21
Aug

BELI EMAS 100 GRAM , DAPAT LAGI 200 GRAM…BELI 1 KILO EMAS DAPAT LAGI 2 KILO EMAS

beli 1

Bagi sesiapa yang minat untuk mengumpul kekayaan dalam bentuk emas, bolehlah bermula dari sekarang. Sementara harga emas belum melonjak sehingga RM200 se gram, jangan terlambat seperti sebelum-belum ini yang satu ketika itu emas harganya RM30 se gram dan sekarang RM145 se gram.

Boleh beli sedikit-sedikit bermula dari 10 gram. Bagi yang ingin buat loan dan buat pelaburan emas, memang saya galakkan daripada buat loan dan membeli kereta mewah. Beli emas harga aset itu akan naik manakala beli kereta belanja akan naik.

Zaman sekarang ni dah menyedarkan orang ramai bahawa emas menjadi lambang kekayaan berbanding kereta. Contohnya kalau sekarang pakai kereta mewah, banyak peluang yang menawarkan untuk beli kereta dengan tanpa bayar duit muka dan ada juga yang boleh dapat duit. Jadi orang dah mula sedari , dengan hanya pakai kereta mewah belum tentu dia kaya.

Cuba bayangkan, jika anda orang yang kebiasaan dan kereta pun pakai iswara sahaja tetapi anda mempunyai 3 kilo emas yang bersamaan RM 450,000. Mana anda pilih, pakai kereta mewah atau ada emas 3 kilo? Warren Buffet yang paling kaya di dunia pun tak pakai ferrari atau lamborghini.

Bagaimana nak beli emas sampai 3 kilo? Saya cadangkan anda buat pinjaman untuk beli 1 kilo emas. Harga 1 kilo emas adalah RM145,000. Jadi anda buat pinjaman RM200,000 dan bakinya buat bayar segala keperluan manakana RM145,000 anda beli emas.

Projek Quantum Kekayaan akan membantu anda dengan cara setelah beli 1 kilogram emas, anda akan terus dapat 2 kilo emas lagi. Dan bayangkanlah jika anda miliki 3 kilo emas yang bernilai RM450,000 dan emas ni setiap tahun pulangannya purata 30% (track record selama 5 tahun). Bermakna, emas boleh menjanakan anda RM120,000 setiap tahun.

Kawan saya yang hanya ada 100 gram sahaja pun dah mampu buat RM5,000 sebulan apa lagi kalau ada 3 kilogram. Anda mesti pelik dengan cara beli 1 kilo dapat 2 lagi kilo. Dan perlu ditekankan disini,  program Quantum Kekayaan mampu bagi solusi kepada anda untuk menggandakan kekayaan anda dalam bentuk emas.

Keistimewaan ini juga diberi kepad semua ahli tendai di mana, anda akan mendapat bimbingan berterusan di center kami di Putrajaya atas nama Quantum Inner Self Power yang dikelola oleh saya dan Dr Muhammad. Tujuan utama Program Quantum Kekayaan ini adalah untuk melahirkan seramai yang boleh mempunyai kejayaan ekonomi dan kejayaan spiritual (Spiritual happiness).

Saya akan cuba yang terbaik untuk ahli Tendai yang sanggup untuk bersama-sama menjadi ahli mendapat manfaat dalam program Quantum Kekayaan.

Tinggalkan Komen Anda

*

Master Hadzrin

August 21, 2010 at 10:55 pm

Bagi sesiapa yang minat nak buat loan dan tak ada dokumen langsung a.k.a. tak bekerja, ada Mahar (upfront) dahulu…berapa upfrontnya? SMS 012-3969746

reza

August 22, 2010 at 5:56 am

kawan dh ada 50g emas dgn program ni boleh la emas kawan beranak jd 150g
tahun ni boleh la kawan bersara awal ha..ha..ha…

shah

August 23, 2010 at 3:43 am

saye ade sms ptg smlm tp smpi skrg tkde respon

Genji

August 23, 2010 at 4:31 am

boleh reza…kena cepat

Spiru_biri

August 23, 2010 at 8:33 am

Saye berminat.. bole email saye details nak buat loan x…

farhan

August 24, 2010 at 4:01 am

Master,
taklimat di putrajaya tentang buat loan bank dan labur dlm emas tu diadakan setiap sabtu dan ahad ker? pukul berapa?

boleh bagitau lokasinya?
tq

    Master Hadzrin

    August 24, 2010 at 5:36 am

    itu program lain

farhan

August 25, 2010 at 4:15 pm

@Master Hadzrin
so, di mana blh dapat maklumat ttg loan bank tu Master? ada buat taklimat khusus di mana2?
Shukran.

remy86

March 22, 2011 at 5:44 pm

banyak x nk bayar zakat emas?