20
Aug

3 HARI RECHARGE DI SHAH ALAM CONVENTION CENTER

Doa hari ini : Doa Agar terhindar dari Malas Berusaha:

“Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung dari kegelisahan dan kesedihan, aku berlindung kepada-Mu dari tidak berdaya dan kemalasan dan aku berlindung kepada Mu dari sifat pengecut dan bakhil serta dari dikelilingi hutang dan penindasan orang lain.” (HR Abu Dawud dari Abu Said Al-Khudri) Dibaca setiap 3x pagi dan petang

Dah 3 hari saya tak update blog kerana…

  1. Saya ada training 3 hari dari pagi sampai magrhrib…
  2. Memang disengajekan…kerna bagi peluang pada sesiapa baca post hangat sebelum ni…

Walaupun saya manganjur program tetapi saya juga ambik peluang untuk menimba ilmu di program training orang lain anjurkan. Tak sangka juga boleh jumpa antara pembaca blog saya di training tersebut. Hari ni saya hantar isteri masuk dalam untuk training…jadi saya jaga anak di luar.

Jika ada sesiapa yang nak submit dokumen bolehlah jumpa di SACC…jumpa pun tak lama…macam saya juma Razmi, borak tepi jalan sahaja…Hari ini specialnya, kawan saya ramai nak hadir training termasuklah si tauke emas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

*