norita

August 30, 2010 at 11:31 pm

@Muhammad
Insyallah.. seronok menimba ilmu Allah yg Maha Luas

Lisa Goh

September 1, 2010 at 5:37 am

6hb Sep bukan hari Isnin ?

    Master Hadzrin

    September 1, 2010 at 8:41 am

    betul lah miss lisa…nasib baik you tegur…you ada nak buat loan sms i ye? sory, hp message selalu full