Archive for September, 2009

12
Sep

WEALTH FILE 1 : Orang Kaya percaya ; Saya yang jadikan diri saya !! Orang Miskin Percaya ; Dunia yang jadikan diri saya !!

Jika anda nak bina kekayaan, anda kena bayangkan seolah-olah anda sedang memegang steering kehidupan anda. ( suka hati lah nak pakai steering jenama apa).Ni penting kalau nak berjaya dalam kehidupan atau kewangan.

Kalau anda tak percaya ni, maknanya anda ada sikit saje atau tak ada langsung keupayaan nak kawal kehidupan anda apa lagi nak kawal kewangan anda. Ni bukan attitude orang kaya.

Saya selalu nampak beberapa kumpulan orang termasuklah orang kita duduk di restoran berbincangkan tentang nombor loteri yang bakal naik. Setiap hari kalau makan dekat restoran tu mesti nampak …

Read More

08
Sep

Wealth File ( Fail yang ada dalam minda seorang Jutawan )

Minda kita ibarat sebuah fail kabinet yang menyimpan berbilion-bilion maklumat tentang pengalaman, kenangan, ingatan, ilmu, suka duka marah atau senang cerita perasaan.

Setiap Fail akan respond terhadap setiap benda dengan kelajuan Nano. Contohnya bila terjumpa satu peluang, Fail yang tersimpan dalam minda kita akan respond tentang duit. Apa yang terjadi oleh keadaan kewangan anda adalah bergantung pada fail yang menyimpan tentang maklumat duit.

Apa yang anda fikir betul, itulah yang akan terjadi dan tak semestinya fikiran anda boleh jadikan anda berjaya. Contohnya bila anda jalan-jalan ke shopping kompleks dan anda jumpa satu …

Read More

02
Sep

Bagaimana Nak Dapat Kereta Impian Guna Subconsious Mind ( Minda Separa Sedar )

Kali ni, saya nak share teknik yang saya dah buktikan berjaya untuk pakai kereta impian saya BMW 525i M-Sport . Yes! Special untuk anda pelawat hadzrin.com.

Kalau tak guna teknik ni mustahil anda boleh pakai kereta impian anda. Kalau boleh pakai, pastinya ambik masa bertahun-tahun lama. Dengan teknik saya ini, bergantung besar mana kereta impian anda. Lagi mahal lagi ganas ambik masa lama sikit. Paling lama setahun. Contohnya anda jangan haraplah nak pakai ferrari tapi sebulan nak pakai. Kirim salam lah….

Caranya hanya perlu setting dalam minda separa sedar anda. Peralatannya ialah gambar …

Read More