20
Jul

KEAJAIBAN MATA KURNIAAN TUHAN

Post ringkas kali ni nak kongsi dengan anda cara guna teknik visualisasi bagi mendapatkan segala impian. Ini adalah asas ilmu law of attraction. Kalau nak yang advance kena bayar kursus beribu – ribu kat omputeh yang jumpa dan komersialkan Law Of Attraction…

allah

Cuba perhatikan tiga titik di tengah-tengah selama 10 saat. Kemudian lihat pada dinding kosong didepan berdekatan anda. Apa yang anda lihat ?

Anda kagum dengan anugerah ini? Jika tak nampak bukan makna mata anda buta tetapi hati…

Cuba lihat gambar bawah ni pula…my velfire

Cuba lihat gambar ini seperti yang pertama. Anda ada nampak apa-apa di dinding sebelah anda? Jika tidak bermakna dah tentu ini bukan kereta impian anda.

Lakukan visualisasi terhadap apa jua gambar impian anda tak kira waktu bekerja, nak tidur, makan atau sebagainya. Ini merupakan gambar negatif filem yang perlu ditanam dalam kepala untuk menjadikan ia positif (real).

Anda boleh letak apa jua gambar tak kira nak letak gambar rumah, kereta, duit, kekasih (macamanalah rupa kekasih kalau hitam putih), hand fon, komputer…apa sahaja.

Jika tak tahu nak buat gambar, boleh minta tolong siapa yang pandai. Jika nak bantuan dari saya untuk buatkan gambar impian anda hitam putih, pun boleh secara percuma sahaja setelah anda membeli Aura di http://www.aurasukses.com.

Setelah membuat belian, bolehlah email kepada saya disertakan no invois belian anda. Sementara saya membuka tawaran ini, diatas kesibukan dan terlalu ramai yang memesan, tempahan mungkin lambat siap. Jadi jangan lambat untuk dapatkan special pertolongan dari saya ini.

Salam Sukses!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

*

arif

July 21, 2010 at 12:23 am

SubhanaAllah..menakjubkan perkongsian kali ini master..: )

Genji

July 22, 2010 at 10:48 pm

Sebahagian dari ilmu “pancaran cahaya minda”…