22
Jul

KURSUS DAN PREVIEW TENAGA DALAM DAN TENAGA SPIRITUAL

bengkel

Ramai yang bertanya tentang Kursus dan Bengkel. Insya Allah, dalam masa terdekat akan diadakan Kursus di kawasan yang mendapat izin dan peluang dari Allah. Kursus pertama merupakan preview dan demo tenaga dalam asas bagi yang berminat untuk belajar asas tenaga dalam.

Yuran hanya RM50. Biasanya Yuran Asas Tenaga Dalam antara RM300 – RM600. Tapi tujuan utama kursus asas ini adalah sebagai pengenalan dan preview untuk mendalami ilmu tenaga dalam yang ilmunya dapat membantu dari segi rawatan , kerezekian, kebahagiaan dan motivasi diri.bengkel

Bagi yang berminat , bolehlah mendaftar nama dahulu di borang bawah ini dan ini akan diletakkan juga di Side Bar Blog. Jika anda beminat untuk bersama-sama menjayakan program ini, anda boleh menjadi Apprentis (murid kesayangan) ISP.

Apprentis berperanan sebagai penganjur di kawasan mereka. Contohnya jika anda tinggal di Melaka, anda boleh menganjurkan program di Melaka dan anda berkempen untuk mengajak sesiapa sahaja di Melaka menyertai Program Kursus ini dengan cara edar risalah, SMS, hantar E-mail dan iklan.

Kos Tempat dan segala keperluan akan dibiayai oleh ISP. Sudah tentu anda mendapat hasil dari program ini. Yang penting, menyebarkan ilmu yang menjadi permintaan ramai masa kini.

Post kali ini memang berbaur iklan dan promosi kerana saya sedang memperkemaskinikan sistem bimbingan bersama Ahli-Ahli Tendai, Ahli ISP, Ahli Kuantum dan Ahli i-Sell Group bagi melengkapkan diri dengan ilmu yang cukup dan sistem bimbingan berterusan bagi mengaplikasikan ilmu yang dimiliki.

Isiskan Borang dibawah jika berminat. ( Akan datang post akan kongsikan 17 langkah menjadi Jutawan dalam masa 3 tahun dengan perniagaan sendiri ).

BORANG DAFTAR NAMA KURSUS
Questions marked by * are required.
1. Nama Penuh: *
2. Email: *
3. No Telefon:
4. Negeri Anda Tinggal: *
5. Minat Menjadi: *
6. Minat Menuntut Ilmu Kerana:
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

*