07
Jul

PENGUMUMAN : UNTUK PELANGGAN YANG BELUM MENERIMA PESANAN

aurasukses.com
Assalamualaikum,
Dalam minggu ini saya banyak keluar daerah dan banyak membuat promosi tentang Aura Sukses. Alhamdulillah, seminggu dilancarkan mendapat respond daripada pengguna yang sangat positif. Banyak pengalaman menarik yang mereka alami sendiri. Jualan Aura Sukses diluar jangkaan!
Post ini saya cuma ingin membuat pengumuman bagi sesiapa yang ada membuat pesanan produk-produk dan belum menerima lagi, seperti pesanan dompet, panduan ilmu dan sebagainya, sila SMS kepada saya Nama dan Alamat serta Produk Pesanan anda.
Ini kerana saya berada di luar daerah dan tidak pergi ke pejabat untuk mengambil pesanan barang. Jadi untuk memudahkan urusan , sms kepada saya pesanan anda yang masih belum lagi terima.
Sekian, Salam ikhlas SMS : Taip Nama > Alamat > Pesanan Barang yang belum diterima. (012-3969746)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

*

nuar

July 7, 2010 at 6:51 am

Salam master hadzrin..

Syabas sebab dah tukar layout baru dan dah ada minisite khas untuk aura bio sukses.
Saya dah buat tempahan untuk pakej B (RM180.00) + bonus istimewa..Harap master dapat kemaskini pesanan saya (Anuar Kamarudin) segera..

Master Hadzrin

July 7, 2010 at 11:03 am

Alhamdulillah, terima kasih tuan Anuar. Saya akan segerakan siap pesanan produk tuan. Insya Allah, saya sedang memasang Affiliate untuk Aura Sukses dan boleh lah tuan serta bersama.

syikin

July 10, 2010 at 6:52 pm

Alhamdulillah…. saya tgh guna Aura Suskses ni….. Dah mula nampak hasilnya (dengan izin Allah…..) teruskan promosi….