15
Oct

Magnet Duit : Rahsia Bagaimana Saya Dari 0 dapat mengumpul RM498,788 dalam masa 12 bulan Dari Rumah

bengkel buat duit dari rumah | pendapatan pasif berterusan dari rumah

bengkel buat duit dari rumah | pendapatan pasif berterusan dari rumah

Tinggalkan Komen Anda

*

reza

October 30, 2009 at 1:26 am

ada berapa peringkat kursus ni?lepas attend kursus ni ada kursus
lain tak yg perlu dihadiri?

Muhammad

October 30, 2009 at 5:45 am

Buat masa ni satu peringkat modul telah disusun…

Muhammad

October 30, 2009 at 5:47 am

Buat masa ini program ini satu tahap sahaja. Ia amat sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin memulakan kerjaya sendiri sebagai “Jutawan Senyap” cara mudah. Hanya dari rumah.

saza

October 30, 2009 at 6:47 am

saya dah banyak kali gagal buat direct selling…boleh ke saya berjaya dgn bisnes dari rumah ni>?

reza

October 30, 2009 at 5:15 pm

saza :
saya dah banyak kali gagal buat direct selling…boleh ke saya berjaya dgn bisnes dari rumah ni>?

u kan dh join kursus isp tak boleh ke kursus tu membantu
dlm biz direct selling u?

reza

November 1, 2009 at 5:10 pm

Muhammad :
Buat masa ini program ini satu tahap sahaja. Ia amat sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin memulakan kerjaya sendiri sebagai “Jutawan Senyap” cara mudah. Hanya dari rumah.

bukan apa bang…selalunya kursus yg pertama org bg preview je belum boleh start biz lg.
kalu nk join kena attend kursus lain dan bayarannya pun lain…itu pengalaman sya dgn syarikat lain la…kalau balik rumah dh blh start biz sya nk join la sya pn dh tak tahan jd kuli ni sya pn nk jd mcm En Hadzrin juga……pesara muda dan kaya.

syahiddin

April 21, 2014 at 4:27 am

mcm mana?